Şimdi Ara

age of empires 2 renk sorunu (farklı) yardım !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aşşağıya fotoğrafı atıcam oyunu açtıgımda hıcbır renk gozukmuyor her sey sıyah renk yok lutfen bu eskı oyunu ozledım bi deneyim dedim (eskiler vay vay) bı yardım pls
     age of empires 2 renk sorunu (farklı) yardım !!!

• anjogoko A kullanıcısına yanıt
    Age of Empires hangi serisi ve işletim sistemin nedir?
  • Oyunu nereden indirdin Setup'lı mı yoksa portable mı?
  • hem conquestte hemde the kingde oluyo

işletim sistemi:AMD FX(tm)-82320 Eight-core processor 3.50 ghz 8gb ram win7 64 bit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anjogoko -- 12 Haziran 2015; 17:58:04 >
  • setup :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anjogoko -- 12 Haziran 2015; 17:58:25 >
  • İşletim sistemi derken hangi windows sürümü kullandığını sormuş arkadaş.
    Bence ekran kartında bir şey olabilir çok ilginç görünüyor
  • Yok zaten ekran kartı 3gb amd oldugundan olabilirmi 1 tanedaga pc var win 7 onda aciliyo aslinda lan oynucaktik olmadi baska oyun bakayim baska age of gibi oyun varmi bildigin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anjogoko -- 12 Haziran 2015; 19:32:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anjogoko A kullanıcısına yanıt
    şunu denedin mi?

http://aok.heavengames.com/blacksmith/showfile.php?fileid=11108

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oystein_Aarseth -- 12 Haziran 2015; 23:21:35 >
  • yok olmadı
  • arkadaşlar koca forumda kımsenın bılgısı yokmu yaaa
  • Oyuna gir, "Alt+Tab" yapıp masaüstüne dön. Hemen CTRL+SHIFT+ESC yap ve listeden "explorer.exe" yi sonlandırıp tekrar "Alt+Tab" ile oyuna gir. Muhtemelen çözülür.

Bu arada, HD versiyonu çıktı bunun. Bence onu satın al. Şu an Steam'da 10 lira mı ne.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrerok_rc -- 14 Haziran 2015; 21:19:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.