Şimdi Ara

Age of empires 2 conquerors da multiplayer nasıl oynanır

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
170.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşla yapmaya çalıştık olmadı.Birimiz oyunu kuruyo ve ötekine ip adresini verio ötekimizde ipyi yazıyoruz ama çıkmıyo?Nasıl yapıcaz yardımcı olurmusunuz...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Age of Empires 2: The Conquerors'da Çok Oyunculu Oynama

Age of Empires 2: The Conquerors'da arkadaşlarınla veya dünyanın dört bir yanından oyuncularla çok oyunculu olarak oynayabilirsin. İşte nasıl yapılacağı:

Adım 1: Oyunu Başlat

Bilgisayarında Age of Empires 2: The Conquerors'ı başlat.

Adım 2: Çok Oyunculu Modunu Seç

Ana menüden "Çok Oyunculu Oyun" seçeneğini seç.

Adım 3: Bir Oyun Oluştur veya Katıl

• Oyun Oluştur: "Oyun Oluştur" düğmesine tıkla ve oyun ayarlarını (harita, oyuncu sayısı, oyun modu vb.) yapılandır.
    • Oyunlara Katıl: "Oyunlara Katıl" düğmesine tıkla ve mevcut oyunların bir listesini gör. İstediğin bir oyuna çift tıklayarak katıl.

Adım 4: Bir Uygarlık Seç

Oyun oluşturma veya katılma ekranında bir uygarlık seçmen gerekir. Her uygarlığın kendine özgü birimleri, teknolojileri ve bonusları vardır.

Adım 5: Oyunu Başlat

Oyunu başlatmak için "Oyna" düğmesine tıkla.

İpuçları:

• Oyunu İnternet üzerinden veya LAN üzerinden oynayabilirsin.
    • Çok oyunculu lobide sohbet edebilir ve diğer oyuncularla mesajlaşabilirsin.
    • Oyunda işbirliği yapabilir veya birbirinize karşı savaşabilirsiniz.
    • Farklı oyun modlarını deneyebilirsin, örneğin Fetih, Kralın Tepesi ve Ölüm Maçı.

Anahtar Kelimelerin Kullanımı:

• Age of Empires 2 multiplayer nasıl oynanır
    • Age of Empires 2 multiplayer oynama
    • Age of Empires 2 online oynama
    • Age of Empires multiplayer oynama
    • Age of history 2 multiplayer nasıl oynanır
    • Age of empires online nasıl oynanır
    • Age of empires 2 online
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hamachiden oynayın bence

daha kolay olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: FirstClass

hamachiden oynayın bence

daha kolay olur
    dostum öncelikle bi arama yap ben de forumda arama yaparak buldum

sonra hamachi programı var arama yaparsan hemen çıkar forumda onu kur

age of a da conq yamasını kur çünkü herkes onu oynuyor son olarak 1.0 a patch dosyasını ekledinmi artık seni kimse tutamaz

tüm bunları başarırsan al sana bi hamachi age of ağı foreverdm password 123

iyi şanslar

• quote:

Orijinalden alıntı: derbeder1982

dostum öncelikle bi arama yap ben de forumda arama yaparak buldum

sonra hamachi programı var arama yaparsan hemen çıkar forumda onu kur

age of a da conq yamasını kur çünkü herkes onu oynuyor son olarak 1.0 a patch dosyasını ekledinmi artık seni kimse tutamaz

tüm bunları başarırsan al sana bi hamachi age of ağı foreverdm password 123

iyi şanslar

Alıntıları Göster
    Hamachi programından ağ kurun oyunda ip yazan yere tıkla ordaki ip yi arkaşına yolla oda girsin oynayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Börtü

Hamachi programından ağ kurun oyunda ip yazan yere tıkla ordaki ip yi arkaşına yolla oda girsin oynayın.

Alıntıları Göster
    Arkadaşım hamachiden oynamanı hiç tavsiye etmem lag olur. Normal ip den niye oynayamıyorsunuz ? Bunun farklı nedenleri olabilir. Bugun iyi günümdeyim yazayım hepsini sana :
    - Versiyonlarınız farklıdır ikinizde de aynı versiyon olacak dikkat edin. 1.0 1.0c 1.0e oyunun farklı versiyonlarıdır.
    - Firewall engeli vardır. Windows güvenlik duvarını kapat hiç bir işe yaramıyor zaten :D Sonra oyuna girerken antivirüsü de devre dışı bırak. hatta windows güvenlik duvarı ayarlarından age ofun .exe dosyasını izin verilenlere eklersen daha sağlam olur. Ama antivirüsü kapatmayı unutma.
    - Ve en çok karşılaşılan ve çözümü en zor olan problem modeminde gerekli portlar kapalıdır. Age of oynamak için gerkli bazı portlar var bunları açman gerek ya da toptan tüm portları aç olsun bitsin hangi porttu fln uğraşma.www.portforward.com a gir orda açman gereken portların listesini ve nasıl yapacağını bulabilirsin.
    - Son olarak da sabit ip kullanman gerekli. Bunu da bağlantı ayarlarından yapabilirsin.

Bütün bunlar ilk okuyuşta çok zor gelebilir ve sizi hemen hamachiye yönlendirebilir ancak bunları yaparsanız internet üzerinden bütün dünya ile oynama imkanına kavuşursunuz. ZONE kapandı ama GAMEPARK açıldı.www.gamepark.eu adresinde her gün her saatte en az 1000 online oyuncu bulabilirsiniz. Gerçek oyun burada dönüyor. Hepinize ii age ler !

• quote:

Orijinalden alıntı: kcetinkaya

Arkadaşım hamachiden oynamanı hiç tavsiye etmem lag olur. Normal ip den niye oynayamıyorsunuz ? Bunun farklı nedenleri olabilir. Bugun iyi günümdeyim yazayım hepsini sana :
    - Versiyonlarınız farklıdır ikinizde de aynı versiyon olacak dikkat edin. 1.0 1.0c 1.0e oyunun farklı versiyonlarıdır.
    - Firewall engeli vardır. Windows güvenlik duvarını kapat hiç bir işe yaramıyor zaten :D Sonra oyuna girerken antivirüsü de devre dışı bırak. hatta windows güvenlik duvarı ayarlarından age ofun .exe dosyasını izin verilenlere eklersen daha sağlam olur. Ama antivirüsü kapatmayı unutma.
    - Ve en çok karşılaşılan ve çözümü en zor olan problem modeminde gerekli portlar kapalıdır. Age of oynamak için gerkli bazı portlar var bunları açman gerek ya da toptan tüm portları aç olsun bitsin hangi porttu fln uğraşma.www.portforward.com a gir orda açman gereken portların listesini ve nasıl yapacağını bulabilirsin.
    - Son olarak da sabit ip kullanman gerekli. Bunu da bağlantı ayarlarından yapabilirsin.

Bütün bunlar ilk okuyuşta çok zor gelebilir ve sizi hemen hamachiye yönlendirebilir ancak bunları yaparsanız internet üzerinden bütün dünya ile oynama imkanına kavuşursunuz. ZONE kapandı ama GAMEPARK açıldı.www.gamepark.eu adresinde her gün her saatte en az 1000 online oyuncu bulabilirsiniz. Gerçek oyun burada dönüyor. Hepinize ii age ler !

Alıntıları Göster
    TCP/IP den hamachi olmaksızın oynayabilirsin. üstteki arkadaşın dediği gibi hamachiden lag olur.
    Biz TCP/IP den oynuyoruz. Am işin komik yanı hamachiden aynı ağa bağlı olmadığımız sürece oyuna bağlanamıyoruz. Sorunu hala çözemedim. Garip bi olay. kesin biri firewall u açık falan bırakmıştır.

Dediğim gibi TCP/IP den kolaylıkla oynarsın. Ama türkiyede 4 kişiden fazla oynamaya kalkarsan sorun yaşarsın. oyun yavaşlar. TTNet in sağladığı hız yeterli kalmıyor. (En pahalı ev yavaş neti kullandığımızdan dır )

• quote:

Orijinalden alıntı: hksdejavu

TCP/IP den hamachi olmaksızın oynayabilirsin. üstteki arkadaşın dediği gibi hamachiden lag olur.
    Biz TCP/IP den oynuyoruz. Am işin komik yanı hamachiden aynı ağa bağlı olmadığımız sürece oyuna bağlanamıyoruz. Sorunu hala çözemedim. Garip bi olay. kesin biri firewall u açık falan bırakmıştır.

Dediğim gibi TCP/IP den kolaylıkla oynarsın. Ama türkiyede 4 kişiden fazla oynamaya kalkarsan sorun yaşarsın. oyun yavaşlar. TTNet in sağladığı hız yeterli kalmıyor. (En pahalı ev yavaş neti kullandığımızdan dır )

Alıntıları Göster
    arkadaş bak age of multiplayer da yan da modem falan bi şey yazıyo onların en altındakine girceksiniz ordan arkaşadaşın kuracak o kurarken isim falan yazar o kurduktan sonra o isim sana gelir sen de joın e basarak oyuna girersin ülke fln seçersiniz ikinizin de o en alttaki şey olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l1nk1n_prk -- 4 Temmuz 2007; 17:58:06 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AGE OF EMPİRES 3 KALE SORUNU !
    19 yıl önce açıldı
    age of empires 2 taktik lazım
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: l1nk1n_prk

arkadaş bak age of multiplayer da yan da modem falan bi şey yazıyo onların en altındakine girceksiniz ordan arkaşadaşın kuracak o kurarken isim falan yazar o kurduktan sonra o isim sana gelir sen de joın e basarak oyuna girersin ülke fln seçersiniz ikinizin de o en alttaki şey olması lazım

Alıntıları Göster
    internet üzerinden oynamak mümkünmü peki?
    eger mümkünse deneyelim

• Multplayera gir orada oluyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Yerbay.

Multplayera gir orada oluyo
    LAN dan oynamayacaksanız HAMACHİ tek cözüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Torque_

LAN dan oynamayacaksanız HAMACHİ tek cözüm

Alıntıları Göster
    hocam şu tcp/ip bağlantısı hakkında biraz daha ayrıntı verebilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurkoc1985

hocam şu tcp/ip bağlantısı hakkında biraz daha ayrıntı verebilirmisiniz

Alıntıları Göster
    hamachiden oynayın ag kurup
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur45

hamachiden oynayın ag kurup

Alıntıları Göster
    kardeş yazman gereken numaralar şunlar;

47624 tcp
    6073 tcp
    2300- 2400 tcp
    2300-2400 udp

bunları dış port başlangıcı ve dış port bitişi hanelerine gireceksin ..yani dış port başlangıcı 47624 bitişinede 47624 yazacan, tcp seçeneğini seçeceksin..aynı şekilde 6073 ü de yapacaksın...2300 de ise
    2300 ü dış port başlangıcına 2400 ü dış port bitişine yazacaksın.. bunu tcp seçeceksin.. ardından aynen 2300 ü dış port başlangıcına 2400 dış port bitişine yazıp udp yi işaretliyeceksin..sonra sunucu ıp adresine 192.168.1.2 yi gir ... kaydet uygula de... ama anlamadığım normalde age of empires the conquerors olması lazım orda..onu seçince tüm bu dediklerim otomatik olarak yazıyo oraya..neyse ..halledemezsen sormaya devam..ben veya başka biri muhakkak yardım eder

igz ye bekleriz

• quote:

Orijinalden alıntı: turkcs

kardeş yazman gereken numaralar şunlar;

47624 tcp
    6073 tcp
    2300- 2400 tcp
    2300-2400 udp

bunları dış port başlangıcı ve dış port bitişi hanelerine gireceksin ..yani dış port başlangıcı 47624 bitişinede 47624 yazacan, tcp seçeneğini seçeceksin..aynı şekilde 6073 ü de yapacaksın...2300 de ise
    2300 ü dış port başlangıcına 2400 ü dış port bitişine yazacaksın.. bunu tcp seçeceksin.. ardından aynen 2300 ü dış port başlangıcına 2400 dış port bitişine yazıp udp yi işaretliyeceksin..sonra sunucu ıp adresine 192.168.1.2 yi gir ... kaydet uygula de... ama anlamadığım normalde age of empires the conquerors olması lazım orda..onu seçince tüm bu dediklerim otomatik olarak yazıyo oraya..neyse ..halledemezsen sormaya devam..ben veya başka biri muhakkak yardım eder

igz ye bekleriz

Alıntıları Göster
    abicim bende orjinali var ama genede multiplayner oynayamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: karaselim

abicim bende orjinali var ama genede multiplayner oynayamıyorum

Alıntıları Göster
    ne hatası veriyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schizophren

ne hatası veriyor ?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar benimkinde hamachiyle bağlanıyoruz.Fakat hata veriyor aynı sürümden olmalı diye arkadaş yama indiremiyor bende yama var fakat yama olmadan bağlanmazmıyız şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selocanempires

Arkadaşlar benimkinde hamachiyle bağlanıyoruz.Fakat hata veriyor aynı sürümden olmalı diye arkadaş yama indiremiyor bende yama var fakat yama olmadan bağlanmazmıyız şimdi?

Bağlanamazsınız. Nasıl indiremiyor ya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed Style

quote:

Orijinalden alıntı: Selocanempires

Bağlanamazsınız. Nasıl indiremiyor ya ?

Alıntıları Göster
    Hiç kasma GameRanger'ı indir orda oynayan bir sürü kişi var sorunsuz oynarsın odalara katılıp

• quote:

Orijinalden alıntı: UçanPırasa

Hiç kasma GameRanger'ı indir orda oynayan bir sürü kişi var sorunsuz oynarsın odalara katılıp

Alıntıları Göster
    önce iki bilgisayar arası ağ nasıl kurulur onu anlatsanız? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KuRŞuN87

önce iki bilgisayar arası ağ nasıl kurulur onu anlatsanız? :)

Alıntıları Göster
    bu oyunun conquers versiyonunu kurduk kuzenle..normalinde sanal ağ kurup oynuyorduk..son günlerde birimiz kurduğunda lan ekranında görüyoruz oyunu..dahil olmak için tıkladığımda kuzenin kurduğu oyuna önüme çıka sayfada kalıyor..sayfada 15 seconds later filan yazıyor..normalde o sayfa anlık olarak görünüyor ve ben oyuna dahil oluyordum ..neden böyle bir saçmalıkla karşılaştık
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.