Şimdi Ara

Age of Wushu bugün OB'ye geçiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birde hangi servedasiniz? Whitetiger'da açtım herkes oraya gelsin yeni server lag yok
  • Oyunu bayağı bi denedim. Görevleri yaptım biraz. Gerçekten çok sıkıcı bir oyun(bana göre). Arkadaşların dediği gibi combat sistemi çok saçma. Karakter yaratması ayrıntılı değil(benim için önemli bir şey.) Herkes birbirine benziyor. Dükkana falan baktım çoğu önemli şey paralı olacak gibi görünüyor. Herneyse ben beğenmedim ve siliyorum oyunu
  • Büyük beklentilerle 3 gün oynadım oyunu ve maalesef olmamış bana göre. Güzel düşünülmüş şeyler var fakat böyle bir oyuna daha hızlı bir combat sistemi yakışırdı. Daha esnek bir kontrol sistemi (hedef almadan vuruş örneğin) ve daha hızlı bir combat sistemi olsa uzun süre oynanabilecek bir oyun olabilirdi fakat şu an bana hitap etmiyor hiç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diablomania

Büyük beklentilerle 3 gün oynadım oyunu ve maalesef olmamış bana göre. Güzel düşünülmüş şeyler var fakat böyle bir oyuna daha hızlı bir combat sistemi yakışırdı. Daha esnek bir kontrol sistemi (hedef almadan vuruş örneğin) ve daha hızlı bir combat sistemi olsa uzun süre oynanabilecek bir oyun olabilirdi fakat şu an bana hitap etmiyor hiç.

o kadar bekledimki bu oyunu çok büyük bi hayal kırıklığına uğramıştım closed betada dediğin gibi non target olsa combat sistemi güzel olsa tadından yenmezdi çok iyi olabilecek bir oyunu hiç etmişler resmen nedense çıkacak çıkan oyunlarda hep birşey eksik oluyor
  • Ben oyunu non target sanıyordum
  • Ben de bu kadar olumsuz yoruma rağmen kendimi denemek zorunda hissettim oyunsuzluktan.Birazdan girer yorum yazarım umarım olumsuz olmaz :(
    20dk kadar oynadım ve hemen sildim.Ordan oraya koşmaktan başka birşey yaptırılmayan early game olan bir oyunu oynamanın bir anlamı yok ayrıca bu devirde böyle rezalet bir oyun nasıl yapılıyor anlam veremedim.Yıllar öncesinin oyunu Hero online bile bundan kat kat iyidir.
    Zamanınıza yazık etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diffarensiyel -- 18 Nisan 2013; 17:46:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

Ben de bu kadar olumsuz yoruma rağmen kendimi denemek zorunda hissettim oyunsuzluktan.Birazdan girer yorum yazarım umarım olumsuz olmaz :(
    20dk kadar oynadım ve hemen sildim.Ordan oraya koşmaktan başka birşey yaptırılmayan early game olan bir oyunu oynamanın bir anlamı yok ayrıca bu devirde böyle rezalet bir oyun nasıl yapılıyor anlam veremedim.Yıllar öncesinin oyunu Hero online bile bundan kat kat iyidir.
    Zamanınıza yazık etmeyin.

Aynı şey bana da oldu. Yorumlara rağmen deneyeceğim dedim , o kadar gün beklemiştim. Sonuç hayal kırıklığı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceki yazımdan tam 1 hafta geçmiş, bu geçen bir haftada oyun aklımı çelmeyi başardı. Öncelikle oyunda keşfedilmesi gereken çok fazla şey var. Dolayısıyla oyuna girdiğiniz anda oraya buraya koşarak görev yapıyosunuz ve hiçbirşey anlamıyosunuz. Oyunu 3,5 dk oynayıp beğenmemenizi doğal buluyorum. Çünkü değil 3 5 dakika , ilk 2, 3 gün ne olup bittiği hakkında bi fikrinizin olması zor. Ve bu fikri edinmek için kesinlikle iyi bir ingilizceye sahip olmanız gerekiyor. :D Ben başladığım 3 veya 4. günümde bir guilde girdim ve ne anlamıyosam, ne bilmiyosam hepsini sorup öğrendim. Kaç hafta oldu başlayalı hala birilerinden bişeyler öğreniyorum. Oyunu çekici kılan tarafı da bu. Daha önce hiçbir online oyunda olmayan çok fazla yenilik var. Keşfetmek için uğraşmanız, zaman öldürmeniz gerekiyor.
    Bu arada rehber hazırlamayı düşünüyorum. Neler dönüp bittiğini görünce tekrar yüklemek isteyebilirsiniz :) Oyuna hala devam edenler için; Nick : Balgamov

• quote:

Orijinalden alıntı: lazican

Önceki yazımdan tam 1 hafta geçmiş, bu geçen bir haftada oyun aklımı çelmeyi başardı. Öncelikle oyunda keşfedilmesi gereken çok fazla şey var. Dolayısıyla oyuna girdiğiniz anda oraya buraya koşarak görev yapıyosunuz ve hiçbirşey anlamıyosunuz. Oyunu 3,5 dk oynayıp beğenmemenizi doğal buluyorum. Çünkü değil 3 5 dakika , ilk 2, 3 gün ne olup bittiği hakkında bi fikrinizin olması zor. Ve bu fikri edinmek için kesinlikle iyi bir ingilizceye sahip olmanız gerekiyor. :D Ben başladığım 3 veya 4. günümde bir guilde girdim ve ne anlamıyosam, ne bilmiyosam hepsini sorup öğrendim. Kaç hafta oldu başlayalı hala birilerinden bişeyler öğreniyorum. Oyunu çekici kılan tarafı da bu. Daha önce hiçbir online oyunda olmayan çok fazla yenilik var. Keşfetmek için uğraşmanız, zaman öldürmeniz gerekiyor.
    Bu arada rehber hazırlamayı düşünüyorum. Neler dönüp bittiğini görünce tekrar yüklemek isteyebilirsiniz :) Oyuna hala devam edenler için; Nick : Balgamov

Hocam party sistemi nasıl?Pvp kadar pve sistemi de önemli benim için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lu£

quote:

Önceki yazımdan tam 1 hafta geçmiş, bu geçen bir haftada oyun aklımı çelmeyi başardı. Öncelikle oyunda keşfedilmesi gereken çok fazla şey var. Dolayısıyla oyuna girdiğiniz anda oraya buraya koşarak görev yapıyosunuz ve hiçbirşey anlamıyosunuz. Oyunu 3,5 dk oynayıp beğenmemenizi doğal buluyorum. Çünkü değil 3 5 dakika , ilk 2, 3 gün ne olup bittiği hakkında bi fikrinizin olması zor. Ve bu fikri edinmek için kesinlikle iyi bir ingilizceye sahip olmanız gerekiyor. :D Ben başladığım 3 veya 4. günümde bir guilde girdim ve ne anlamıyosam, ne bilmiyosam hepsini sorup öğrendim. Kaç hafta oldu başlayalı hala birilerinden bişeyler öğreniyorum. Oyunu çekici kılan tarafı da bu. Daha önce hiçbir online oyunda olmayan çok fazla yenilik var. Keşfetmek için uğraşmanız, zaman öldürmeniz gerekiyor.

Partyle birlikte çalışırsan experience artar falan demek isterdim ama oyunda experience , hatta level yok :D Party ile olan ilişkin genellikle, instance (diğer oyunlardaki dungeonlar gibi düşün) 'larda veya twilight, gcc (büyük dungeon denebilir :D ) denen bölgelerde olacak. Yani zor işleri halledebilmek için, ve yeni skiller veya itemleri düşürmek için partye ihtiyacın olacak. Söylediğim yerlerdeki challenge 'ları geçebilmen için iyi bi partyle hareket etmen lazım.
    Partyler en fazla 6 kişi olabiliyor. Leader array denilen buffları dağıtabiliyor. Drop biçimini yine leader ayarlıyor. Bu konuda da bir sürü seçenek var. Partye dair benim hala keşfetmediğim şeyler olabilir, dolayısıyla bunun tam anlamıyla bir cevap olup olmadığını bilmiyorum. Merak ettiğini sorabilirsin :)

Edit : Oyunda experience yok dedim ama bunu bildiğin experience 'lardan olmadığı için söyledim. Experience sistemiyle çalışan durumlar var, fakat diğer oyunlardaki mantıkla aynı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balgamov -- 23 Nisan 2013; 3:02:01 >

• quote:

quote:

quote:

Partyle birlikte çalışırsan experience artar falan demek isterdim ama oyunda experience , hatta level yok :D Party ile olan ilişkin genellikle, instance (diğer oyunlardaki dungeonlar gibi düşün) 'larda veya twilight, gcc (büyük dungeon denebilir :D ) denen bölgelerde olacak. Yani zor işleri halledebilmek için, ve yeni skiller veya itemleri düşürmek için partye ihtiyacın olacak. Söylediğim yerlerdeki challenge 'ları geçebilmen için iyi bi partyle hareket etmen lazım.
    Partyler en fazla 6 kişi olabiliyor. Leader array denilen buffları dağıtabiliyor. Drop biçimini yine leader ayarlıyor. Bu konuda da bir sürü seçenek var. Partye dair benim hala keşfetmediğim şeyler olabilir, dolayısıyla bunun tam anlamıyla bir cevap olup olmadığını bilmiyorum. Merak ettiğini sorabilirsin :)

Edit : Oyunda experience yok dedim ama bunu bildiğin experience 'lardan olmadığı için söyledim. Experience sistemiyle çalışan durumlar var, fakat diğer oyunlardaki mantıkla aynı değil.

Eyv hocam cevapların için.İlginç bir sisteme benziyor.Şimdiden oyun araştırması yapıyorumda.2 ay sonra kpss var ondan sonra 4 kişi bi oyuna başlayacağız.Hala devam edersen sana ulaşırım.

• quote:

Eyv hocam cevapların için.İlginç bir sisteme benziyor.Şimdiden oyun araştırması yapıyorumda.2 ay sonra kpss var ondan sonra 4 kişi bi oyuna başlayacağız.Hala devam edersen sana ulaşırım.

Bulunduğum guild'de 8,9 Türk var ve hepsiyle teamspeak'den konuşuyoruz. Hepimiz aynı guilddeyiz. Gelirsen buradan yaz veya pm ile bana ulaş. Oyunu sana anlatacak biri olmadan çok zaman kaybedersin :)
  • quote:

quote:

Bulunduğum guild'de 8,9 Türk var ve hepsiyle teamspeak'den konuşuyoruz. Hepimiz aynı guilddeyiz. Gelirsen buradan yaz veya pm ile bana ulaş. Oyunu sana anlatacak biri olmadan çok zaman kaybedersin :)

Tamam hocam sağolasın.İyi geceler.

• quote:

Tamam hocam sağolasın.İyi geceler.

Rica ederim . Sanada :)
  • Oynanır mı çöp mü
  • Ne diyorsunuz arkadaslar çöp mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %90 çöp diyor insanlar.Bana göre'de öyle.
  • Diğer mmorpgler gibi sürekli grind yok.Görevlerle ilerliyorsun daha çok ve oynanışı değişik.Oyun fena değil aslında ama 600+ ping ile ne kadar zevk alınır bilemem.Forumlarında pvp oyunu diye geçiyor , yani pvesi bir yere kadarmış.Ee sen karşına gelen adamın skillerini 0.5-1 saniye geç göreceksen hiç bir anlamı kalmıyor.Avrupa serverı düzgün olursa (Ki başında Gpotato var hiç sanmıyorum) oynanabilir.Kısaca oyunu denemek isteyenler biraz araştırsın , videolarını izlesin , dövüş ve experience sistemine baksın ve en önemlisi yüksek ping ile oynayacaklarını bilsin.
  • Oncelikle herkese selamlar..
    Bu oyunu yaklaşık 1 aydır oynamaktayım ve bu oyun hakkında yukarıda yazılanları okuyunca biraz yorum yapmak durumunda hissettim kendimi..
    Öncelikle arkadaş pink durumunu sıkıntı olduğunu belirtmiş.
    Evet oyun pvp ağırlıklı bir oyun ve pink bu oyun için hayati onem taşımakta.
    Biz arkadaşlar bu youn için ayrıyeten battlepink diye harici bir program kullanmaya başladık. oyun içinde pink inizi sabit 200 e dusuruyor.
    Bu sorun çözüldükten sonra oyun için biraz bilgi vermek istedim.
    Oncelikle bu oyun uzak doğu oyunlarını sevenler için muhteşem derecede kapsamlı pvp ağırlıklı ama pve si asla 2. planda olmayan.
    Craft sistemi su ana kadar gordugum Wow , aion , swtor , silkroad vs.. oyunların cok ama cok üzerinde iyi.
    oyuna ilk başladığınızda gerçekten anlamakta oyunun mantığını çözmekte zorlanıyorsununz ancak mantığı anladıktan sonra ileri seviyelerde
    pvp olarak
    -klan savaşları
    -okul savaşları
    -caravan patlatma
    -spy sırası pvp
    -okul guard (spylara karsı)
    -pk (Burada pk sistemi gerçekten iyi olmuş. burayı biraz açmak istedim. istediğiniz bir kişiyi pk yapabilme hakkınız var. ama bir sartla. pk puanınız 2000 den yükseğe cıkmayack.
    aksi taktirde kafanıza odül konulabiliyor. ve bu odule gore yakalanınca ssaatlerce hapis yaabiliyorsunuz.:D
    -yani pk varsa pk oyuncuları yakalama questi de var.::D
    -okullardan skill calma savaşları
    -okul turnuvaları
    - vs.. (ve aklıma gelmeyen onlarca event)

Okul turnuvalarını da biraz açmak istiyorum.
    mesela bir okula uye siniz.
    ornek: Shaolin yada wudang
    her hafta sonu pazar günleri okul başkanı ve onun 6 adet yardımcısı seçiliyor. bunun için turnuva yapılıyor.
    katılmak isteyenler once bir savaş yapıyor. bu savaş sonunda sıralamaya girenler ilk 3 adet önceki haftalarda seçilmiş olan alt rütbeli okul yardımcıları ile dovusuyor.
    eger kazanırlarsa onların yerine geçip bir ust 3 rütbeli ile pvp yapıyor. eger bunlarıda geçerse son kalan başkan ile buraya gelen kişi server da o okuldaki herkesin oylaması sonucu baskanlıga geçiyor. başkan olan okul liderleri o hafta boyunca kıyafetleri farklı oluyor ve okul savaşlarını yönetiyor.

Pve sistemine gelirsek
    arkadaşlar oyunda bell i birkaç instance a girebildim henüz. ornek vermek gerekirse bir instance ta 5 boss olduğunu düşünelim.
    ortalama bunların en az 2 tanesinde assasinler geliyor. yani 6 kişilik party ile pve de boss keserken klasik wow tarzında bossun skilleirnin dsında 3 adet gerçek oyuncu geliyor ve boss u kesmeni engellemek için sizlerle savaşıyor..:D

Craft sistemi diyecek olursak. oyunda her biri değerine muhtaç. ve dungenlardan hic bir sekilde recipe dısnda silah, kıyafet düşmüyor. yani herkes craft a muhtaç.:D
    upgade sistemi diablo 3 e cok benziyor.

kısacası oyunda pvp si pve si gerçekten ii. ve sizi tatmin edebilir. bir sartla pink i düşürmek için battlepink yada benzeri programları kullanmalısınız.:D

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.