Çok klasikleşmiş bir konu ama bu ara tatilde yaşadığım şeyleri anlatmak istiyorum,kendime günde yaklasık 8-9 saatlik bir program hazırladım ve her gün programdaki yapacaklarımı bitirince o gün bilgisayar,dizi,film salıyordum (sonuçta dinlenmem gereken bir süreç ara tatil) bu dediğim de max 3-4 saat sürüyor. Evde benden büyük abim var 18k yaptı sürekli senden bir şey olmaz,boşa okuma bu sene yine aynı sıralamayı yapar ağlarsın (60k mezunum),asla benim gibi olamayacaksın tarzı bağırıp çağırıp moralimi bozuyor. TYT 85-100 arası AYT 40-50 arası yapıyorum şuan demem o ki,yanlış bir şey mi yapıyorum yok efendim ders çalısırken müzik dinlenmezmiş (telefonumu kırdılar müzik dinlerken ders çalısıyorum diye.) labelc5 dinlemiyodum arkada chill müzik çalıyodu.O kadar aşağılandım ki ailem tarafından artık gerçekten benden bir şey olmayacağını düsünmeye basladım,geçen sene bu netlerde olanlar sınavda ne yaptılar durumum ney,kendimi karşılaştırabileceğim kimse yok çevremde o yüzden foruma yazma ihtiyacı hissettim ne durumdayım bilgilendirir misiniz beni ders çalısasım bitti ailem yüzünden. |
Aile Baskısı,Karşılaştırılma
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Pek bir sey olmaz gibi abi hakli. Muzikle ders calisma konusunda da haklilar.
Yigilmaya selam calismaya devam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
müzikle ders çalışılmaz hocam ama kırmalarını anlamadım
durumun iyi bence çalışmaya devam et ailenin dediklerini fazla takma bence
İYİ ÇALIŞMALAR
-
TIP yazacaksan her daim arkanda duracak birisi var. Kim diye sorma. TIP dersen o seni bulur...
-
ya tamam da hocam bu size göre farklıdır başkasına göre farklıdır ben çok sessiz ortamda yapamıyorum,çalıştığımı da gayet iyi öğreniyorum neden çalısılmasın
-
yazabilecek miyim
-
Hocam iyi ogrensen 1.5senedir bu netlerde olmazsin.
bu netler dediğin ne hocam 20 net mi yapıyom :D
-
evet.Ppsinde araba olan birisi tercih listeni TIPLA dolduracak
-
hocam tanıstık onunla :D netlerim ne durumda
-
lvbelc5 dışında ailen haksız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam hiç kalemin adı niye kalem kitabı adı niye kitap diye düşündün mü yok
kabul çünkü
ders çalışırken mzüik dinlenmez o kadar işte
yine dinlersen senin bileceğin iş
GÜNAH BENDEN GİTTİ
-
yok hocam ben hala katılmıyorum arkada sessiz düzeyde çalan bir müziği geometri çözerken dinlemem bence sorun teşkil etmiyo
-
Hocam müzikle gayet de çalışılır tabi kişiden kişiye değişir ama şahsen müzik açmadan ders çalışınca daha az verim alıyorum,hatta garip gelebilir belki ama hareketli müzik dinliyorum gayet de verimli oluyor müzik açmadan denedim pek bir fark olmuyor ama sıkıldım ben
Netleriniz de gayet iyi bu arada ayt mayısa kadar baya yükselir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-17072AC67 -- 3 Şubat 2023; 21:15:26 > -
aynı şekilde müzik açıkken uzun saatler çalışabiliyorum yoksa 1 saat sonra kusasım geliyor,60k dan mezunum
-
Müzikle tabikide çalışılır. Bu konu zaten tartışmaya bile değmez. Karşılaştırma konusuna gelicke olursak herkesin hayatı farklı böyle saçma karşılaştırmalara girerk hiç bir yere varılmaz. Ayrıca o nasıl bir abide seni böyle demorilize ediyor inanılmax gerçekten. Çok toxic bu durum önerim onların düşüncelerine pek önem vermemen zaten yaptıkları hal ve hareketlerle sana pek değer vermedikleri belli oluyor.
ablan müzik dinlemeden 18k yapmış
ben neredeyse müziksiz çalışmadan 1k yaptım abine söyle adam olsun büyüğün büyüğü var
hem ablan ve hem abin demişim a müzik dinleyerek yazdığımdan heralde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantonişko -- 3 Şubat 2023; 21:38:21 > -
Müzikle çalışılmaz diyenlere bakmayın. Sınavda saatin ibrelerinin çıkardığı ses müzik gibi gelecektir. Şimdiden müzik eşliğinde deneme çözmeye alışmanızı öneririm.
40 ayt diyosun hocam 70-72 yapamazsan 10k hayal
-
benzetmeniz çok sacma hocam deneme çözerken müzik açmaktan bahsetmiyoruz test kitabı çözerken açmaktan bahsediyoruz
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
ablan müzik dinlemeden 18k yapmış ben neredeyse müziksiz çalışmadan 1k yaptım abine söyle adam olsun büyüğün büyüğü var hem ablan ve hem abin demişim a müzik dinleyerek yazdığımdan heralde |
Benzer içerikler
- boğaziçi işletme mezunları
- havelsan maaşları
- o palyaço benim
- normal koşullar
- çalıştıkça netlerim düşüyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X