Şimdi Ara

Ağustos 2018 celbine gitmeli mi ? Bedelli beklenilmeli mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nisan 11’de tecilim bitti ve daha hakkım olmadığı için şubeye giderek başvurumu yaptım. Ağustos celbi için 24 Temmuzda birliğim belli olacak. Yani sülüsümü almış olacağım. İşten tazminatımla birlikte ayrılıp bedelli askerliği beklemeyi düşünüyorum. Ekimde çıkacak diye ümit ediyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam yaşınız burada en büyük belirleyici olacaktır. Haberlere yaş 26 diye verildi. Şimdi yavaş yavaş 25 hatta 24 konuşuluyor ancak bana soracak olursanız riskli gruplar 24-25. Birde Ekimde çıkacaksa yasa çıktı başladı derken Ağustos celbinin son 2 ayı kalacak.

Böyle denklemler var benim açımdan. Bu aralar şekli falan belirlense daha rahat karar verilirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle yorum için teşekkürler. 90 doğumluyum. Yaştan sorun yaşayacağımı sanmıyorum. Ama sülüsü olup bakaya kalmış olmakla sülüsü olmayıp yoklama kaçağı olmanın çok farkı yoktur sanırım değil mi ? Tek çekincem o şuanda açıkcası.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bakaya veya yoklama kaçağının kanunen yaptırım farkını çok bilmiyorum. B grubuna kalırsanız bence daha rahat önünuze bakarsınız. Ekimde çıkması durumunda bakaya kalma sürenizde bir hayli az olur böylelikle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam benim de şöyle bir sıkıntım var normalde y.lisansdan dolayı tecilliydim ama 3 dönemde bitiremediğim için tecilim bozuldu ve haziran 30 da tecilim bitti. tekrar kağıt geldi ağustos 2018 celbine tabisiniz diye ben şimdi ne yapayım?

bedelli için bekliyorum yaşım 28 devlet kurumunda çalışıyorum. ağustos celbi için şubeye gitmem gerekiyor mu? gidersem ağustosta asker miyim? mali açıdan zor durumdayım çünkü aylık ödemem gereken kredim var ve askerde geçirdiğim süre boyunca maaş alamayacağım uzun dönem çıkacağını bilsem sıkıntı değil gidip yaparım ama ya çıkmazsa? ailemde müşkül durumda kalır. zaten 6 ay maaş alamayacağım en az bedelli ile aynı paraya denk geliyor.

ağustos eylül gibi y.lisansa tekrar kayıt olmayı düşünüyorum ne yapabilirim bedelli çıkana kadar gitmemek için?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasım sonuna yetişir mi ?
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.