Şimdi Ara

Ahmet Hamdi Tanpınar - Huzur Okuyan Var Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu okul arasında bu kitabı okumaya çalışıyordum ama nasıl ağır kitapmış anlatamam , kitaba da her yerde çok güzel filan diyorlar , doğru güzeldir ama çok ağır geldi . Sorun bende mi şimdi , vallahi nasıl sıkılıyorum okurken bir ben bilirim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muşmula -- 5 Şubat 2010; 22:51:12 >

• Bende Saatleri Ayarlama Enstitüsü kitabını okumaya çalıştım ağır ve sıkıcı geldi bıraktım ne kasacağım
    Yine bu kitapda övülüyordu ama ben sevmedim
  • Cumhuriyet sonrası Türk romanlarını okumaya çalışıyorum , hepsi ayrı birer altın sanki o zaman yazılmış kitapların , yalnız bu kitapta takıldım , ayıp olmasın diye 150 ye geldim ama eski kelimeler çok , ve anlatım çok durgun .
  • Akıcı olmadıktan sonra okumak zor geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mushmula

Cumhuriyet sonrası Türk romanlarını okumaya çalışıyorum , hepsi ayrı birer altın sanki o zaman yazılmış kitapların , yalnız bu kitapta takıldım , ayıp olmasın diye 150 ye geldim ama eski kelimeler çok , ve anlatım çok durgun .

güzelmiş kimleri okudun, okumayı düşünüyorsun.
    Bende Yusuf Atılganla başladım aylak adam ve anayurt otelini okudum sonrasında Oğuz Ataya geçtim
  • Kemal Tahir , Orhan Kemal , Yaşar Kemal , Necati Cumalı bunlardan okudum , Tutunamayanları da aldım fakat daha okuyamadım . Alıcaklarımdan da Sabahattin Ali var . Sen ne tavsiye edersin compitir ?
  • Şuanki yaşına kadar neler görüp geçirdiğine bağlı olarak algı çeşitliliğini değiştirebilecek bir kitaptır. Kendin birçok şeyi içinde buldurup şaşırtır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mushmula

Kemal Tahir , Orhan Kemal , Yaşar Kemal , Necati Cumalı bunlardan okudum , Tutunamayanları da aldım fakat daha okuyamadım . Alıcaklarımdan da Sabahattin Ali var . Sen ne tavsiye edersin compitir ?

Ayşe Kulin ve Muzaffer İzgü olabilir. Polisiye- gerilim seviyorsan Ahmet Ümit var.

Birde Oğuz Atay kitaplarına tutunamaynlardan değil de korkuyu beklerken kitabıyla başlamanı öneririm. Hem yazarın tarzına alışırsın hemde sıkmaz rahat okursun hikayelerden oluşuyor zaten dediğim kitap.
    Tutunamayanları okumak biraz sıkıntılı oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.