Şimdi Ara

Age Of Empires tarzı ama grafiği iyi olan oyunlar.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
10.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Age of Empires tarzı grafiği iyi olan ilk çağ,orta çağ,eski zamanlarda geçen veya Rise Of Nations gibi tüm çağları kapsayan oyun tavsiye edermisiniz?

• Empire earth III ayni tarzda bir oyun, deneyebilirsiniz.
  • the lord of the rings battle for middle earth 2 dene begenirsin
  • Sen The Lord Of The Rings Battle For Middle Earth 1'i dene 2 den kat kat güzel ve daha uzun tavsiyemdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dimox

the lord of the rings battle for middle earth 2 dene begenirsin

Aynen ben de tavsiye ederim. rise of the witch king mi ne diye eklentisi de vardı.
  • Bu tarz oyun artık az, onun yerine yelazeyi genişleti Supreme Commander Starcraft ve Warhammer 40K gibi oyunlsra bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: 55SuperSpy55

Sen The Lord Of The Rings Battle For Middle Earth 1'i dene 2 den kat kat güzel ve daha uzun tavsiyemdir.

1 ide 2 yide bgn kurdum oynadım ben 1i daha çok beyendim ama 2 de fena degil zevkler tartışılmaz şimdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tam aradığınız tarz olmasa da strateji oyunlarının en iyisi bence Empire Total War. Daha önce oynamadıysanız denemelisiniz.
  • Tabiki Starcraft 2.
    Dağılın bakayım
  • age of empires : online
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

quote:

Orijinalden alıntı: Dimox

the lord of the rings battle for middle earth 2 dene begenirsin

Aynen ben de tavsiye ederim. rise of the witch king mi ne diye eklentisi de vardı.

Yalnız 3 farklı sürümü olması lazım ki son 2 si bence berbat. İlkler her zaman en iyisi dedirtiyor bence.
  • AOE Online çıkıyormuş Ağustos ta. Belki onu beklersin
  • Empire Earth III
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~MetroPoL~

AOE Online çıkıyormuş Ağustos ta. Belki onu beklersin

süper olur.
  • Hort
    Arkadaslar şoyle bir oyun ariyorum.
    Oyunda ulke kurucan savaslara filan katilican ama bunun yaninda vergi okul cart curt olucak.Normal yasam gibi.Yani simcity+ageofempires gibi birsey ariyorum.bir pm yada bir cevap yeterli :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi yeni çağ veya yıdızçağı istersen starwar empires strikes back
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ne[M]esis

Merhaba,
    Age of Empires tarzı grafiği iyi olan ilk çağ,orta çağ,eski zamanlarda geçen veya Rise Of Nations gibi tüm çağları kapsayan oyun tavsiye edermisiniz?

Age of Empires 3'ün grafikleri gayet güzel. Bunun yanında bütün COH (Company of Heroes) serisini bitirebilirsin.
  • kimse yazmamış ama bence warlords battlecry bu tarzın efsane oyunlarından biridir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.