Arkadaşlar bir çok Avrupa ülkesinde veteriner hekim açığı var mesleki donanım ve dil becerisi iyi olan adaylar için harika bir fırsat ve yeni yeni gündemde. Son yıllarda bu şekilde giden hekimler oldukça fazla. Ülkemizde çok sığ görüşlü insanların olması sizlerin de tercih döneminizde bu imkanları gormemenizi sağliyor. Buraya medivetin gmail hesabını birakiyorum. Merak ettiğiniz soruları sorabilirsiniz. doruk.helvacioğlu@medivet.co.uk < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Veteriner Hekimlikte Yurt dışı fırsatı
-
-
Medivetin bir çok ülkede şubeleri bulunuyor bu da Türkiye'deki görevli şubenin gmaili.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayvanlara ilgisi olan için iyi fırsat. İngilterde baya veteriner açığı varmış diye duydum. Ancak çalışan kişilerden iş hayatına giripte çok pişman olan kişiler vardı konuştuğum.
-
Hocam İş hayatinin zor kısmı çok yoğun olması özellikle yeni başlayan hekimler için. Ben şahsen işi ilerlettikten sonra daha çok düzen ve kordije etme aşamasında olurum.Staj yaptığım klinikte de 2013 mezunu bir abi sahibi ve günde 1 saat falan uğruyor kliniğe .Dediğiniz gibi medivet bizim okula geldiğinde " ingilterede veteriner hekim olmak istemisiniz ? " Konusu altında bir sunum yapmıştı ve ciddi bir iş yapıyorlar.
Ben şahsen yurt dışına çıkıp emegimin karşılığını aldıktan sonra çok çalışmayı ve yorulmayi o kadar dert etmem.
Ayrıca Almanya'da da bir hayli açık var onlar da 15 tane daha ders aldıktan sonra Almanya'da çalışma izni veriyorlar. Sağlık alanında tıp dışında yurtdışı bir hayli zorken veteriner hekimlik alanında bu fırsat oldukça önemli bence, dil alanında geliştirmek lazım kendimizi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Septsept -- 30 Temmuz 2022; 14:41:14 >
Dediğiniz gibi çok iyi bir fırsat hayvanlarla ilgilenenler ve sevenler için. Büyük ihtimalle yurt dışında açık olduğu için daha da değerlenirsiniz. Başarılar dilerim şimdiden.
-
Teşekkürler hocam
Mavi diploma veren üniler var fırat üni. Gibi bunlar bulunmaz nimet. Tabi bunların hepsi dil eğitiminizi geliştirmenize bağlı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X