Arkadaşlar After Effect te render sorunu yaşıyorum hemde büyük derecede.... şimdi 1920x1080i hd ile cekilmiş bir video yu montajını bitirdikten sonra render almak istiyorum ve görüntü bozulmasın diye avi. uzantılı alıyorum ama ne varki render bittikten sonra video dona dona ilerliyo karışıyo anlıycagınız bu sorunu nasıl çözebilirim Kameranın Videoyu Cektigi Format H.264 Mp4 Yani.. 1280x720p de sorun olmuyor ama bunu üstüne cıkartınca video kalitesini rander de sorun yaşıyorum videonun render sız haglinde bi sorun yok gayet güzel ve normal bi şekilde izlenim yapabiliyorum... NOT: After Effect Uzamnı Veyatta Professionel Bilen Birisi Varsa Benimle İrtibata Gecerse Sevinirim...
işletim sistemim Amd PhenomII X4 3.4 ghz işlemci 8 Gb DDR 3 1333 mhz ram Ati HD 6870 ekran Kartı
çözüm çok basit... Easy h264 v0.6r adlı küçük yazılımı indir ...aç dosyayı ,seç kayıt yerini startla...hem boyutu %95 küçüldü örn 4gb'den 10mb'ye indi fakat görüntü kalitesinde en ufak bozulma olmadı...after effects için yapılmış bir uygulama bu....sonra dilersen format factory ile tekrar aviye çevirirsin...dediğimi yapbaşka çözüm yo...bana teşekkür edeceksin yparsan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme