Bildirim
age of empires 2 renk sorunu (farklı) yardım !!!
adidas TERREX ANYLANDER R.RDY Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKXSV2QW
11 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Age of Empires hangi serisi ve işletim sistemin nedir? -
Oyunu nereden indirdin Setup'lı mı yoksa portable mı? -
hem conquestte hemde the kingde oluyo
işletim sistemi:AMD FX(tm)-82320 Eight-core processor 3.50 ghz 8gb ram win7 64 bit
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anjogoko -- 12 Haziran 2015; 17:58:04 > -
setup :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anjogoko -- 12 Haziran 2015; 17:58:25 > -
İşletim sistemi derken hangi windows sürümü kullandığını sormuş arkadaş.
Bence ekran kartında bir şey olabilir çok ilginç görünüyor -
Yok zaten ekran kartı 3gb amd oldugundan olabilirmi 1 tanedaga pc var win 7 onda aciliyo aslinda lan oynucaktik olmadi baska oyun bakayim baska age of gibi oyun varmi bildigin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anjogoko -- 12 Haziran 2015; 19:32:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şunu denedin mi?
http://aok.heavengames.com/blacksmith/showfile.php?fileid=11108
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oystein_Aarseth -- 12 Haziran 2015; 23:21:35 > -
yok olmadı -
arkadaşlar koca forumda kımsenın bılgısı yokmu yaaa -
Oyuna gir, "Alt+Tab" yapıp masaüstüne dön. Hemen CTRL+SHIFT+ESC yap ve listeden "explorer.exe" yi sonlandırıp tekrar "Alt+Tab" ile oyuna gir. Muhtemelen çözülür.
Bu arada, HD versiyonu çıktı bunun. Bence onu satın al. Şu an Steam'da 10 lira mı ne.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrerok_rc -- 14 Haziran 2015; 21:19:23 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X