Şimdi Ara

ağ bağlantısı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.. bilgisayarımı ilk açtığımda yerel ağ bağlantısı çalışmıyor.. ancak bilgisayarı bir kez yeniden başlattığımda çalışıyor.. acaba windowstamı sorun var diye format attım yine düzelmedi ne yapmam gerekir...

• anakart üzerindemi ağ bağlantısı? eğer ayrı bir kart takılıysa kartın tam takılı olup olmadığına bak eğer ayrı bir kart yoksa sorun anakarttadır.başka bişi diyemeyecem ii bi pc deilse eski ise hiç uğraşma sat para ekle bütçe oluştur sistem yazalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilmaco

öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.. bilgisayarımı ilk açtığımda yerel ağ bağlantısı çalışmıyor.. ancak bilgisayarı bir kez yeniden başlattığımda çalışıyor.. acaba windowstamı sorun var diye format attım yine düzelmedi ne yapmam gerekir...

PC bir ağ üzerindemi çalışıyor. Bahsettiğiniz PC sunucumu, istemci mi?
  • anakartın üzerindeki ağ bağlantısı sistemim iyi ancak sadece anakartı alırken cimrilik yapmıştım =) şimdi hesap soruyo galiba... sistemim core 2 duo 2.4 işlemci 320 gb 16mb cache hard disk 4 gb ddr2 800 ram 1gb 9400gt ekran kartı anakart biostar G31D-M7 :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

quote:

Orijinalden alıntı: anilmaco

öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.. bilgisayarımı ilk açtığımda yerel ağ bağlantısı çalışmıyor.. ancak bilgisayarı bir kez yeniden başlattığımda çalışıyor.. acaba windowstamı sorun var diye format attım yine düzelmedi ne yapmam gerekir...

PC bir ağ üzerindemi çalışıyor. Bahsettiğiniz PC sunucumu, istemci mi?

PC bir ağ üzerinde çalışmıyo normal olarak modemle internete bağlanıyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dvr-Ağ geçidi sorunu
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.