age of empires 3 de en iyi harita neresi ve age of empires nasıl oynanır yani oynuyorum hemen hızlı yapma hilesi uyguluyorum ama yinede müttefiklerim bile benden önce gelişiyor bana az yer kalıyo nasıl oynamalıyım ilk başta ne yapmalıyım
İlk önce belirli oynayacagın bir ülke belirlemelisin ve onunla iyice oynamalısın. Örneğin Osmanlı. Şimdi gelelim oyuna Önce elinde olan kartları dizmelisin.Bu kartları zaten oyuna girerken ekranda seçenegi var ordan bakabiliyorsun Home city levelin yükseldikce yeni akrtlar acılacaktır ve daha etkili kartlar kullanma hakkına sahip olacaksın. Baslangıc olarak moderate bot at karşına bir oyunluğuna. Sonra önce bi ev bi market kur. Marketteki et,para,odun geliştirmelerini hemen yap. Ete fazla işçi gönder eğer osmanlıysan işçiler bedavaya cıkar ve cıkma hızlarını artırmak için mosque kurdurup işçi limiti ve çıkma hızını arttır. ikinci çağda direk barracks kur ve asker cıkartmaya basla atıyorum 20 işçin var ben dagılımı şöyle yapardım mesela 9 et 6 altın 5 odun. ha sakın ikinci çağda çok gerekmedikce mill kurma 3te kur. Ayrıca advanced mill kartınıda kullan hem millerin daha ucuz hemde daha dayanıklı oluyor. Tabi daha birsürü işine yarayacak kartlar var ülkelere göre aynı olan ve farklı olan kartlarda var ben Osmanlı için konustum sadece. Bak önemli kartları söyleyim (bana göre) Factory kartı(Snde 5 altın et yada odun eger geliştirmesini yaparsan 7) Robber Barons(ikinci factory) Fort kartı(savunma için çok etkili mutlaka seç) Spahi kartları Janissaryleriş ucuzlatan kart ve güçlendiren kartlar. Özel asker birlikleri çağırma Advanced mill market plantation arsenal mosque osmanlıda olan ikinci fort kartı Ve aklıma isimleri gelmeyen bi cok kart.
Kısaca böyle, ha unutmadan üçüncü çağda Arsenali kur ve geliştirmelerini mutlaka yap askerlerini veteran,guard ve son olarak imperial yap. osmanlı için favori askerlerin Janissary(yeniçeri) ve abus gun olmalı ama daha çok janissary çıkart great bombardlarda iş görebilir
Anlatılacak çok şey oldugundan ve sende biraz genel bi soru sordugundan pek bişey yazamadım. Kolay gelsin Ha unutmadan. New england güzel bi harita
teşekkür ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme