Şimdi Ara

Afyon sucuk 29TL, kargo bedava! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
7
Favori
27.620
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Markette 40 liranın altında sucuk yok. İyi markalar 50 lira civarı. Marketler bizi kazıklıyor mu?
  • td1907 T kullanıcısına yanıt
    aynen hocam kazıklıyor.

bazen büyük markaların bile kilosu 30 liraya bulunabiliyor ki onda bile kar ediyolar.

#sucuklobisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: last_uk

aynen hocam kazıklıyor.

bazen büyük markaların bile kilosu 30 liraya bulunabiliyor ki onda bile kar ediyolar.

#sucuklobisi

Cumhuriyet Sucuğu aldım uygun fiyata ama tadını beğenmedim. Benim damağa Coşkun sucuk hitap ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Riven_

Özdiyaroğlunu aldım,lezzetini beğenmedim.acı baharat tat yok acılı sucukta.
    aynı siparişte Silifkenin NAZAR sucuğunu da sipariş etmiştim.1kg 30tl.ben aldıktan sonra kargo bedavayı değiştirdiler
    baharat kokuyor zaten pişmeden bile.onuda biraz önce denedim ve süpriz oldu bana çünkü lezzet tam bana göre güzel.
    acılı yağlı ve sucuk yedim diyorsun tat olarak.pişince kötü yağ kokusuda almadım.cumhuriyet ve apikoğlu acılı sevenler bunuda sevecektir.gerçi az acılı ve normalide varmış.

satışı aşağıda.denemek isteyen şans versin derim.
    http://www.sanalpazar.com/Nazar-Sucuk-100-Dana-fermente-1-Kg__isp29539277

Silifke NAZAR sucuğu biz satıyoruz hocam. sucuğu beğenmenize ve tavsiye etmenize sevindim. kargo anlaşmamız bittiği için ücretsiz kargoyu bitirmek zorunda kaldık. umarım tekrar kargo bedava yapma şansımız olur. mevcut şartlarda şu an için mümkün görünmemekle birlikte çalışmalarımız devam etmekte. iyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: deltoid

Afyon'luyum.Sucuk yapımında kullanılan bazı kimyasal maddeler nedeniyle üretim yapıldıktan sonra ürünün ağırlık kaybetmesi engellenmekte.Yani ürünler doğal değil.Kocatepe Üni. de veteriner olarak öğretim üyesi ve kasap ürünlerinin denetimini yapan kişinin babasının anlattığına göre Merve Sucukları ile Sertçivi sucuklarının doğal yollarla üretildiğini ve denetimlerden başarı ile çıktığını öğrendiğim için önceleri Sertçivi marka sucuk tüketiyordum.Ancak yaklaşık 6 ay önce ısıl işleme geçtiği için almayı bıraktım.Şimdi Merve marka sucuk tüketiyorum.Gerçekten damak tadıma uygun güvenilir bir marka.Günlük sirkülasyonu çok fazla.Son günlerde Özdilek Afyon'da Cumhuriyet,Ahmet İpek gibi markaların satış fiyatı gününe göre 46.90 ile 52.90 TL arasında idi.Bu fiyatlar günübirlik Afyon'dan geçenleri kazıklamaktan başka bir şey değil.Aynı markalar şehir merkezinde 30 TL den satış yapıyor.Merve sucukları ve et ürün fiyatları:Dana kıyma 26 tl,dana kuşbaşı 27 tl,merve sucuk 28 tl.

merve kasabı pek severim lakin son aldığım 2 parti sucuk da (2er kilo falan alırım genelde) tuz oranı çok yüksekti... dayanıklı olsun diye biliyorum ama dudaklarımız tuzdan yandı... merve kasap keşke buraları okusa da eleştirimize bir baksa...

• quote:

Orijinalden alıntı: Garadayı265

quote:

şu nazar sucuğu deneyin millet. acılı sucuğu yedikçe dahada lezzetli geliyor.

ne iş hacı, 2 dir nazar sucuk alın diyorsun.insan gerçekten şüpheye düşüyor

istersen sanalpazardan alıp lezzetine bayıldığım kars kaşarından da bahsedeyim. gerçekten kaliteli bulduğum şeyleri paylaşmak forumun en iyi yanıdır. bunca kötü pahalı kötü gıda arasında iyisini ucuza bulunca paylaşmak istiyorsun haliyle. böyle satıcıların para kazanması ve üretimine devam etmesi lazım. iyi malı dostuma akrabama birde forumdaşlara överim. benim tavrım busende dene yorumunu yap şüpheni gider.

edit:satıcıya konudan bahsetmiştim, gelmiş anlaşılan.tanıtmak için kendini kargo bedavayla burda iyi şansı olur. gerisini kendileri bilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Riven_ -- 13 Ekim 2014; 16:42:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: metinalasya

quote:

Özdiyaroğlunu aldım,lezzetini beğenmedim.acı baharat tat yok acılı sucukta.
    aynı siparişte Silifkenin NAZAR sucuğunu da sipariş etmiştim.1kg 30tl.ben aldıktan sonra kargo bedavayı değiştirdiler
    baharat kokuyor zaten pişmeden bile.onuda biraz önce denedim ve süpriz oldu bana çünkü lezzet tam bana göre güzel.
    acılı yağlı ve sucuk yedim diyorsun tat olarak.pişince kötü yağ kokusuda almadım.cumhuriyet ve apikoğlu acılı sevenler bunuda sevecektir.gerçi az acılı ve normalide varmış.

satışı aşağıda.denemek isteyen şans versin derim.
    http://www.sanalpazar.com/Nazar-Sucuk-100-Dana-fermente-1-Kg__isp29539277

Silifke NAZAR sucuğu biz satıyoruz hocam. sucuğu beğenmenize ve tavsiye etmenize sevindim. kargo anlaşmamız bittiği için ücretsiz kargoyu bitirmek zorunda kaldık. umarım tekrar kargo bedava yapma şansımız olur. mevcut şartlarda şu an için mümkün görünmemekle birlikte çalışmalarımız devam etmekte. iyi günler.

3-4 eylülde arkadaşa mavi Twingo almak için istanbukdan kalkip sikifkeye geldik bilsem 1 halka alip pişirir yerdik sizin mekaninizda begenirsem 10 kg rahat alirdik hem kargo derdi olmazdi hem de deneyip almis olurduk cumhuriyeti tutarmiydi bilemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: thedeparted

quote:

Orijinalden alıntı: leongate

Hocam ben kayserilim, hatta kendimizde sıkca yaparız.18 tl'ye oldukça yağlı et alabiliriz ancak yaptığımız sucuktan ortalama kuruma ile %40-50 kaybederiz.Kullandığınız bağırsak oralama 5 tl ve baharatlarınız ise en az bir 7-8 tl daha yapar.Eğer o aradaki kaybı başka bir malzeme ile kapatamazsanız ort. maliyetiniz minumum 35-40 tl olur. Kar yapacağınızda düşünülürse, 25 tl'ye satamazsınız.Tabi içine akciğer-dalak-tavuk-nişasta gibi malzeme koyulmazsa.

Hocam 25 TL'ye aldığımız Kocaşaban sucuğunun içerisinde sakatat ya da kanatlı eti olmadığına dair histolojik ve serolojik testler var elimizde. Eşim Afyon Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nde Besin Hijyeni ve Teknolojisi uzmanı bir veteriner hekim. Ayrıca sıklıkla mazbahane ve sucuk üretim tesislerinde resmi veteriner hekim olarak görevlendiriliyor. Yani üretime uzak değiliz.

Yukarıda Afyon ili için et maliyetlerini gösterdim. Siz hala 30 - 40 TL diyorsunuz. Kayseri'de et maliyetleri yüksekse bilemem ama daha 1 hafta olmadı daha yağsız bonfilenin kg'ını kasaptan 30 TL'ye aldım.

Ayrıca yukarıda sucuğun su kaybını önlemek için yaşlı inek eti katıldığından da bahsettim. Bu sayede sucuk hem çok su kaybetmiyor, hem de suyunu içinde hapsettiği için gerçekten lezzetli bir sucuk oluyor. Hatta TV'den takip ettiğimiz gurmeler bile etin suyunun içinde hapsedilmesi gerektiğinden bahseder.

Arkadaş Afyon'a düğüne gitmişti.Yorumunuzu gördükten sonra bir kg sipariş verdim.Daha denemedim.Üstünde :"Cumhuriyetin kurucularından yazıyor."Bakalım deneyimimi paylaşırım.Kg fiyatı da 30 tlymiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: dt.Taha

5 adetten fazla alırsanız 20 tl kilosu diyor.Eğer güzelse ve deneyen varsa 10 kilo ben de siperiş geçicem

Afyon sucugu candir

• quote:

Orijinalden alıntı: cavunt

Arkadaş Afyon'a düğüne gitmişti.Yorumunuzu gördükten sonra bir kg sipariş verdim.Daha denemedim.Üstünde :"Cumhuriyetin kurucularından yazıyor."Bakalım deneyimimi paylaşırım.Kg fiyatı da 30 tlymiş.

Hocam doğrudur, Cumhuriyet'in kurucularındandır ve o ayrıldıktan sonra (son 5-8 seneye tekabül eder) duymuşsunuzdur hep şu sözleri; "Cumhuriyet'in eski kalitesi kalmadı". Kocaşaban ayrıca şu an en büyük ve modern üretim tesisini kurdu. Çok memnun kalacağınızın garantisini verebilirim.
  • Afyonda yasadigim yillarda BOZOK sucuklarindan alirdim. Hala o tadi hic bi markada alamadim. Tum afyon sucuklarini denedi. Kocasaban haric. Gittigimde en son ptt karsisindaki bozok kapanmisti.

• quote:

Orijinalden alıntı: xvet

Ben marka söylemedim Sucuk dedim sadece merdiven altı denilen üretim yerleri ile merdiven altı olmayan yerlerin arasındaki farkı tüketici görmüyor ikisindede marka var izin belgesi var ve sonuç olarak sucuk ortaya çıkıyor bu parti X firmasının çok iyi olabilir ama 2. Partinin çok iyi olacağı anlamınada gelmez etin standartı olmaz çok pahalı olmasıda bir şey ifade etmez ticari olan tüm işletmeler maliyeti düşünür düşünmez ise batar bu konu uzar gider
    merdiven altı üretim biterse gerçek firmalar ortada kalır gerçekten sucukta kaliteli et olduğunu bilerek tüketiriz hayırlı satışlar.

Hocam kusura bakmayın ama sucuğun et kalitesinin farkı lezzeten, kokudan kendini bariz belli eder. Ha zaten bu farkı farkedemeyecek durumdaysanız siz sucuk yemeseniz de olur.

Hatta kalkıpta BİM'de A101'de abidik gubidik sucuk markalarını görüpte alıyorsanız o zaman kalitesiz üretimi zaten siz teşvik ediyorsunuz demektir. Aslolan ucuz marka tüketmektense kaliteli bilindik markaları çok daha az miktarda tüketmektir.

Bir tüketici kalkıpta merdivenalti ile diğerinin farkını biz göremiyoruz nasıl diyebilir ki? Artık Türkiye'de herkesçe bilinen markalar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 13 Ekim 2014; 20:33:57 >

• thedeparted kullanıcısına yanıt
    kocaşaban sucuklarını en uygun nereden alabiliriz hocam?
  • Herkes yediği sucuğu methetmiş ben de mecburen ŞAhin sucuk yiyorum Afyondan itimat getirttim ama beğenmedim. Sonuç olarak Şahine devam edeceğiz sanırım.
  • bizim kasapta kangalı 5 lira afiyet olsun herkese
  • İnşallah memnun kalırsınız da ben de rezil olmam...
  • Sucuksever olarak bahsettiginiz kocaşaban sucugunu oldukca merak etmis bulunmaktayim...bana al yolla demiyecwgim... ama madem bu kadar yakinsiniz ve konuya hakimsiniz ricam firma ile gorusup forumdan bahsetmeniz ve tanitim amacli kargo dahil kampanya yapmasini talep etmeniz acikcasi Turkiyeyi kose bucak dolasip yemek deneme firsati bulan ben adini ilk kez duydum demekki hala yeterli tanitimi yok...
    Boyle bir teklife hayir diyeceklerini sanmiyorum eger beenirsen ben 20 kiloya kadar alabilirim mesela bir cok arkadasta bu sekildedir tahminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtasova -- 14 Ekim 2014; 11:02:22 >
  • thedeparted kullanıcısına yanıt
    bana yine migros apikoğlunu hatırlattın. tadını baharatlarla bastırabilirler at eti koyarlar anlamayız ama pişirken yağı kötü kokan sucuk benim inandığım tespit yöntemi. birde pişince yarısı yağ olup akan küçücük kalan sucukta hileli bence. %40 yazsalar da çoğu iyi sucuk o kadar yağ bırakmıyor pişince bence. apikoğlu malesef öyleydi. tam haberlik skandal satıştı aslında. geçmiş ola.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtasova

Sucuksever olarak bahsettiginiz kocaşaban sucugunu oldukca merak etmis bulunmaktayim...bana al yolla demiyecwgim... ama madem bu kadar yakinsiniz ve konuya hakimsiniz ricam firma ile gorusup forumdan bahsetmeniz ve tanitim amacli kargo dahil kampanya yapmasini talep etmeniz acikcasi Turkiyeyi kose bucak dolasip yemek deneme firsati bulan ben adini ilk kez duydum demekki hala yeterli tanitimi yok...
    Boyle bir teklife hayir diyeceklerini sanmiyorum eger beenirsen ben 20 kiloya kadar alabilirim mesela bir cok arkadasta bu sekildedir tahminim

valla iyi fikir.tebrikler hocam.fiyat 28 demişti bana telefonda esnaf abi. eğer kargo bedava yaparsa bu fiyata satış patlaması yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garadayı265

quote:

Orijinalden alıntı: mtasova

Sucuksever olarak bahsettiginiz kocaşaban sucugunu oldukca merak etmis bulunmaktayim...bana al yolla demiyecwgim... ama madem bu kadar yakinsiniz ve konuya hakimsiniz ricam firma ile gorusup forumdan bahsetmeniz ve tanitim amacli kargo dahil kampanya yapmasini talep etmeniz acikcasi Turkiyeyi kose bucak dolasip yemek deneme firsati bulan ben adini ilk kez duydum demekki hala yeterli tanitimi yok...

valla iyi fikir.tebrikler hocam.fiyat 28 demişti bana telefonda esnaf abi. eğer kargo bedava yaparsa bu fiyata satış patlaması yapar.

Hem kar edeekler hemde ucretsiz buyuk bir tanitim yapacaklar hangi firma rekabetin ust duzeyde oldugu bir sektorde hayir der buna???
    Afyonlu arkadaslar bu konuyla ilgilenirse cok makbule gecer...
    Benimde hala dondurucuda apikoglu durmakta gecen yildan bahaeettiginiz yag kokusundan muzdaripim sanirim kalacak daha uzun zaman yokluk olana kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtasova -- 14 Ekim 2014; 13:27:08 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.