Şimdi Ara

Age of Wushu bugün OB'ye geçiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Age of wulinin amerika versiyonu olan uzak doğu dövüş sanatlarını konu alan oyunumuz bugün 7 saat sonra obye geçiyor

http://www.ageofwushu.com/

• Güzel haber ! Teşekkürler :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hemen üye oldum başlıyorum
  • bu oyun f2p mi
  • Acaba boyutu ne kadar?

• sitesınden baktıgım kadarıyla oyun free bu gece 00:00 gibi oyuna giriş sağlanıcakmış
  • evet bende 1 haftadır bekliyorum 00:00 da bizim içinde açılmış olucak ben black tortoise de alucam karater adım Renovatio önceden yaratmıştım isteyen arkadaşlar oyun içi ekleyebilir beraber oynayabiliriz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenses

evet bende 1 haftadır bekliyorum 00:00 da bizim içinde açılmış olucak ben black tortoise de alucam karater adım Renovatio önceden yaratmıştım isteyen arkadaşlar oyun içi ekleyebilir beraber oynayabiliriz

hocam indiriyorum şimdi yarın oynarız beraber heralde..Birde şuvar p2w mi oyun ? beklediğim bir oyundu ama bilgi yok hiç etrafta sadece bekliyordum yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ungalath -- 10 Nisan 2013; 23:33:20 >
  • yine her f2p oyunda oldugu gibi hızlı bir gelişim ve özel atlar dışında p2w degil diyebilirim shopu inceledim baya fakat sadece bunlar vardı sonra gelirmi bilmem zaten bırakırım :D yarın evet oynayabiliriz geceden başlıcam ben zaten bir lvl yada class sistemi yok oyunda biraz farklı :
  • Oyun iniyor saat 5te evdeyim beraber oynamak isteyen varsa oynarık

• Global oranda oyun tutmadı nedense.Dövüş mekanikleri beğenilmedi sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

Global oranda oyun tutmadı nedense.Dövüş mekanikleri beğenilmedi sanırım.

maalesefki öyle combat sistemine hiç ısınamadım birde oyunun non target olmaması
  • iyiki indirmemişim ya berbat valla dövüş sistemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: goldenmouse

iyiki indirmemişim ya berbat valla dövüş sistemi

ne desen haklısın valla hocam böyle güzel olabilecek bir oyuna bu kadar kötü bir combat sistemi hele şu kavgalardayken karakterin kendini kasması adam gibi kaçamamak falan tam bi felaket ama yinede oynanabilitesi yüksek bir oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 11 Nisan 2013; 16:32:06 >
  • Bakalım nasıl bi oyunmuş..
  • büyük oranda karmakarışık bi oyun cbt de oynamıştım ama haritalar oyun sistemi falan müthiş karışık ingilizcesi olmayan 1 yıl oyunu çözmeye calısır demesı benden :D
  • İnternetimde bir sorun çıktığı için hala indiremedim. Şuan 1 saat falan kaldı bitmesine . Ancak yarın deneyebilirim umarım yorumlarınız kadar kötü değildir oyun :D

• oyun boyutu baya buyuk fakat izledıgım kadarıyla pek guzel durmuyor
  • Biraz karışık. Auto Pathfinding olayı güzel ama onunla bile karışık :) Olay şu : 1- skilleri öğren, 2- görevlerden aldığın pointleri cultivate ederek skillerini geliştir. Çok değişik olaylar var aslında ama çözmek lazım. Mesela kendi seçtiğin okulun dışındaki okullarda casusluk yapma gibi. Bu sadece bir tanesi bunun gibi birsürü farklı olay var. Oyunu kapattığında bile karakterini nerede bıraktıysan ona göre sana görev verip çalıştırabiliyo. Farklı , güzel olaylar var. Bence tam anlamıyla keşfetmeden bırakmayın. Oyun açıldığı andan itibaren oynuyorum, (şu anda bile oynuyorum :) ) daha yeni veriyor git birilerini kes birşeyler yap diye. Keşfedilecek o kadar fazla şey koymuşlar ki adam kesmeye vaktim olmadı :D Server: Black Tortoise , Nick : Balgamov. Her türlü Team Practice 'e varım :)
  • Oyuna girdim biraz denedim. Bunda sınıf olayı yok okul olayı var. Tam olarak ben denemedim okulları , merak edip videolarını izledim. 8 tane okul var hepsi kendine özgü silahlar kullanıyor. Sadece bir okul silah kullanmıyor o da tekme tokat :D Sopa falan kullananda vardı. Grafikler olarak oyun hoşuma gitti. Bugün biraz daha denerim eğer ilginç bir şeyler keşfedersem yazarım. :D

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.