Şimdi Ara

AĞDA YAZICI PAYLAŞMA ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ANA pcye usbden bağlı yazıcım var ethernetle bağlı birde modemimde var 2. pcyede aynı şekilde tek ethernet kablosu takılı. internete giriyor ve yazdır dediğimde yazdırıyordu yazıcıdan. şimdi 2. pcyi yeniledik biz internette problem yok şuan giriyorum fakat yazıcı işini bi türlü kuramadım ??
    yazıcı ekle diyorum ağdan ekle ama ordan bulamıyor ana pcde yazıcıyıda paylaştırmayıda işaretledim ama olmadı Biraz acil olmakla beraber yardımcı oluğ bi fikir verirmisiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seffaf1 -- 24 Ocak 2009; 8:22:11 >

• Ana pcde yazıcıyı paylaştırdıysan eğer diğer pcde ağ bağlantılarıma tıkla.çalışma grubu bilgisayarlarını göstere tıkla.Ana bilgisayarı göreceksin.çift tıkla ona.sonra paylaşılan öğeleri göreceksin.yazıcı da orada olacak.sağ tıkla yazıcıya bağlan a tıkla.tamamdır :)
  • allah razı olsun yardımın için fakat dediğin yerde gözükmüyor yazıcı acil lazım bi yardım lütfen
  • Bir kere iki bilgisayar da aynı çalışma grubu içerisinde mi?
    Ağ bağlantılarında diğer bilgisayarı görebiliyor musun?
    Eğer bilgisayarlar birbirlerini görüyorsa ana bilgisayarda yazıcıyı ağda paylaştırmalısın.
    Dikkat edilecek bir husus da işletim sistemidir.
    Eğer işletim sistemleri farklıysa bağlantı yapacağın bilgisayardaki işletim sistemine göre de yazıcı sürücülerini yüklemen gerekebilir.
    (örnek olarak ana makine Vista diyelim, diğer bilgisayar XP ise yazıcıyı gormeyebilir, ek XP sürücülerini yüklemelisin)
    Umarım yardımcı olmusumdur.
  • ana makina sp xp sp1 ikinci makinam xp sp3 problem olurmu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Boleros

Bir kere iki bilgisayar da aynı çalışma grubu içerisinde mi?
    Eğer bilgisayarlar birbirlerini görüyorsa ana bilgisayarda yazıcıyı ağda paylaştırmalısın.
    Eğer işletim sistemleri farklıysa bağlantı yapacağın bilgisayardaki işletim sistemine göre de yazıcı sürücülerini yüklemen gerekebilir.
    (örnek olarak ana makine Vista diyelim, diğer bilgisayar XP ise yazıcıyı gormeyebilir, ek XP sürücülerini yüklemelisin)

evet dediklerin hepsi doğru paylaşımda tamam ama yazıcıyı göremiyorm eski pcmden oluyordu ama bitek yenisinde sp3 yüklü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seffaf1 -- 24 Ocak 2009; 13:00:28 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Boleros

Bir kere iki bilgisayar da aynı çalışma grubu içerisinde mi?

kardeş allah razı olsun çalışma gurubunda bi nokta farkından dolayı olmamış şimdi düzelttim çok sağol

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Önemli değil dostum.
    Aslında çoğu sorun basit nedenlerden kaynaklanır, ama panik yaptıkça gözümüzün önündeki sorunu göremeyebiliriz.
    Donanım Haber işte bu yüzden var, hepimiz birbirimize yardımcı olacağız.
  • bende xp ye bağlı olan bir yazıcıyı vistaya paylaşmak istiyorum ama olmuyor vista xp bilgisayarı hiç görmüyor ne yapmam gerekli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.