AOM oynuyorum son günlerde.. Görüntüde boukluklar var.. Bulutlar yavaş yavaş görünüp kaybolması gerekirken pat çıkıp pat yokoluyolar.. Haritada siyah bi örtü olur normalde o yok.. Böle grafik hataları mevcukt.. fakat çok önemli bi problemim var oyun bir saat kadar geçtikten sonta kasılmaya başlıor.. Ve 10 saniye kadar böyle devam edip atıyor.. Bi uyarı penceresi çıkıo bazen.. aşagıya koydum görüntüsünü.. 64 bit Windows 7 kullanıyorum.. Başka hiç bi oyunda problem çıkmadı..
Oyunu 3 farklı adresten indirip kurdum 1.10 sürümüne update yaptım.. değişen bişey olmadı.. Uyumluluklar 98 de hata verio, diğerlerinde aynı sorunlu şekliyle çalışıo.. Bu oyunu oynamak istiyorum, yardım lütfen.. Bilgisyarım iyi sayılır bu oyun için.. Dual core 1.60 işlemci.. 2.5 gb ram.. intel 965 ekran kartı..
biraz sorun var ama ugras bende bılmıom
Bir şekilde ramlerden kaynaklanıyor yetersiz kalmış galba.
Ya bilmiorum ama normalde oyunun minimum ram ihtiyacı 128 mb.. Bende de 2.5 gb var.. yani heralde başka bi sorun var..hala çözülmedi sorun.. Lütfen yardım.. Fikirlerinizi beklemekteyim..
YAPABILDINMI BISEYLER :(
Yani illa windows 98 mi kurmam lazım.. Anlayan kimse yokmu.. oyunun grafikleri tam olarak çalışmıor.. 32 bit renk seçeneği yok.. sadece 16 bitler var.. su kenarları kare kare görünüo.. böyle grafik sorunları mevcut.. problem nedir acaba??
ramlerden kaynaklanıor sanrım bellek yetersız gelıyor yukardakı fotoya tamamen bakmadım ama orda verdıgı rakamlar kadar yer kaplıo 1 saat gecınce ve sanırım ramın yetersız gelıyoe..wındows 7 kurdgun ıcın wındows daha cok ıslem yapıomus gıbı gozukebılır ...
Ramlaerden kaynaklanıo olabilir evet.. Ama bi çözüm sunacak yokmu.. 2.5 gb ram bile yetmiomu.. Ne ypabiliceğimi söyleyecek lazım.. Lütfen yardım..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme