Şimdi Ara

AGILA GERI DÖNDÜ TERCIH HAYAL KIRIKLIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
3
Favori
1.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba geçen sene forumda aktiftim gerek actigim ders notları gerek gruplar olsun güzel günler geçirdim. Geçen sene 10k yaparak Hacettepe bilgisayar mühendisliği yazdım fakat üzülerek söylüyorum ki burada tutunamadım. Kesin olarak bilgisayar istemeyip kararsız arkadaşlar sakın yazmayın benim gibi pişman olursunuz. Farketmem biraz zaman aldı tekrar girmeyi planlıyorum sizce konuları 3 ayda yetistirebilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vay be hocam sen bile pisman olduysan biz ne yapicaz acaba gecen seneden de biliyorum hocam seni ygs netlerin cok iyiydi lysde yetistirememistin herhalde bu sene sure de var 3 ayda sen halledersin hocam kırıktan obpden dolayı belki sıkıntı olur ama bu sistemde 5-6 k olursunux

• Sizi hatirliyorum hocam.Tutunamadiginizi soylemissiniz,sinava girecek olsaniz nereyi hedefleyeceksiniz,bir de bu sene puaniniz kirik olacak o da ciddi bir sorun.

10k gibi guzel bir sira elde etmissiniz,ne gibi sorunlar yasadiniz da vazgectiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölüm mü, üniversitemi yoksa ikiside mi?
  • Hocam MERKEZİ YATAY GEÇİŞ deneseniz zira 10k'ya her bölüm gelir
  • Ankara'da tıp düşünüyorum şu an için benim sıkıntım süreydi bu sene o durumu kaldırdılar zaten sene içinde aktif olarak özel ders veriyordum o yüzden tamamen soğuk değilim konulara üniversite mat fiziği de gördüm kararsizim hala puanımla mi geçiş yapsam yükseltmeyi mi denesem bilmiyorum açıkçası. Bilgisayar mühendisliğinin bana göre olmadigini farkettim gerçekten zor sürekli ödevler ağır kısa süreler yapamadım beceremedim. Kararsizsaniz yazılacak bir şey değil daha önceden bu ise şevkle bağlı olmanız gerek diye düşünüyorum arkadaşlara da tavsiye olmuş olsun ama şu an bana tavsiye gerek

• Agila` A kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ne kadar yükseltecen ki zaten obp kırık bence gerek yok maceraya.

Bence myg işi temiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Agila` A kullanıcısına yanıt
    Hocam sen halledersin be

• Hayırlısı olsun

Yeni hedefiniz düşündüğünüz yer neresi

Hangi bölüm

Buna göre myp olabilir veya çalışırsanız güEl bir yer kazanabilirsinşz süre sorunu azaldı. Bilgiler aklınızda vardır zaten özel ders vbdrn dolayı silinmemiştir

Hayırlısı olsun, başarılar dilerim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam Meram Tıp'a geçerdim.

• 3 ay yetişmesi için güzel bir süre hocam istiyorsanız tekrar hazırlanın ben de bir Hacettepe Bilgisayarlı olarak dışarıdan göründüğü gibi olmadığını söyleyebilirim.
  • 3 ayda yetişmesini bırak obp kırık. baştan gg wp zaten
  • 10 bin siralamaniz var merkezi yatay gecis yapin. kirik obp ile 3 ayda 10 binden iyi siralama yapmaniz cok kolay gorunmuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MERkezi yatay yap en temizi kırık obp çekilmez

• 3 ayda 10k küsür çok zor hocam sistemin değiştiğini soruların azaldığını yığılmaların olabileceğini düşünüp hareket edin bence de yapabiliyosanız yatay geçiş yapın ya da ufaktan durum değerlendirmesi de yapabilirsiniz alın deneme çözün kaç geliyo duruma bakın ufaktan kestirmeye çalışın şu an nerdeyım 3 ayda nerede olurum dıye
  • 10k yapan adam ilk bine girebilir. Sen yine sınava gir. Derece yaparsan 5-6k atar kırık obp. Olmadı olan 10k lık sıralamanla bir Tıp bölümüne geçersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4216716F6 -- 16 Mart 2018; 19:48:3 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hiç bizim gibi kasma direkt yatayla uğraş

• bu sene bilgisayarı bıraktığını gördüğüm 2. kişi. bilgisayar için söylemiyorum genel konuşuyorum, istemediğin bölümü yazmanın gerçekten totalde bir getirisi yok sanırım.
  • Herkese cevaplar için teşekkür ediyorum umarim hepinizin istediği yerler olur

• benim 2016 da 80kdan 150k ya atmıştı 2015 te yerleştiğim için. 3 ayda 10binden daha iyiye çekmek mümkün değil zaten en az 50k geriden başlıyorsun puanın kırıldığı için. Arkadaşların dediği gibi puanınla tekrar tercih yapabiliyorsan çok iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.