Şimdi Ara

Afyonkarahisar Trafik kazasi 4 ölü, Egea ya benzettim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
2
Favori
21.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabayı görünce kötü oldum.Kaza baya şiddetli olmuş galiba yada araba sağlam değil teneke

Allah rahmet eylesin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pi

"Hakimiyetini kaybetmesi sonucu köprü duvarına çarptı." demis. Sandim tir falan arkadan girdi arabaya. Sayet boyle bir kazada bu hale geliyorsa araba tek kelimeyle rezillik

Çok yüksek hızlarla gidiyorsa şayet zaten hangi araç olursa olsun, bu hale gelmesi için tır lazım değil ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 bintl ödüllü soru
    Başlangıç fiyatı 50 bin tl olan, kapak jantlı, adam akıllı güvenlik donanımı olarak sadece espsi(o da iyi calısır mi bilinmez) olan, carpısma testi olmayan 1.4 atmosferik araba hangisidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 2 Mayıs 2016; 2:15:24 >
  • Sánchez kullanıcısına yanıt
    Ne bileyim. Cok cok hizli olmasi lazim ki anca olsun. Kacla girmis acaba

Bu arada ustte de egea reklami var

• Hocam çok haklısin vallahi, şuan dh'nin mobil uygulamasındayım, hep egea reklamı, birde sloganı var, ona ezber bozan sedan diyorsak sebebi var mış falan filan, gerçekten öyle bir lanse olun ki biz direk atladık araç iyidir demeye, geçenlerde bende bu araca laf atanları eleştirdim ama görüyorum ki gerçekten hakkınız varmis hocam . su arabaya bak teneke gibi dağılmış, artık savunmam da param olsa da almam da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murattekno -- 2 Mayıs 2016; 2:22:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pi

Ne bileyim. Cok cok hizli olmasi lazim ki anca olsun. Kacla girmis acaba

Bu arada ustte de egea reklami var

Kaçla girdiğini bilemeyiz de 280km hızla giderken çakıldan biraz daha büyük bir taşın cam patlattığına, 160km hızla giderken bile hafif ani bir manevranın aracı nasıl kağıt gibi salladığını gördüm ondan diyorum.

Velhasıl Başka araçta x hasar oluşuyorsa Fiat gibi tenekelerde 3x hasar oluşuyor. Bu da gerçek tabi.

• Her birseyde bravo ve punto öneren arkadaşları sahneye alalım.

• çarpışma hızını bilmeden bu kazada yorum yapmak mümkün değil, en baba f segmenti arabanın da bu hale gelebildiğini ergenlik yaşını geçmiş herkes bilir, bu yüzden burada yapılanlar boş muhabbetten başka birşey değil

fiat algısı ülkemizde düşük olsa da bu araç sadece bizde satılmıyor ya da gelişmemiş veya gelişmekte olan ülkelerde satılmıyor, gelişmiş ülkelerde de satılıyor, teneke yapıp da bu kadar ülkede pazara sunacak halleri yok, bu aracın kazasını eş değer bir c segmenti sedan yaşasa belki de en fazla 10 cm daha içeri girmeyecektir o kadar
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Tofas=egea

• aşırı sürat sonucu kontrolü kaybedilmiş her arabanın sonu böyle olur. ne bekliyordunuz? 130 km hızla viraja girip 5 takla atan bir tanıdığım var. tanıdık dediysem karşımızda oturan bir astsubay. arkadaşım falan değil. opel astra sedanla bu işe kalkışmış. arabada ne direk kalmış ne de kaporta. 5-6 hafta hastanede yattı. kollar bacaklar alçılı vaziyette. bu olay astra'yı kötü bir araba yapmaz. arabaların limitleri var. 60 la dönülecek yeri 130 la dönmeye kalkarsan direksiyonu kaybediyorsun. Bazı insanlar bunları biliyor ona göre araba kullanıyor. bazıları da altındakini yarış arabası zannedip böyle talihsiz durumlar yaşıyor. fırsatını bulduğunuz zaman egea yı kötülüyorsunuz ama aklınızda bulunsun 130-150 km hızdan dan sonra marka model pek fark etmiyor.
  • bana citroen miş gibi geldi
  • KaSaTuRa. kullanıcısına yanıt
    Dayi kac olacak hizi,icinde yasli insanlar var. Ibre sonu mu deniyorlardi sence? Olsun olsun 130-140 olsun..

• Mekanları cennet olsun, ama bu kazayı nasıl yapmış çok merak ettim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok kötü bir kaza , araç jetta yada civic olsada değişen çok fazla birşey olmazdı kanımca ...Allah rahmet eylesin...
  • şu forma acil düzenleme gelmeli. Kaza üzerinden dört insanın yaşamını yitirdiği bir kazadan bu sonuçlarımı çıkardınız. Yani fiat almayın fiat teneke eeee.. Tam bize yakışan ölülerin üzerinden reklam... Yüksek hızlarda hiçbir araç sizi kurtaramaz.
    Trafikte hız limitlerine uyalım. Kendimizi ve bir başkasının hayatını tehlike sokmayalım.

• Araç görevini yapmış, sürücüyü korumuş.
  • Allah rahmet eylesin. Egea'yi pek sevmem. Carpisma senaryosunu da pek kafamda canlandiramadim. Ancak 130-140km/h ile betonarme duvara carpan her arac asagi yukari bu hale gelir. 20 sene once Lady Diana, o donemin S Class'i ile duvara carparak gecirdigi kazada hayatini kaybetmisti.

Yalniz Egea yerine baska bir arac olsa, belki hic kontrolu kaybetmeyecek ve hic kaza olmayacakti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç fiat egea evet.
  • Burda IIHS den egea kac alir diye konu actigimda, hepiniz dalga gectiniz benimle..

Bir IIHS degil ancak kopruden ucan EGEA nin ne hale geldiginide gorduk.

Ama sizler kocun somuru arabasini almaya devam edin.

Olenlere Allah rahmet eylesin.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.