Şimdi Ara

Aile

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aile her şeydir. Ailen yanında değilse sıfırsın, yoksun, bitiksin. Arkanda ailen yoksa hiçbir şeysin. Onlar senin ellerin, kolların, bacakların. Vuran da tekmeyi atan da tetiği çeken de onlar; sen sanırsın ben yaptım. Ailen korur seni, sahip çıkar gerektiğinde. O yüzden ayağınızı denk alın! Bırakın şu boş işleri, uyuşturucuyu, piyasada figüranlık yapmayı. Adam olun artık! Sadakat para ile satın alınmaz, para güç değildir. Güç olan aile bağıdır. Paran yoksa, şerefin de mi yok?”

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Aile korumazsa ne olcak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ruzbey35 kullanıcısına yanıt
    aile herkes için aynı değildir kimisinin ailesi korumacı kimisininde herşeye karışıyor benim ailem ailesi vardır benim ailemde yıkıldı malesef bu süreçte başka ailelerde gördüm mesela doğurupta kızına bakmak istemeyip evi terkeden aile tipleri o gün gördüğüm kızda böyle bir ailesi olduğunu öğrendim annesi yok babası yok istenmemiş bir kız ve teyzesinde yaşamış küçüklüğünde ordada ayrımcılığa uğramış sanırım çok bi bilgim yok benim arkadaşım olmadığı için ama kız şuan 20 yaşında ve haplarla intihara kalkışmış haberini duydum ve hamileymiş 2 defa hamile oldu bu kız biri tecavuz diğeride buydu bebeğin babasıda evli bir adam. Aile güzeldir ama hangimize aga

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fürdü femilye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DambıIdor kullanıcısına yanıt

Sadece aile sjhshs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :D

• aile diye birşey yok. herkesin hayatı birbirinden %100 farklı. kimse birbirinin yaşamını bilemez ve anlayamaz. bu yüzden kimsenin öğüt vermesine, size tepeden bakıp akıl vermesine izin vermeyin. kendi beyninize güvenin. kendi hislerinize güvenin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    aile hekimi değişikliği
    6 yıl önce açıldı
    Aile Önemlidir..
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aile var knk nasıl yok babamın holdingi olsa al oğlum bu senin koltuğun şu işleri sen yap dese :D

• yok baba sağol ben kendim iş kuracam mı diyecem :D

• Vezir de eder rezil de

bir babanın oğlunu sokağa atması, ya da doğduğu andan itibaren oğlunu hiç tanımaması eylemini kullanıp herhangi birşeyin varlığını ya da yokluğunu kanıtlamaya çabalıyo musun sen? hayır çabalamıyosun.

öyleyse neden aynı örneğin zıt yönlü olanını alıp birşeyleri kanıtlama çabasına girişiyosun?

quote:

baban sana fabrika verse yok baba sağol ben kendim iş kuracam mı diyecem :D

hayır öyle demeyecem, sağol babacığım deyip fabrikaya çökecem ve hayatımı yaşayacam.

ancak benim bunu yapacak oluşum "aile" adı altında tüm biyolojik baba-oğul çiftlerinde geçerli bir kavramın varlığını kanıtlamayacak.

münferit bi olay olacak bu.

• Ünlü bir düşünürün dediği gibi aylem de aylem

• Vezir de eder rezil de eder hayattaki başarının en büyük faktörüdür.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.