Şimdi Ara

Ağ Bağlantısı Durumu ( Gelen Giden ) Düzensiz İşliyor!!! Yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar resimde de göründüğü gibi Ağ bağlantı durumuna bakınca benim pc den çok fazla veri çıkışı oluyor spay trojen falan diye düşündüm. programları da yükledim taradım ama gene aynı acaba benim bağlantımdaki bu sorunun nedeni ne bilen varsa ve anlatırsa çok sevinirim.. Şimdiden Yardımcı Olucak Arkadaşlara Teşekkür Ederim... Yaklaşık 2 Aydır Bu Sorunla Uğraşıorum format bile attım pc ye, saatlerce virüs taraması yaptım gene birşey değişmedi...Yanlız sadece C: klasörüne format attım...

Örnek

http://www.resimupload.com/ds245047988_ag_baglan.html

Ağ Bağlantısı Durumu ( Gelen Giden ) Düzensiz İşliyor!!! Yardım!!!

• bilgisayarınız ortak bir kullanım alanındamı tekmi kullanıyorsunuz ? paylaşımda olan dosyalarınız varmı ?
  • Ortak Kullanımda Bi Kaç Kişi kullanıyor...Paylaşım Yok..
  • senin pc üzerinden başka pcler de internete giriyorsa normaldir.
  • Benim Pc Üzerinde Girilmiyor Başka Birinin Adsl inden port bağlantılı giriyoruz...Herkez kullanıyor sadece benim makinada sorun var...Eğer Dediğin gibi olsaydı...Herkez aynı sorunu yaşardı...
  • Arkadaşım Hiç Başına Böle Bişey Gelen Veya Sorunuma Çözüm Olabilecek Kimse Yok Mu Koca Forumda?
  • o zaman senin pc ye yerel ağdan biri giriyor.karşıya gönderilen bilgiler de upload olarak görünüyor.bu da bir ihtimal.virüs de girmiş olabilir pc ye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huzyin67 -- 27 Mart 2010; 14:14:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.