Şimdi Ara

Age of Empires, PC'ye dönüyor mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Age of Empires, PC'ye dönüyor mu?

Microsoft'un Ensemble Studios'u kapatacağını açıklamasından sonra, AOE severler bir hayli üzülmüştü. Yeni gelişmelere göreyse, stüdyo kapatılsa dahi "Age of Empires'in" devam etmesi olasılığı mevcut; çünkü oyunun isim haklarını halen Microsoft'un elinde bulunuyor. Microsoft global pazarlama müdürü Kevin Unangst, bu ünlü serinin geleceği hakkında oldukça heyecanlı olduklarını belirtti. Hatırlarsanız, serinin 3 boyuta adım atan 3 numaralı oyununun kutusunda 4. ve 5. numaralı oyunları temsil eden fotoğraflar da yer alıyordu.

Kaynak: Merlin'in Kazanı

• aom 2 çıksınaom artık çok eskidi
  • Aom çıksın.Norveç mitolojisinede adam gibi yapsınlar.
  • Age Of Empires I-II-III + ek pakerleri dahil bütün serilerini oynamışımdır.

Artı AOM + Titans da dahil.
  • 1 ve 2'ye yepyeni grafiklerle geri dönsünler. Yeni Çağ bitti, Modern Çağ'a mı geçecekler şimdi? Geçmesinler. Company of Heroes, World in Conflict yeter zaten. 1 veya 2'nin yani Roma dönemi ve Orta Çağ'ın geliştirilmiş grafikli ve oynanışlı halini yapsınlar. Kesinlikle alınası bir oyun olur.
  • 1 ve 2 yi yeniden yapmaları çok mantıklı... Bence çok daha keyifli olur...
  • Aynı Tomb Raider olayı diyosunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Sims 3 Ps3'te nasıl?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ensemble studios neden kapatılıyor bilen var mı? beklediklerini bulamadılar mı acaba son oyunla?
  • AOE IV
    AOE V 'ilk defa görüyorum şimdiden sabırsızlanmaya başladım IV ve V için hemen çıkarsınlar şu oyunları
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.