Şimdi Ara

Ağlamak istiyorum hiç çalışasım gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar meslek lisesinde okuyorum fen matematik görmüyoruz. Görseydik eğer sevebilirdim ve şu an çalışırken "aaa ben bunu görmüştüm" diyerek hatırlayıp üstüne ekleyebilirdim ama yok. Biz bu konuları görmedik hepsini en başından almak zorundayım ve bir de bunun tekrarı var. Çoğu arkadaşlarım (dershaneye gidenler), anadoluda okuyanlar, fen lisesinde, temelde, özelde falan okuyanlarla aynı sınava gireceğimi düşünmek benim moralimi kat be kat düşürüyor ve buna engel olamıyorum.

Hal böyle olunca, okulda zaten çalışamıyoruz hoca kendi matematiğini işliyor mesela. Gidip tavukların sayısını kümesteki hayvanların sayısına oranlıyoruz. Kendimiz ders çalışmaya kalksak, kızıyor bağırıyor çağırıyor izin vermiyor. Neymiş efendim onun dersiyle ilgilenecekmişiz. Derslerimiz böyle geçiyor. Eve döndüğümde çalışabiliyorum ancak. Ama staj günlerimde eve gelip çalışmak bile çok zor geliyor. Yorgun oluyorum, açıp bir iki video bakarken uyumamak için zor direniyorum ve saat daha 10-11 olmadan kendimi yatakta buluyorum. Bu "çok uyuma" problemimin de üstesinden gelemiyorum yorgun oldukça.

Durumum bu şekilde ve bu yüzden de çalışasım gelmiyor, bedenime öncelik vermek zorunda hissediyorum yorgunluktan... Arkadaşlarımın benimle takılma isteklerini, onların triplerini saymıyorum bile. Bir yandan okul sınavlarına da hazırlanıyorum. Canımdan can gidiyor. 3 yıldır böyle bir meşguliyete alışık değildim, birden başladı ve toparlayamıyorum. Yazın çalıştım vakit var diye ygs&lys, ancak okul açılınca fazla ileriye götüremedim. Korkuyorum.

Önereceğiniz, öğüt verecekleriniz varsa elbette dinlerim ve uymaya çalışırım. İçimi dökmek istedim, okuyan arkadaşlara teşekkür ederim...

• normalde kimseye mezuna kal demem özellikle 4 ay varken ama sen hem staj yapıyorsun hem okulun var hem de temelin yok ve çok geriyor normal olarak. bunların hepsini düşününce mezuna kalman çok mantıklı geldi bana. ama bu sene de çalış, temelini oturt ki seneye de aynı sıkıntıyı yaşama. hem şu an yaşadığın önünü kapatan sıkıntılar olmayacak seneye hem de iyi bir temelle başlamış olacaksın, arada dağlar kadar fark var. eğer mezuna kalabiliyorsan aile konusunda falan sıkıntı yaşamayacaksan, kal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karekök 0 fkb mat geo al bitir üstüne karekök 0 lys matematik fasiküllerini bitir bu sene başka birşey yapma hatta hedefin düşükse bu sene kazanabilirsin kitap oku bide seneye her dersten temelli girersin (eğer mezuna kalıcaksan)

• schtroumpfette kullanıcısına yanıt
    Şimdilik ben de bu şekilde düşünüyorum ancak ailemin baskısı var ilk sene kazan yıl kaybın olmasın diye. Bu baskı altında zorlandığım için isyan edesim geliyor...

• Yorumunuz için teşekkür ederim. Karekok 0 matematik var elimde. Fen dersleri için gerek duymuyorum, hafızam iyi ve fen dersine karşı sevgim var nedense, rahatça yapabiliyorum... Dediklerinizi dikkate alacağım. Teşekkür ederim...

• şimdi adam akllı başlasan yine bu sene mutlaka iyi kötü bi yer kazanırsın ama şu an zamanının çoğunu ders çalışmaya ayıramıyorsun ki, ayırsan bile temelsiz ve isteksizsin. seneye tekrar hazırlandığında bu seneki sıralamanı katlarsın. ilk sene kazanmak mı iyi bi yer kazanmak mı? bence ikincisi

• schtroumpfette kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Canlılarda 64 çeşit kodon vardır, (4 çeşit bazın 3'lü permütasyonundan geliyor.) Ama buna karşılık 61 antikodon vardır. Çünkü 3 tanesi hiçbir aminoasiti bağlamaz, stop kodonlarıdır. (UAA,UAG,UGA). Buna karşılık 20 aminoasit vardır. Bu demek oluyor ki, bir aminoasiti birden fazla kodon kodlamaktadır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde 1 haftadır çalışma planım bozuldu ders çalışasım gelmiyor doygunluk oldu

• esekmatur kullanıcısına yanıt
    Sen ne diyon ya hebele hübele

• şirketle anlaş stajını naylon yap rahat edersin
  • Nrunke kullanıcısına yanıt
    Öyle bir lüks yok maalesef...

• ayrıl ordan hocaların izin veriyorsa geçmişte mutlaka bir yer vardır araştır hocaların izin vermiyorsa zor tabii
    Öyle lafta söylemek gibi olmuyor ayrılmak için geçerli bir sebep gerek...

Hocam ben seni eskisen forumda görüyordum sende mi meslek lisesi çıkışlısın

• Bu sene çalış temelleri oturt (Antremanlarla Matematik 1-2-3-4 ilk bitireceğin kitaplar olsun. hızlıca çöz), Ardından Karekök 0-1-2-3 gibi Mps setlerini hızlıca bitir. Ardından orta-zor kaynakları çözersin zaten. Matı hallet gerisi gelir :) Mezuna kal artık yetişmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Master -- 6 Kasım 2016; 15:37:24 >
  • Senle aynı durumdaydım ve iki yıl mezuna kalmaya kara verdim. Meslek lisesine girmemizin cezası olsun.
  • 1)Diğer okulların öğrencilerinin senden bir üstünlüğü yok. Fen lisesi mezunuyum, 12.sınıfa geçtiğimde hiçbir şey bilmiyordum o kadar boş beleş bir okuldu. Ama sorsan ooo fen lisesi... Herşey öğrencide bitiyor, ben çok tembeldim yapamadım mezuna kaldım. Çalışan meslek lisesinden tıp kazanıyor.
    2)AÇIĞA GEÇ (en büyük pişmanlığım, boşu boşuna vakit öldürmüşüm okulda)
    3)DERS ÇALIŞMAK İÇİN ÇALIŞASININ GELMESİNİ BEKLEME! (Bu en önemlisi ve en zoru galiba)
    Başarılar...
  • aynen
  • kardeşim ben geçen sene öyle yaptım şirketle bilerek aramı bozdum küçük bir yerdi zaten para sıkıntısı vs çekiyorlardı onlar tamam dedi hocama dedim onlarda meraklı değildi zaten her hafta kontrole gelmeye onlarda tamam dedi 5-6 ay gitmedim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.