Şimdi Ara

Ahlakci kizlarin gercek yuzu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskiden cok ahlakci olan kizlar (ahlakli degil- ayrica ahlakli ahlaksiz olmasi beni ilgilendirmez, ama ahlakcilik yapmalari beni gicik ediyor) bakiyorum facede instagramda filan erkek arkadaslariyla gittikleri tatillerden samimi resimler paylasiyor. Bu kizlardan biri bizim apartmanda oturuyordu, ailesi tatile gittiginin ertesi gunu eve taco reis tipli bir erkekle gece 11 de girdigini gormustum. Daha once mutasip bir cocukla nisanliydi.
    Lisede cocugun biri yanagindan makas aldi diye tum sulalesini toplayip okul bastiran bi kiz vardi o da yabanci bi erkek arkadas yapmis onunla yaptigi tatilin resimlerini paylasiyor havuzdayken filan gayet acik sekilde.
    Daha boyle cok ornek var, millete ahlakcilik yaparlardi simdi gercek yuzleri ortaya dokuluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Düşman dötüne, düşman dötüne.

• tmm xd

• Bende sevmem. Ya dediğin gibi davran ya da olmak istediğin gibi. Her ortamda şekil değiştiren tipleri sevmem ama namus bekçiliği yapan ve komşularının dedikodularını yapan kişileride sevmem

• quote:

Orijinalden alıntı: JilberProduct

Bende sevmem. Ya dediğin gibi davran ya da olmak istediğin gibi. Her ortamda şekil değiştiren tipleri sevmem ama namus bekçiliği yapan ve komşularının dedikodularını yapan kişileride sevmem

Dedikodu dedigin bir kisi hakkinda konusursun ben isim filan vermedim, genel olarak konustum, dedikoduyu bu ahlakci gecinen kimseler yapiyor, bi komsunvardi annemindayimla gormus, babama gidip yengeyi bi adamla gorduk demisler bu tarz insanlari sevmiyorum.

• Millet ve yasak psikolojisi olabilir. İnsanlar istedigi yasama ozgurlugune tabii tutulsaydi, herkes oldugu gibi gorunurdu belkide.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İliskide yas farki
    14 yıl önce açıldı
    Galatasarayli kafasi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.