Şimdi Ara

Age of Empires 3 oyunda 2 tane Fabrika?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
16.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu oyunda 2 fabrika nasıl kuruluyor ya bilgisayar ile oynuyom onlar 2 fabrika kurabiliyorlar da ben sadece 1 tane kurabildim

2 tane kart felanda yok bilen varsa yardım ederseniz sevinirm!

• ya hic oynayan yok mu bu menedi
  • tamam buldum ilginize teşekkürler :D
  • ehueuheu :D dostum fabrikayı nasıl kurduğunu bana söylermisin ben bi tane bile kuramıyorum :D
  • level atladıkça yeni cardlar açabiliyosun. fabrikada bu kartlardan biri... sanırım bazı ülkelerde iki tane kurabiliyosunuz ama bunun için iki kartınızı kullanmanız gerek.
  • rusyada ve ispanyada bir tane kurarsınız diğer ülkelerde iki tane kurabilirsiniz ayrıca hollandada 8 tane fabrika kurabilirsiniz tabi kart desteği dahilinde. Ha bide cardları Belgelerim mygames Age Of Empires 3 ün içinde save game' e girerek kullandığınız ülkenin başkentini wordde açarsanız ya da not defterinde orda level yazan yere istediğiniz rakamı girip ayrıca skilpoint olması gerek burayada istediğiniz rakamı girerek hem leveli artırıp hem de cardları açabılırsınız. Tabi bu durum genelde online oynanırken herkesin yaptığı durum yanı hıle degıldir saygılar
  • Holldanda da 8 fabrika nasıl kuruluyor yaw ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pardon gece yazmıştım 8 fabrika demişim 8 banka olacaktı o. hollandada 3 tane + banka kartını kullanırsanız banka sayısı 8 e çıkıyor. 2 de fabrika var yeterli:D
  • Ah hocam naaptın sen :D bütün ülkelere baktım tek tek 8 tane fabrika kartı var mı diye ya :D
  • valla hocam dün sabAHA doğru yazıodum forumda kafanın sersemliği yanlış çıkmış kelimeler ama banka fabrikadan iyidir. Bilginiz olsun diye söylüyorum bakın:

Hollanda: 8 banka 50 işçi 150 asker limiti 2 fabrika. Hızlı saldırı başarabilirsen iyidir. Uzun oyunda etkili ve asker limitinin ekonominin sağlam olmasıyla artısı vardır.

Osmanlı: Osmanlı' da hızlı saldırıda yani rush için iyi bir seçim olabilir ancak çeriler hollandanın skirmishlerine karşı pek dayanıklı değillerdir. Ben pek tavsiye etmiyorum uzun oyunlarda.

İspanya: Pikemanleri iyidir. Pikeman atlılara karşı kullanılır. Tabi kılıçlıları da iyi .Ayrıca hızlı asker çıkarma kartı var iki tane onları alarak çatır çatır asker basabilirsiniz

Rusya: Fason askeri çoktur. Kullanıma bağlı kasması biraz zor olabilir ama iyi bir civdir. Çok askerleri atlılara karşı dayanıksızdır. Gene kartla mustekarlar hızlı çıkartılabilir.

İngiltere: Artı bir ülke. Rush için pek kullanılmasa da ben çok kullandım. Ev yapınca işçi veriyor ve işçinizin fazla yani ekonominizin daha çabuk kalkınma fırsatını sağlıyor.

Fransa: Güzel bir civ işçileri güçlü pek göze çarpan özellik görünmese de ekonomi çabuk gelişiyor. Yerli kartı da cabası

Portekiz: Her gelişmede Town Center veriyor buda işçileri daha hızlı daha fazla çıkarma ekonomiyi daha çabuk geliştirme fırsatı veriyor. Güzel bir civ

Ama size tavsiye edeceğim civ ilk başta acemiler için Ottoman daha sonra İngiltere olabilir . Hollanda' ya hemen geçmeyin derim.

• ya napolyon oyunda hep 2 fort çıkarıyo ben 70 level'ım bayada kart açabiliyorum

acaba osmanlıda 2 fort mümkünmü

sonuçta 13 tane outpost var bide hot air baloon :)
  • Bir fort kartını seçin. Zaten o kartla bağlantılı olan diğer kartta fort resminin farklı oluşuna bakmayın.
  • ben 104 levele geldim korsanların elinde kurtardığım çifciler sınırsız fabrika ve kale yapabiliyor bunu kendi çifcilerimde hileyle yapılabilir mi
  • hatırladığım kadarı ile oyunda her ülkenin farklı özellikleri vardı

fabrikayı kurduktan sonra 4 farklı üretim yaptığını unutmayın

+hızlı lvl atlamak istiyorsanız bir hile vardı exp biriktiriyordu oyuna gir çık yaparak 1-2 saatte son lvllere gelebiliyordunuz.
  • Oyuna girince enter'a bas nova & orion yaz 10.000 xp geliyor.Bi kaç kez yap bunu en sonunda xp'ni kilitliyor.Sonra oyunu terk ediyosun yeniden oyun başlayınca yine aynı şeyi yapıyosun.Ben ortalama 25 lvl'a kadar böyle yapıp sonra oyuna başlıyordum
  • Fabrika kurma Joker hakkımı kullanmak istiyorum.
  • uzun bir aradan sonra hort ama buna değer :) yukarıdaki mesajımda çifcilerin sınırsız fabrika nasıl kurabildiğini sormuştum ve sonunda nasıl yapıldığını buldum , google da fixedfortfactoryfortwallforttower.zip olarak aratıp zip dosyasını indirin ve oyun klasörü içerisinde zipten çıkan dosyaları aratıp orjinalleriyle değiştirin hepsi bu kadar , artık korsanların elinden kurtardığınız çifciler sınırsız kale ve fabrika kurabiliyor olduğunu göreceksiniz :)

veya buradan direk modu indirinhttps://gamefront.online/files/service/thankyou?id=4310666

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axelfoly -- 7 Mayıs 2018; 17:35:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: axelfoly

uzun bir aradan sonra hort ama buna değer :) yukarıdaki mesajımda çifcilerin sınırsız fabrika nasıl kurabildiğini sormuştum ve sonunda nasıl yapıldığını buldum , google da fixedfortfactoryfortwallforttower.zip olarak aratıp zip dosyasını indirin ve oyun klasörü içerisinde zipten çıkan dosyaları aratıp orjinalleriyle değiştirin hepsi bu kadar , artık korsanların elinden kurtardığınız çifciler sınırsız kale ve fabrika kurabiliyor olduğunu göreceksiniz :)

veya buradan direk modu indirinhttps://gamefront.online/files/service/thankyou?id=4310666
    hocam bırak bu ıslerı aoe3 steamdan satın al gel esoda beraber oynayalım.

• Babywolf kullanıcısına yanıt
    eski günlerin hatrına arada bir girer oynarım yoksa online da takılacak kadar fazla oynamıyorum , yinede teklifine tşk :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axelfoly -- 29 Mayıs 2018; 13:37:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.