Afyon emirdağ'da işletme yönetimini kazandım afyon nasıl bi yer sizce gitmeye değermi
kesinlikle değmez.git yazıl açıköğretimden 4 yıllık işletme bitir ondan bin kat iyidir.işletmeden atanınca beni hatırlayıp dua edersen sevinirim
valla tırstım hocam hazırlıklarıda yaptıkolmadı iptal şansımız yokmuki
şimdi şöyle söyleyeyim.Ben afyonda okudum ve hiç güzel bir yer değil.Çok küçük bir yapısı var her aradığını bulabileceğin bir il değil.Keza ilçesi nasıl olur tahmin bile etmek istemiyorum .Emirdağlı birçok kişi bizim mahallemizde yaşamakta ve emirdağlı dendiği zaman tiksiniyorum çünkü çok anlayışsız insanlar.Ben aöf tavsiye ederim ama yinede sen bilirsin.
valla hocam sitreste girdim açıköğretimde edebiyat bölümüne kayıt olmuştum değiştirme şansımda yok herhalde ek tercih yaptım bilseydim yazmazdım.Ailemde okumamı istiyor eş dosta bu fırsatı değerlendir diyor bilmiyorum artık ne yapıcam şaşırdım
2007 de mezun oldum bilgisayar donanım meslek lisenden 90 doğumluyum bi aklım gitme seneye öss çalışıp daha iyi bi yere gidersin diyor 2 senem boşa gitti çarşambaya kadar vaktim var ne büyük dertmiş bu işler
evet tercih vs durumlar çok sıkıntılı oluyor.inşallah hakkında hayırlısı olur
öle hocam hayırlısı. internettende yorumları okuyorum pek afyonu sevmiyor öğrenci arkadaşlar öğrenci için beyabi zormuş galıba bu sene gitmeyip tekrardan hazırlansammı acaba
her geçicek sene senin için bi kayıptır eğer maddi durumun el veriyorsa hem oku hemde hazırlan en azından 1 senen boşa geçmez hemde bir daha o bölüme girme gibi bi zorluk yaşamazsın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme