Şimdi Ara

Age Of Empires 2 acil yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar gece gece birden age of empires 2 oynamak istedim ama ne bilgisayarda ne de cd si var.. Acaba bana nerden indirebilecegim konusunda bilgisi olan var mı acaba? Birde dosya boyutu ne kadar onu da söyleleyebilirseniz..

Önemli Not: Sistem vista bu arada..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cellat_616 -- 18 Ocak 2008; 23:31:53 >

• banada ek paketi lazım the conquers mı neydi
  • Age Of Empires 2 Windows XP de çalışmıyo diye bişey biliyordum.Herhalde vistada da çalışmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: demonsaider

Age Of Empires 2 Windows XP de çalışmıyo diye bişey biliyordum.Herhalde vistada da çalışmaz.

age of empires 2 the age of kings sorun yaratir evet ...fakat ustune the conquerors kurarsaniz sorun olmaz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: demonsaider

Age Of Empires 2 Windows XP de çalışmıyo diye bişey biliyordum.Herhalde vistada da çalışmaz.

bende çok uzun süre oynayamadım... XP de çalışıyor ancak ufak bi yama proğram sayesinde.. ben ilk denediğimde olmamıştı 2 sene oynayamamıştım... o program sayesende oynanıyor.. forumdada bulursunz zaten...
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazy_19

burda age of empires 2 burda var

http://rs87.****.com/files/65832951/Age_of_Emipres_II_RIP_www.rapidoyun.com.rar

rar şifresiwww.rapidoyun.com.rar

.... yere ne gelcek

• forumda yazdığın zaman ***** yapıo
    r a p i d s h a r e
    bide normal yazem
    rapidshare

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßλ®1$ -- 21 Ocak 2008; 12:03:06 >
  • ugraştıgına degmez herhangi bi cd satan yere git kopyası 2 ytl
  • arkadaşım kotasız internetin varsa bak işte forum sitelerinde dolu, olmadı torrentlere bir bak.
  • beyler dosyanın boyutu 95 mb kotayı pek etkilemez benden söylemesi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.