İyi bayramlar. Benim sistem özelliklerim Anakart P5PE-VM asus anakart. Core 2 duo 1.8 intel işlemci. 2 gb dd2 ram. Ati radeon x 1650 agp. Ben yeni bir ekran kartı almak istiorum. Ancak sorun şu agp kartım olduğu için tereddütteyim. Artık PCl express kartlar daha ileri. Üstelik artık agp kartlarda çok çkmıyor diye biliyorum. Sizce yeni bir kart alıp ona uygun PCl express kart mı alsam. Yoksa agp kart alıp geçip gideyim mi=) Tekrardan iyi bayramlar..
iyi bir e.kartı önerisinde agp-pci e fiyat farkı, elindekini çıkarıp üzerine fark ekleyerek yeni anakart alman için yeterli olabilir..
agpnin dewri bitmiş gibi pci kartlarda eskisi kadar cok pahalı degil bence pci geçiş yap
ereyon'da 3850 gigabyte GV-RX385256H-B 90 $
senin alacağın 3850 agp modeli 150$. e.kartı bi işe yarasın diyorsun..
60$ + min 30ytl ye çıkarsan elindeki anakartı rahat pci ex anakart alabilirsin..
hmm teşekkür ederim.. İyi bir pci anakartı yaklaşık nekadar olur fiyat olarak. ekran kartlarına bakmştım gerçide
PCI'ya dön derim çünkü artık agp fazla kullanılmıyor son çıkan bütün güzel modeller PCI
quote:
Orjinalden alıntı: ZeRPeN
hmm teşekkür ederim.. İyi bir pci anakartı yaklaşık nekadar olur fiyat olarak. ekran kartlarına bakmştım gerçide