Şimdi Ara

AH Resmi Olarak Kapanıyor !!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
2
Favori
7.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hollyspirit

Bazi argumanlari ortaya atarken ne kadar ters bir mantik kullaniliyor...anlamak mumkun degil.ah,rmah ile parasi olan basdi parayi,aldi itemi,mp10 farmladi ve dusurdugu itemleri satarak mali goturdu...eeee? Senin bu oyunda harcayacak paran yok,varsa da harcamiyor veya harcamak istemiyorsun...peki sonuc? Ben harcamiyorum,farm yapmaya mecburum,millet de mecbur olsun...
    Bu mantigi gercek hayata bir uygulasaniza.a kisisi basmis parayi,almis gerekli malzemeleri,uretip veya komisyonu karsiligi surmus piyasaya urunleri,zengin olmus,parasina para katmis,yatlar-katlar-arabalar almis.sen bunlari yapamadigin icin onlar da yapamasin,alinsin ellerinden herseyleri,diyorsun.dunyada bir zamanlar varolup da tarihin tozlu sayfalarina gomulen bir rejimi hatirlatti bana.
    Herkes esit olacakmis...
    Her neyse.birakiriz oyunu esitlere olur biter.

bu oyun rpg oyunu. yani karakter yaratma oyunu.. Sen simdi bastın parayı, dizdin adamı. simdi karaktermi yarattın.. karaktermi satın aldın.?. bumu yani Diablo3 ?

• quote:

Orijinalden alıntı: CryTurkiye-44peace44

Dünyada bir sistem var yanlış biliyorsam düzeltin , birileri PATRON - ORTA SINIF - ALT SINIF . bu oyundaki sistemde böyle bence , parası olan gold alıp iyi itemleri (yakalarsa) alıp iyi bir dps ile istediği mp'de farm atıyordu. Şahsen 300 euro harcadım çok rahat , daha geçen gün sırf arkadaş ile oynamak için 2.5 milyar gold aldım sistemden ve HC takılıyoruz.

Sevinen kişilerin bilizz forumdaki karakterlerine baktımda %80 karakterinde item olmayan tipler , ne yani her kesin king olduğu herkesin mp10 kastığı bir sistemmi olacak . arkdaş , AH olmaz ise sistem üzerinden ticaret olmaz ise , bişeyler satma veya alma umudu olmaz ise , ( şahsen harcadığım çok çok fazla kazandığım bir hiç ) her gün aynı yerlerde eline birşey geçmiyeceğini bile bile neden farm atasınki , tamamiyle saçmalık ...!

bu olayı işin basında yapmış olsalardı , şuan herkes belirli bir dps 'te olurdu ki şuana kadar bu oyun çoktan bitmiş olurdu. haberi okuduğumuz andan itibaren farmı bıraktık ve durduk , kısaca bu oyunu sırf AH sevdiğinden oynayan herkes oyunu bırakırki buda Diablo yapımcılarının ''oturduğu dalı kesmek '' ata sözünü hatırlatıyor...

Sevinen kişilerin bilizz forumdaki karakterlerine baktımda %80 karakterinde item olmayan tipler , ne yani her kesin king olduğu herkesin mp10 kastığı bir sistemmi olacak . arkdaş , AH olmaz ise sistem üzerinden ticaret olmaz ise , bişeyler satma veya alma umudu olmaz ise , ( şahsen harcadığım çok çok fazla kazandığım bir hiç ) her gün aynı yerlerde eline birşey geçmiyeceğini bile bile neden farm atasınki , tamamiyle saçmalık ...!

Arkadaş tekrar kopyalayıp,yapıştırdım.Bunlar %100 kimsenin itiraz edemeyeceği bir düşünce.Birkaç gün önce burdaki kafalara bunu anlatmaya çalıştım.Anlayamıyorlar,belli bir yere sabitlenmiş onun etrafında öyle dolanıyorlar.Sineklerin,kelebeklerin ışığın etrafında dolandığı gibi.Profillerine bende girip baktım.Birkaçının profil linki yok,onlar hakkında birşey söylemem ama maalesef bu tiplerin hiçbirşeyleri yok,hiçbirşey oynamamışlar sadece konuşuyorlar.Boş konuşuyorlar senden sonraki konuları okumadım ama muhtemelen sanada bir laf sokma,çok bilmişlik yada kalabalık cümleler kurarak olayın özünden uzaklaştırmak;hiçbirşey bilmediklerini gizleme yoluna gitmişlerdir yada gideceklerdir.Şimdiden sana söylüyorum bunlara cevap bile verme,ben öyle yapıyorum :)

• elinde gold olan arkadaşlar için kötü oldu.ben 450tl kazandım rmahtan.lakin o itemler rmahta satıştayken bile ah ve rmah'a karşıydım.bence diablo 3 düzelmeye başlıyor.
  • parlattim P kullanıcısına yanıt
    Ya tip, bi kes artık şu saçma sapan yorumları gözünü sevim
  • Arkadaşlar , bakın , aynı sistemi getirsinler sorun yok kardeşim , ama rmah ve ah kapatmasınlar , oyunun açılışında rmah ve ah olan bölüm olsun , birde , işte benim param yok , alamadım , düşüremedim , satmadım vs.. muhabbeti yapanlar için ücretsiz yer olsun ,
    her türlü iddasına girerim , paralı olan bölüm her türlü yine devam eder ve parasız bölüm oyuncuları bile günde belirli zamanlarını burada yine harcar.

kardeşim item alamıyorsan , ben napayım , ben item aldım adam gibi karater yaptımda bana dahamı çok kaliteli item düştü , onları satıp satıp , ev ,araba,yat , kat , alıp , hanedanlıkmı kurdum. HAYIR , oyunu daha yüksek mp'de daha hızlı farm'ladım, inanmayan varsa gösterebilirim, bu yeni pacht çıkacak muhabbetine oyuna döndüm , ve rmah'tan 2.5 milyar gold alıp , trade ile hard core çevirdim, item aldım ve erbay ile başladım tekrardan , 25 günde 90 lvl monk olduk . soruyorum , sisteme para kazandırdım , HC zaten rmah yok ne sattım ne kazandım , getiri ne .. koca bir sıfır. şimdi bunlara rağmen halen ''SİZ BU OYUNU TİCARET İ,ÇİN OYNAMIŞSINIZ '' sizi gidi sizilerrr diyen ÇOCUKLAR , sizin gibi günde 2 saat farm atıp cc mempo niye düşümüyor diye ağlamıyoruz.

Bu iş en çok , işi gücü olmayan ÇOCUKLAR , dolandırıcı siteler , vb..gibi kişi ve firmalar , durmadan bot ile gold kasıp , özelden gold atıp insan sömürecekler ''TRADE '' ile insanlar birbirine gold karşılığı item alıp satmaya çalışıcaklar.. ASIL sizler ozaman bizlere attığınız ticaret için oynuyorlarmış muhabbetine krallar gibi dönüşeceksiniz...

• Rmah yandası arkadaslarin Diablo2'yi nasıl oynadıkları ortaya cıktı.. sitelerde satılan itemlerinde Diablo2'nin bir parcası sanmışlar heralde :)
  • Bence yerinde bir karar. AH kapanırsa oyun tamamen biter diyenleri anlamıyorum şahsen. Drop zaten iyileşecek loot 2.0 ile. Ladder gibi Clans gibi modlar geliyor. PvP de gelecek deniyor. Diablo 2 yi de yıllarca oynatan bunlardı zaten
  • hcde rmah yok bişi kazanmadım demişsin 2,5b gold çekip hc ile değiştirdim demişsin.yaw hadi be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BitirimAbi -- 18 Eylül 2013; 0:58:08 >
  • bence de yerinde bir karar olmus, arkadaslarindan veya klanindan item alma verme iptal olmaz muhtemelen, artik Trade kanallari cosar...

Diablo expansion'ini deneriz biz de bu sayede.
  • Bu arada atlamış olabilirim bu haber resmi bir kaynaktan mı yoksa sızıntı gazetesi mi ?
  • quote:

Arkadaşlar , bakın , aynı sistemi getirsinler sorun yok kardeşim , ama rmah ve ah kapatmasınlar , oyunun açılışında rmah ve ah olan bölüm olsun , birde , işte benim param yok , alamadım , düşüremedim , satmadım vs.. muhabbeti yapanlar için ücretsiz yer olsun ,
    her türlü iddasına girerim , paralı olan bölüm her türlü yine devam eder ve parasız bölüm oyuncuları bile günde belirli zamanlarını burada yine harcar.

kardeşim item alamıyorsan , ben napayım , ben item aldım adam gibi karater yaptımda bana dahamı çok kaliteli item düştü , onları satıp satıp , ev ,araba,yat , kat , alıp , hanedanlıkmı kurdum. HAYIR , oyunu daha yüksek mp'de daha hızlı farm'ladım, inanmayan varsa gösterebilirim, bu yeni pacht çıkacak muhabbetine oyuna döndüm , ve rmah'tan 2.5 milyar gold alıp , trade ile hard core çevirdim, item aldım ve erbay ile başladım tekrardan , 25 günde 90 lvl monk olduk . soruyorum , sisteme para kazandırdım , HC zaten rmah yok ne sattım ne kazandım , getiri ne .. koca bir sıfır. şimdi bunlara rağmen halen ''SİZ BU OYUNU TİCARET İ,ÇİN OYNAMIŞSINIZ '' sizi gidi sizilerrr diyen ÇOCUKLAR , sizin gibi günde 2 saat farm atıp cc mempo niye düşümüyor diye ağlamıyoruz.

Bu iş en çok , işi gücü olmayan ÇOCUKLAR , dolandırıcı siteler , vb..gibi kişi ve firmalar , durmadan bot ile gold kasıp , özelden gold atıp insan sömürecekler ''TRADE '' ile insanlar birbirine gold karşılığı item alıp satmaya çalışıcaklar.. ASIL sizler ozaman bizlere attığınız ticaret için oynuyorlarmış muhabbetine krallar gibi dönüşeceksiniz...

Caps lock açıp kendisi gibi düşünmeyen insanları ÇOCUK diye suçlamak daha bir ÇOCUKLUK hatta BEBELİK gibi geldi bana sanki?

• quote:

Arkadaşlar , bakın , aynı sistemi getirsinler sorun yok kardeşim , ama rmah ve ah kapatmasınlar , oyunun açılışında rmah ve ah olan bölüm olsun , birde , işte benim param yok , alamadım , düşüremedim , satmadım vs.. muhabbeti yapanlar için ücretsiz yer olsun ,

Kardesim kendine göre haklısında.. Diablonun en iyi fanları bile Rmahtan dolayı oynu bıraktı... oyuna alan 7 milyon insan oyunu bıraktı.. Neden ?

cunku kasmasını gerektirecek bir durum yok.. nasılsa para ile alabilir.. Bu adam neden hırs yapsın.. Neden membo düşürmek için çırpınsın.. zaten rmahta bin tane satılıyor istediiğini alır.. peki bu adam neden oynar ? bende düşürüp satayım. harcadığın parayı cıkarayım.. yani iste ticaret bu demek oluyor..

Ben 15 senedir diablo oynuyorum.. Diablo2 cıktığından beride oynadım.. Ben bunca oynama rağmen hala bana düşmeyen itemler vardı.. Mesela Griffon gibi.. yada mara gibi.. Şimdi d3'de saniyesinde istediğin item elinde... Neden hrıs yapayımki.. Sadece yaratık kesmek belli zaman sonra sıkıyor çünkü..

• Allah'tan pvp sistemi rmah varken gelmedi.. Yoksa parası ile rmahtan zengin olan 13 yaşındaki zübbe cocuğun bizim gibi 15 senedir diabloya gecesini gündüzüne vermiş diablo fanlarının kulaklarını kesip dalga gectiği bir hal olmadan bitti bu sacmalık
  • Gold stoklayanlara ne gülerim be
  • Blizzard ın bu kararından sonra yapması gereken oyunun içeriğin iyice geliştrmek. Nephalem Trials , Loot Runs, ladder ,Clans bunlar gelecek olanlar.

Bana göre D2 deki charmlar da gelmeli hatta runewords te.

Ama asıl soru hazır AH kapanıyorken Blizzard PC versiyonu içinde offline seçeneği getirir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord De Seis

Blizzard ın bu kararından sonra yapması gereken oyunun içeriğin iyice geliştrmek. Nephalem Trials , Loot Runs, ladder ,Clans bunlar gelecek olanlar.

Ama asıl soru hazır AH kapanıyorken Blizzard PC versiyonu içinde offline seçeneği getirir mi ?

Benin daha çok sevindiğim olay.. Blizzard sonunda eleştiriye kulak verdi. Rmah olayı en fazla eleştirilen bir uygulama idi.. Umarım eleştirilere kulak asmaya devam ederler.. (gerci ben daha cok rmah kalkma sebebinin oyunu alıp bırakan 7 milyon insanı tekrar geri kazanmaya calısması gibi geliyor)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord De Seis

Blizzard ın bu kararından sonra yapması gereken oyunun içeriğin iyice geliştrmek. Nephalem Trials , Loot Runs, ladder ,Clans bunlar gelecek olanlar.

Hocam dediğiniz her şey gelsin de o charmlar gelmesin yaw, sinir ediyolardı beni inventoryi kısıtladıkları için
  • galiba oyun olması gereken şekilde oluyor.Oyunun parasıda fazlasıyla çıktı tüm karakterleri silip en baştan bile oynanır :)
  • hayırlı olsun bence güzel bir gelişme, artık kapatılmasını bırakıp bundan sonra ne yapılcak onu düşünelim
    elde goldu kalanlar hepsini gem'e mi yatırsın mesela benim aklıma bişey gelmiyor
  • D3 konsala girdi bende bitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.