Şimdi Ara

Ağustos 2021 Bedelli Askerlik ulş.per.okl. ve eğt.mrk.eğt.a. 2'nci ulş.er eğt.tb./alaşehir/manisa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Askelrik için Manisa çıktı.

ulş.per.okl. ve eğt.mrk.eğt.a. 2'nci ulş.er eğt.tb./alaşehir/manisa

7 Ağustos 2021 'de Manisa'ya Gidecek varsa ulaşsın. Grup kuralım.

Oraya giden varsa önerisi vs varmı. Telefon vs. götürebilir miyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlyasbalci -- 27 Temmuz 2021; 13:59:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gruba gelmek isteyen yazsın

• bende 9 ağustosta orda olacağım.

• Botlarınızı iyi ayarlayın beyler, Ulaştırmaya düşerseniz eğitim alanına yürümek epey uzun bir yol. Bir de 2 kere git-gel yapacağınızdan 4 kere yürüyeceksiniz o yolu. Ben geçen celpteydim ve en büyük şikayet konusu eğitim alanına gidiş-dönüştü. Koğuşlarda yatak düzeni biraz sıkışık olduğundan hasta olma ihtimaliniz yüksek. Muhakkak birileri terli terli rüzgar yemekten grip oluyor, bütün koğuşa da sıçrıyor. Yemek atlamayın, bağışıklık sisteminizi güçlü tutun.

Bunun dışında şanslısınız, eğitimi, yemekhanesi ve komutanları bakımından çok iyi bir yerde askerlik yapacaksınız. Askerin sıkıntısıyla hemen ilgilenirler. Yemekleri de fena değildir, bunun dışında alay zaten küçük olduğundan çok kazma biri değilseniz içtima kaçırmazsınız. Zaten kantinin neresinden bakarsanız bakın içtima alanı görünüyor. Eğitimi sıkıdır ama, baya yorulacaksınız. Bunun dışında ben çok memnun kaldım ve iyi vakit geçirdim Alaşehir’de. Hayırlı terhisler şimdiden.

• İlyasbalci kullanıcısına yanıt

hocam kullanıcı adımın arkasına @gmail ekleyerek mail atabilir misin bende 7sinde teslim olacağım

• Bende gidiyorum 7 ağustosta

• Arkadaşlar merhaba, ben de önümüzdeki günlerde Manisa/Alaşehir'de askeri birliğe teslim olacağım. Sevk kağıdımda sevk tarihi 7 Ağustos, yol süresi 1, katılacağı tarih 9 Ağustos yazıyor. Yol süresinin 1 gün olacağını biliyor ve 8 Ağustos'ta katılmam gerekiyor sanıyordum birliğe. Şimdi kağıtta 9 Ağustos yazınca kafam karıştı. Hangi gün teslim olmam gerekiyor bilen var mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benimde Manisa Alaşehir

• Merhaba bende 9 unda alaşehire teslim olucam grup varmı

• Nasıl geçti askelriğniiz ? anadan doğma soyuyorlarmış bir kaç yerde okudum doğru mu ? yeşillendirirseniz sevinirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.