Bildirim
AGE OF EMPİRES II MULTİ PLAYER YARDIMMM
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kardeş iki pc demi oynucan yoksa internetten mi bide cd korsanmı -
arkadaşla internetten oynuycaz cd kopya modem bağlantısıyla oynucaz
bide vdml nedir -
age of empires multiplayer oynayabilmek için orjinal olması lasm cd nin(bildiğim kadarıyla..))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bp_mercy -- 12 Eylül 2006; 12:23:03 > -
orjinal falan olması gerekmiyo her zaman oynuyorum.
önceliklewww.whatismyip.com sitesine gir ve ip adresini öğren.daha sonra oyun kur ve ip adresini oyunu oynamak istediğin kişiye ver.ve bu kişi senin ip adresini multiplayer seçeneğinden "direcp ip için internet bağlantısı" yazan yere yazsın ve oyununa bağlansın...
hepsi bu kadar...
eğer oyunu zone de oynamak istiyosan zone'nin özel crackleri var..normal cracklerde oyunu görmeyebilir.
ama zone tavsiye etmem...ben the all seeing eye de oynuyorum..baya bir türk var zaten orada..clanımız bile var -
sağol be arkadaş çok saol ama şu I love the monkey head yazınca çıkan vdml ne oluyor bide buna cevap arıyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X