3tane büte gireceğim kafam bozuk, bi de kızla ayrılınca tamamen dağıldım. Gece yaşıyorum, sabah10da yatıp akşam 7de kalkıyorum. Resmen herşeyi kaçırıyorum. Bunu da düzeltmem lazım ama bütlerin geçmesini bekliyorum sabah hepsi ya kaçırırsam düşüncesi var içimde. beş parasız kaldım, bursum gelmedi gönderecekseniz gönderin artık yeter. Burs gelmediği için sigara da içemiyorum doğru düzgün, feci efkarlıyım zaten sigara içemeyince çabuk sinirlenmeye başladım. 3-4 arkadaşım dışında herkes geçmiş hani arkadaşlarımı kötülemiyorum da yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen adam geçmiş ya sorun bende ama nerde diye düşünüyorum Kız beni darmaduman etti, eften püften salak saçma sebepten ayrıldık 6gün önce dediği lafları görseniz benim için utanırsınız, hani kötü laflar değil ama insanı cidden vuruyor lan, nasıl düşünür böyle birşey diyosun, keşke daha fazla tanısaymış beni diyosun, ünideki ilk sevgilimden ayrıldım beynim berbat halde.
Hepsi böyle üst üste gelince ders de çalışamıyorum cuma büt var ama kız beni bi köşeye atmış, parasızlık beni öbür köşeye atmış ciddi ciddi dönem tekrarı yapacağımı düşünmeye başladım.
Var mı sizin dertleriniz? Gelin Dertleşelim
ai okurken sevgili yapmak çok büyük hata,hele de mühendislik okuyorsan
sadece son kısma cevap vermek istiyorum
kilom var çok fazla. ideal kilom yetmiş civarı iken sanırım üç basamaklı sayılara ulaştım :( ve bir anda kilo almış falan da değilim çok uzun zamanda, düzenli olarak kilo aldım. suçlayabileceğim kimse de yok. beni uyarmışlardı ama ben dinlemedim :(
kızlarla tanışamıyorum. üniversite ortamında bir türlü sosyalleşemedim-önceden de değildim zaten :/ bunu ciddi bir sorun olarak görüyorum
yaşantım dinime uygun değil. düşüncelerim ve inançlarımla eylemlerim arasında tutarsızlık var.
bunlar genel olarak herkesin var işte naparsın... kimisi çözülebiliyor kimisiyse çözüme kavuşamıyor...