Şimdi Ara

ağ bağlantılarımda wireless bağlantı kayboldu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ağ bağlantılarımda wireless bağlantı ve yerel ağ bağlantısı kayboldu. bunları nasıl geri getirebilirim. yerel ağ bağlantısı üzerinden internete bağlanabiliyorum. kablosuz cihazımın kendi yazılımı üzerinden de bağlanabiliyorum.aygıt yöneticisinde de varlar, fakat system tray da simgeler de yok. benim windowsun kendi kablosuz bağlanma yazılımını kullanmam lazım, onu nasıl çalıştırabilirim.

• yok mu bilen?
  • kendin windows uzerinden kablosuz ağ sihirbazı ile bir ağ kurmayı dene
  • bendede şöyle bir sorun var lütfen acil yardım...

toshiba markası.xp yüklü.. wirelees modem de sorun yok başka pc veya cihazlar şifreyi girdikten sonra sorunsuzca çalışıyorlar..

fakat bu laptopta(işyerinin laptopu) bağlantı bir gelip bir gidiyor bazen genelde hiç bağlanamıyor..wireless tuşu açık olduğu halde hani başka bağlantılara arama yaptığımızda hiçbirşey bulamıyor(baglantılar olduğu halde)
    ağ bağlantılarındaki simgenın üstünde "x" işareti olurya o hiç kalmıyor..normalde wireless geldiğinde otomatik "x" işareti kalkıyordu..

acaba laptopun wireless kartındamı sorun var yoksa direverındamı sorun vardır?aygıt yöneticisindn bakıldığında wireless connection driveri gayet normal gözukuyor..
  • lütfen beyler acil yardımm
  • quote:

Orijinalden alıntı: donjuan444
    lütfen beyler acil yardımm

Belki kablosuz bağlantın etkin değildir ağ bağlantılarımda kablosuz ağ simgesinde sağ tıkta etkinleştir yazar belki ondan olabilir olmadı driveri kaldır tekrar kur yada bir iki gündür bağlanma sorunu yaşıyorsan sistem geri yüklemeyi bi dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: lcdekran
    ağ bağlantılarımda wireless bağlantı ve yerel ağ bağlantısı kayboldu. bunları nasıl geri getirebilirim. yerel ağ bağlantısı üzerinden internete bağlanabiliyorum. kablosuz cihazımın kendi yazılımı üzerinden de bağlanabiliyorum.aygıt yöneticisinde de varlar, fakat system tray da simgeler de yok. benim windowsun kendi kablosuz bağlanma yazılımını kullanmam lazım, onu nasıl çalıştırabilirim.

Bi bağlantılarımda sayfanın sağ üstündeki pencerelerde tüm bağlantıları göster yazar onu denedinmi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.