Şimdi Ara

aile evinde okumayi mumkunse secmeyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ozellikle top uni kazanan arkadaslar size oneriyorum. firsatiniz varsa uninin kendi yurdunda kalin. bu unilerin kampusu tr icin coldeki vaha gibi. eger aksiyon da alirsaniz akademik ve sosyal acidan avantajli olacaksiniz ve onunuzdeki 4 5 yilda potansiyelinizi verimli sekilde kullanabileceksiniz.

• Top üni kendi yurdunu da o şehirde olana veriyor ya zaten. ODTÜ'deyim Ankara'daysan okulun yurdunun çıkması imkansız gibi bir şey. Hatta şu aralar genel olarak yurt zor cikiyor çünkü ekonomik durumlardan ötürü herkes geri yurda abanmış. 70 puanla falan gelmedi koca sene öyle düşün . Kyk'dan devam şimdilik bakalım seneye ne olacak.

Bu arada ailenize bağlı her şey , eğer serbest iyi bir aileniz varsa aile evi kadar rahat bir şey yok arkadaşlar ama kacinizin ailesi böyle bilemem.
  • Yaz tatili için geldik 4 ay nasıl durcaz burda

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • RamseyBolton kullanıcısına yanıt
    Tıp geçip tatilinizi 1 aya düşürebilirsiniz hocam

• Yok ben almim

• Top üni kendi yurdunu da o şehirde olana veriyor ya zaten. ODTÜ'deyim Ankara'daysan okulun yurdunun çıkması imkansız gibi bir şey. Hatta şu aralar genel olarak yurt zor cikiyor çünkü ekonomik durumlardan ötürü herkes geri yurda abanmış. 70 puanla falan gelmedi koca sene öyle düşün . Kyk'dan devam şimdilik bakalım seneye ne olacak.

Bu arada ailenize bağlı her şey , eğer serbest iyi bir aileniz varsa aile evi kadar rahat bir şey yok arkadaşlar ama kacinizin ailesi böyle bilemem.

• doğru söze ne hacet . harbiden vaha gibi iyi okulların kampüsleri

• Bence çok baskıcı değillerse aile evi daha rahat, arada sinir bozucu olabiliyorlar ama yurtta kalmaktan daha iyi bence. Zaten istesem bütün gün kampüste takılabilirim akşam da eve giderim

Aile evinin en büyük dezavantajıysa 2 3 saat süren ulaşım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cocuklu Aileler icin Tavsiye
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam kyk yurtlarında internet sıkıntısı olsun çok kalabalık olması olsun sıkıntı çıkar diye düşünüyorum top üni olsa bile(boun)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha yerleşmedim de evde daha rahat olacağımı düşünüyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aile evindeyim. Şehir dışında yurtta kalmaya göre daha rahatım. (Karşılaştırma yaparak söylüyorum. Yoksa aile evi de kusursuz değil.)

Herkes kendi durumuna göre tercih yapsın. Genellemelerin anlamı yok.

Her üniversitenin süper bir kampüsü yok. Kampüste yurt çıkma olasılığı %100 değil.

Yurtta kalıp da "potansiyeli verimli kullanmak" yerine tüm gün bilgisayar oyunu oynayanları da duydum. (Yurtta kalanların söyledikleri...)

• RamseyBolton kullanıcısına yanıt
    sırf bu yüzden yaz okulu mu yapsam diyom ama üşeniyom

• Ülke de üniversite var da ortamı mı olsun? Aileniz anlayışlı insanlarsa durduk yere yıpratmayın kendinizi.

• üniversitem evime arabayla 15-20 dk falandı. hazırlıkta evdeydim. yurt beleş olunca orada kalayım hiç hoşuma gitmedi, 1 dönem dayandım. aile evi candır. tabii işe girince ayırdım evi sarmıyor belli bir yaştan sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-40C5DD97E -- 24 Haziran 2023; 0:52:25 >
  • Leopard76 kullanıcısına yanıt

Top ünide yurt network için faydalı oluyor diye DUYDUM.

• Aile evinde üniversite mi okunur zaten. Kardeşime de diyorum aileden, akrabadan carttan curttan uzak bir yeri yaz git diyorum. En kötü üniversiteye bile gitseniz aile evinde kalmaktan bin kat daha iyidir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.