Şimdi Ara

Age of Empires 3 için partner arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aranızda mütemadiyen age of 3 oynayan varsa Steam'den beni eklesin lütfen.

Tercihen 1v1 ve 2v2 oynayanlar.

Steam ID linki;http://steamcommunity.com/id/pplhntr/

• Güncel !!
  • güncel
  • ah keşkeee, keşkeee. Ama pc ayarlayamadım daha 8 ayı aşkındır para sorunundan pc ayarlayamadım masaüstü toplucam, topladığımda. 1v1, 2v2 ayarlarız. Sen bir kaç kişi daha bulursan o zamana harika olur.
    Bu arada imzada AEO3 üstüne yazmaya devam ettiğim rehberin linki var; bakmadıysan bir göz atabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sufferingismagic -- 7 Mayıs 2014; 14:50:41 >
  • Ben varım DevrimEmre ID
  • quote:

Orijinalden alıntı: sufferingismagic

ah keşkeee, keşkeee. Ama pc ayarlayamadım daha 8 ayı aşkındır para sorunundan pc ayarlayamadım masaüstü toplucam, topladığımda. 1v1, 2v2 ayarlarız. Sen bir kaç kişi daha bulursan o zamana harika olur.
    Bu arada imzada AEO3 üstüne yazmaya devam ettiğim rehberin linki var; bakmadıysan bir göz atabilirsin

Steam'de teklif ettiğimde oynayan bir arkadaşım var. Başka da yok. Türk oyuncu bulamıyorum
  • pplhntr P kullanıcısına yanıt
    bu konuda genel bir sıkıntı var kesinlikle katılıyorum, kaliteli bir oyun, anlamı olan bir oyun, çok yüzeysel de değil stratejik anlamda çeşitlilik de var ama işte eski ve grafikler vasat günümüz fps strateji oyunlarına göre, kesinlikle pc toparladığım an size yazacağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sufferingismagic

bu konuda genel bir sıkıntı var kesinlikle katılıyorum, kaliteli bir oyun, anlamı olan bir oyun, çok yüzeysel de değil stratejik anlamda çeşitlilik de var ama işte eski ve grafikler vasat günümüz fps strateji oyunlarına göre, kesinlikle pc toparladığım an size yazacağım

Bence grafikleri ve görsel efektleri gayet yeterli bir strateji oyunu için ancak günlük ortalama 800 çevrimiçi oyuncu çok az. Bakımsızlıktan böyle olmuş olabilir. İlk çıktığı zamanlar oyunu takip etmiyordum ama bildiğim kadarıyla sadece 3 yama görmüş oyun. Belli ki yapımcısı oyunun pek arkasında durmamış
  • pplhntr P kullanıcısına yanıt
    zaten bakımsızlık sırasında bir numaradır oyun, terkedilmiş durumda. O yüzden vasat bir grafiği var, ve metasında bazı çatlaklar mevcut; çok net olarak sc2 olmak üzere birçok fps strateji oyununda da olabilecel türde çatlaklar, bu konuda çıkışında kusursuza yakın bir bütüne sahipti aeo3, level dergisi arşivi cs'sini bulabilirsm bakmak lazım kaç vermişler diye.
  • günceldir..
  • Mesajım bulunsun hocam bayılırım oynamaya şehir dışından dönünce konuşuruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • game ranger'dan "ibrahim259" olarak ekleyin age of 3, asian dynasties oynarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: giroh26

game ranger'dan "ibrahim259" olarak ekleyin age of 3, asian dynasties oynarız.

gameranger kullanmıyorum malesef
  • Günceldir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.