Şimdi Ara

ahmet çakar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ahmet çakar beni çıldırtıyor ne kadar son zamanlarda oynamıs olmasada 28 yaşında en verimli olabilicek bi sneijderi aldık 34 yaşında da olsa ucuza gelen bir canavarı drogbayı alıyoruz adam çatlıyor da çatlıyor.Yok bu adamlar istanbulu kullanıyor, son durak olarak geliyor parasını kazanıp gidicek.Drogba tamam 34 yaşında da sinejder 28 yaşında ideal yaş nedir senin için be adam ya.Ulan senin ülkene geliyor bu adamlar ya bizim ülkemize geliyor.

• oha ertem beyazdamı ?
  • 1milyon tl tazminat agir geldi.Anlayis. gosterin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İZLEMEYİN ARKADAŞ NİYE İZLİYORSUNUZ?
  • Türkiye'deki derbi maçları hariç dünyadaki hiçbir spor müsabakası izlemeyen bu çakalların yorumlarını neden kaale alıyorsunuz ki? Raul futbolcu filan diyebilecek kapasitede bir adam Ahmet Çakar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

İZLEMEYİN ARKADAŞ NİYE İZLİYORSUNUZ?

Aynen bende bunu anlamıyorum

İzlemeyin olsun bitsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

quote:

İzlemeyin olsun bitsin

Çevirdim zaten kanalı sadece anlam veremiyorum niye kendi ülkene böyle yapıyorsun
  • La şu herifi izlemeyin, şu konuları açmayın tahammül edemiyorum artık bu herife.
  • benim gibi düşünmeyen adamı linç etme mantığı nedir? Adam fikirlerini söylüyor, adamın galatasaray taraftarfının hoşuna gidecek yorumlar yapma zorunluluğu mu var ?

Fikir özgürlüğü, eleştiri kaldırmak, biraz bu konuları düşünelim, her söylenen şeye PAT diye karşı çıkmayalım. Önce karşıdaki ne diyor onu anlamaya çalışalım.

Ahmet Çakar twitter ve bilimum sosyal mecralarda kendisine en çok küfür edilen yorumcudur ama en çok seyredilen de yorumcudur. Bu da bu ülkenin bir çekilşkisidir zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

benim gibi düşünmeyen adamı linç etme mantığı nedir? Adam fikirlerini söylüyor, adamın galatasaray taraftarfının hoşuna gidecek yorumlar yapma zorunluluğu mu var ?

Fikir özgürlüğü, eleştiri kaldırmak, biraz bu konuları düşünelim, her söylenen şeye PAT diye karşı çıkmayalım. Önce karşıdaki ne diyor onu anlamaya çalışalım.

Ahmet Çakar twitter ve bilimum sosyal mecralarda kendisine en çok küfür edilen yorumcudur ama en çok seyredilen de yorumcudur. Bu da bu ülkenin bir çekilşkisidir zaten.

Ters bir yorumcudur ve ağır derecede her takımı eleştirir ancak 28 yaşındaki bir adama buraya para kazanmak için geldi bu adamın oynuculuğu bitmiştir demek pek akla mantığa uymuyor.Televizyona bu tür adamların çıkmasına karşıyım ve sinirimin sebebi bu ama aslında dediğin gibi bu reyting yapmasına yol açıyor bazı arkadaşlar dedi izleme olsun bitsin ve öyle yapıcam en mantıklısı çünkü reyting aldıkça televizyona çıkarıyorlar böyle adamları.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇokSakatVar.

quote:

benim gibi düşünmeyen adamı linç etme mantığı nedir? Adam fikirlerini söylüyor, adamın galatasaray taraftarfının hoşuna gidecek yorumlar yapma zorunluluğu mu var ?

Ters bir yorumcudur ve ağır derecede her takımı eleştirir ancak 28 yaşındaki bir adama buraya para kazanmak için geldi bu adamın oynuculuğu bitmiştir demek pek akla mantığa uymuyor.Televizyona bu tür adamların çıkmasına karşıyım ve sinirimin sebebi bu ama aslında dediğin gibi bu reyting yapmasına yol açıyor bazı arkadaşlar dedi izleme olsun bitsin ve öyle yapıcam en mantıklısı çünkü reyting aldıkça televizyona çıkarıyorlar böyle adamları.

Ahmet Çakar'ı yıllardır izliyorum hiçbir takıma önyargılı veya hiçbir takıma yaranmak için yorum yaptığını görmedim. Ha katılmadığım çok yorumu oldu ama objektifliğine kesin olarak inanıyorum. Tabii ki söyledikleri Allah'ın emri şeyler değil, yanlış çıkabilir doğru çıkabilir.

Ama arkadaş resmen hakaret etmiş adama, ve hakaretin bir cezası vardı bildiğim kadarıyla forumda.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ÇokSakatVar.

quote:

Ahmet Çakar'ı yıllardır izliyorum hiçbir takıma önyargılı veya hiçbir takıma yaranmak için yorum yaptığını görmedim. Ha katılmadığım çok yorumu oldu ama objektifliğine kesin olarak inanıyorum. Tabii ki söyledikleri Allah'ın emri şeyler değil, yanlış çıkabilir doğru çıkabilir.

Ama arkadaş resmen hakaret etmiş adama, ve hakaretin bir cezası vardı bildiğim kadarıyla forumda.

açtığım konuyu ve hakaretimle beraber şikayet edersen sevinirim.Adalet yerini bulmus olur

• quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

quote:

İzlemeyin olsun bitsin

+1

Yolanthe yenge ve Abdurrahim abiye yaptiklarindan sonra bu adami izliyorsaniz hatayi kendinizde arayin.
  • Beyaz Tv'y sildm mutluyum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Thomson

oha ertem beyazdamı ?

ertem kanalın sahibi diye duydum
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorp21

quote:

oha ertem beyazdamı ?

kanalın sahibi ahmet gökçek ( melih gökçek'in oğlu )
    ertem şener spor müdürü.
    ilginç olan bir belediye başkanlığı maaşı ile oğlu nasıl TV kanalı açabiliyor ?
  • Kanaltürkte Sergenle Bilgini izleyin, Sergen saçma birşey söyleyince Bilgin iyi kafaya alıp makara yapıyor tabi Sergende makarayı sürdürünce komedi programı oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Kanaltürkte Sergenle Bilgini izleyin, Sergen saçma birşey söyleyince Bilgin iyi kafaya alıp makara yapıyor tabi Sergende makarayı sürdürünce komedi programı oluyor

Dedıgın gıbı arada makara guzel oluyorda , Bılgın Gokberk kımı zaman fazla bunaltıyor benı.

Ahmet cakar gelen futbolcunun aldıgı parayı degıl kendı kazandıklarının hesabını versın. Ekranda g.t. Gobek buyutup futbol ulemalıgı yapıp mılyonları cepe ındırıyor.

Boyle sureklı cemkıren , herkesı kendınden asagı goren, ısı gucu mılletı bırbırıne dusurecek ınsanları ızleyıp prım vermeyın.

• quote:

Orijinalden alıntı: IndianaJones

quote:

Orijinalden alıntı: scorp21

quote:

oha ertem beyazdamı ?

kanalın sahibi ahmet gökçek ( melih gökçek'in oğlu )
    ertem şener spor müdürü.
    ilginç olan bir belediye başkanlığı maaşı ile oğlu nasıl TV kanalı açabiliyor ?

Ülkenin distan somurulmeye ihtiyaci yok zaten içten somuruluyoruz.

• En cok ugrastigi takim biz olmamiza ragmen severek dinliyorum Ahmet Cakar'i. Ara sira fazla tozutuyor ama genel itibari ile gayet guzel yorumlari var.

Farkli goruslere saygi duymak lazim yada izlemeyeceksiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.