Bildirim
Ağır bakım faturası...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
vergisiz fiyatlar makul sadece ilaveten 216 lira fazla ödemişsiniz. -
Çok uygun fiyata yaptırmışınız.
İstanbul' da olsanız belki 1.000 TL isterlerdi -
fiyat kesinlikle çok ucuz aynı işlemi sümbüle yaptırsak fazla tutar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok uygun fiyatlar -
ALTARNATOR nedir. 3 defa ALTARNATOR'e bişey yapılmış ama ne olduğu belli değil.
Altar'ın oğlu Tarkan vardı bi ara. -
quote:
Orijinalden alıntı: C4_1400
ALTARNATOR nedir. 3 defa ALTARNATOR'e bişey yapılmış ama ne olduğu belli değil.
Altar'ın oğlu Tarkan vardı bi ara.
V kayışı 3 parça hocam -
Valla benim 2009 Clio ağır bakımı 1300 tl idi. Uygun mu değil mi siz karar verin.
quote:
Orijinalden alıntı: Doritoch
Valla benim 2009 Clio ağır bakımı 1300 tl idi. Uygun mu değil mi siz karar verin.
Yetkili serviste mi? Ayrıca hangi parçalar değişti hocam? -
Orjinal parça ise en uygun dediğimiz fiat-renault grubunun triger bakımı bile bu fiyatlara çıkıyor. -
parçası bulunmaz dediğimiz aracın bakımı, yerli ucuz arabalardan daha ucuza malolmuş
Bedava
Servisin fiyatları normal gözüktü sadece yağ için 144 lira ödemişsiniz bu bana biraz fazla geldi..
Castrol yada Mobil gibi kaliteli yağ koydularsa kabul edilebilir, yoksa fazla..
Turbo revizesi içinde 600TL fazla geldi bu arada bana..
Tabiki kendi aracımdaki turbo için konuşuyorum, zaten sıfır turbo 800-1000TL civarı bir fiyata bulunuyor o sebeple biraz fazla dedim..
Aracınızdaki Turbo marka ve modelini bilmediğim için kesin birşey söyleyemiyorum.. -
quote:
Orijinalden alıntı: WaRToX
Servisin fiyatları normal gözüktü sadece yağ için 144 lira ödemişsiniz bu bana biraz fazla geldi..
Tabiki kendi aracımdaki turbo için konuşuyorum, zaten sıfır turbo 800-1000TL civarı bir fiyata bulunuyor o sebeple biraz fazla dedim..
Aracınızdaki Turbo marka ve modelini bilmediğim için kesin birşey söyleyemiyorum..
Sıfır turbo 2300 lira hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: Howlin Wolf
quote:
Aracınızdaki Turbo marka ve modelini bilmediğim için kesin birşey söyleyemiyorum..
Sıfır turbo 2300 lira hocam
Sizin turbo gerçekten pahalıymış.. Kendi turbomu düşündüğümde Garret GT1554 gibi bir modeli vardı 800-1000TL arası temin edilebiliyordu..
O sebeple 600TL fazla geldi fakat turbonuzun sıfırı 2300 TL ise revizyona 600TL normal bir fiyat...
Kazasız belası iyi günlerde kullanın inşallah..
-
quote:
quote:
quote:
Sıfır turbo 2300 lira hocam
Sizin turbo gerçekten pahalıymış.. Kendi turbomu düşündüğümde Garret GT1554 gibi bir modeli vardı 800-1000TL arası temin edilebiliyordu..
O sebeple 600TL fazla geldi fakat turbonuzun sıfırı 2300 TL ise revizyona 600TL normal bir fiyat...
Kazasız belası iyi günlerde kullanın inşallah..
Teşekkür ederim hocam. Turbo modellerinden pek anlamıyorum sadece 1 yere sorduk 2300 lira dedi. Belki daha ucuza da vardır
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Doritoch
Yetkili serviste mi? Ayrıca hangi parçalar değişti hocam?
Mesajınızı yeni görüyorum ; Yetkili servis bu fiyatı vermişdi ama ben başka bir markanın servis müdürü arkadaşıma rica ettim, bahsedilen parçaları alıp yaptılar. Bu rakama çok yakın bir maliyet çıktı. Bakım kağıdını bulayım öyle bilgi vereyim isterseniz. -
fiyatlar çok iyi gerçekten de.. tam da sebring mi alsak bakımları çok mu pahalıya patlar acaba diye düşündüğümüz dönemde ilaç gibi bir konu :)
aracınızdan memnunmusunuz genel olarak? yüksek hızlarda yol tutuş başarılı mı?
kazasız sürüşler dilerim. -
İşçilik 168TL. Harika. -
quote:
Orijinalden alıntı: beycoastt
fiyatlar çok iyi gerçekten de.. tam da sebring mi alsak bakımları çok mu pahalıya patlar acaba diye düşündüğümüz dönemde ilaç gibi bir konu :)
aracınızdan memnunmusunuz genel olarak? yüksek hızlarda yol tutuş başarılı mı?
kazasız sürüşler dilerim.
Araçtan çok memnunum hocam. Yakıt tüketimi düşük, içi geniş, yol tutuşu iyi tavsiye ederim kısaca
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- toyota trc off ışığı neden yanar
- shell enjektör temizleyici yorumları
- lpg filtresi değişimi
- toyota proace city yorumlar
- göz almayan led far
- skoda slavia
- jaecoo 7 yorumlar
- jeep avenger fiyat
- renault clio 2022 fiyat listesi
- taliant bagaj hacmi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X