Şimdi Ara

AHCI DRIVER YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABALAR NETİ ARADIM BULAMDIM GEREKLİ KONUYU. YA DA BEN ARAMSINI BECEREMDİM.
    NEYSE GELELİM SORUNA. SORUN ŞU. AŞAIĞDA FOTOĞRAFA BAKTIĞINIZDA AHCI DRIVER YÜKLÜ MÜ MERAK EDİYORUM ANLAMADIĞIM İÇİN SORUYORUM. EĞER YÜKLÜ DİYECEKSENİZ BENDE E-SATA DESTEKLİ HARİCİ DİSK VAR NEDEN HEMEN GÖRMÜYOR DA BİLGİSAYARI AÇIP KAPATTIĞIMDA GÖRÜYOR. EKSİK OLAN BİRŞEYLER Mİ VAR ACABA.

(NOT: BİOSTAN AHCI'YI AÇMAMIŞIM. BU DURUMDA GENE SORUN DEVAM EDER Mİ ACABA? )

YARDIMCI OLACAKLARA ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER.

AHCI DRIVER YARDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xnewierr -- 14 Ekim 2009; 20:52:23 >

• Biostan Sata modunu AHCI olarak ayarladınız mı ?
  • YANI AHCI DRIVER KURULU MU? YOK YA ONU UNUTTUM. PEKİ ONU AÇTIĞIMDA GENE AYNI SORUNLA KARŞILAŞIRSAM. NE OLACAK.
  • AHCI'yı etkinleştirince, tıpkı şu resimdeki gibi, AHCI Compatible diye tanıyacak büyük ihtimalle.
    Ekstradan bi driver istemez, isterse de kurarsınız anakart çipset sürücülerinden.

Kontrolcüden AHCI'yı etkinleştirmeden, aygıt yöneticisinde göremezsiniz AHCI ile ilgili bişey.

AHCI DRIVER YARDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablo -- 14 Ekim 2009; 18:55:24 >
  • DOSTUM YARDIMLARIN İÇİN NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEM AZDIR. EMEĞİNE, ELLERİNE VE YÜREĞİNE SAĞLIK. TÜM İŞLERİNDE KOLAYLIKLAR DİLERİM.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Driver bulamadım yardım ...
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.