Şimdi Ara

AGT KURYE GÜVENİLİRMİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 2 hafta önce PAPARA BLACK CARD sipariş ettim ve bugün geldi. Kartı galiba AGT Kurye diye bi firma getiriyo, sorun şu adam bana kartı vermeden önce TC KİMLİK NO, yeni kimlik kartındaki seri no, anne adı ve baba adı sordu. Alt tarafı bi kart aldı bu soruları neden sorsunki? içime gerçekten bi kötü his düştü biliyosunuz bu söylediğim bilgilerle çok şey yapılabilir diye biliyorum. daha önce varmı oyle papara alıp bu sorular sorulan olan ? BU AGT KURYE güvenilirmidir?

• 2 aydır AGT kurye den kargolar alıyorum. Bugüne kadar bir güvensizlik ve sorun yaşamadım. Verdiğiniz bilgiler ile hiçbir şey yapamazlar merak etmeyin. Eskidendi o TC ile şirket açmalar felan :)

• Hayır değildir. Agt kuryeyi şikayet edecek bir kurum da yoktur. Ne yapsalar yanlarına kâr kalır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 14 gündür "Adreste tanınmıyor" diye iade işlemi yapılıyor. Ama 14 gündür ne iade oldu ne de kargo bana ulaştı.

Whatsapp'taki müşteri hizmetleri 14 gündür söylediği tek bir bahane var ;

Yoğun operasyon var. Aciliyet olarak bildirdim. Adresinize gelmeden sizi arayacaklar.

Beterin beteri varmış gerçekten..

• https://forum.donanimhaber.com/bankalarin-calistigi-kurye-sirketleri-hakkindaki-yorumlariniz--158462338

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amazon.com / Aramex rezilliği.
    6 yıl önce açıldı
    Amazon.com - Aramex Kargo
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.