Bildirim
Ağ Kablolarının ucuna takılan şeyi takmaya yarayan aletin adı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Anlamadım ama splitter olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hani hocam pense gibi plastik parcayı sıkıştırıyorsun onu soruyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Tuğberk.
Anlamadım ama splitter olabilir
yok onu demiyor arkadaş.. kablonun ucuna takılan beyaz şeyleri takmaya yarıyan pense gibi bişey var onu diyor ama adını oda bilmiyor bende -
Rj45 pense olabilir bi bak. -
http://www.nuriavci.com/bilgisayar-aglari/ag-kablosu-nasil-hazirlanir.html burda kablo sıkma pensesi demiş..
ahanda buldum laahttp://www.hepsiburada.com/liste/codegen-rj45-rj11-rj12-kablo-sikma-pensesi/productDetails.aspx?productId=bs000111&categoryId=105304
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oRHaN07 -- 21 Kasım 2011; 22:57:56 >
-
rj45 sıkma prensesi -
stripper/crimper olmalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vash The Stampede -- 21 Kasım 2011; 22:59:43 > -
rj45 çakma pense o kablonun ucuna takılanda jak eğer telefon kablosu ise rj 12 olacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERASER047 -- 21 Kasım 2011; 23:01:31 > -
quote:
Orijinalden alıntı: benimadimkuntakinte
rj45 sıkma prensesi
Adam FAIL :) -
tamam hocam teşekkür ederim sağolun -
jak tabancası -
9 tl ye buldum gg den teşekkürler tekrar -
ağ kablosu diye biliyorum.Ya da rj45 jack pensesi vs de denilebilir.
S link in bir tanesi kullandım çok güzel.Kablonun dışını soyuyor komple kesiyor vs üstünde ne ararsan vardı.3 farklı jack sıkabiliyordu ayrıca.
Bence kesinlikle ucuzundan almayın o kabloların birini tam çakamaz ise bi süre sonra kablo sorun çıkarabilir.9 tl ye vs sakın almayın bence. -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X