Şimdi Ara

Aile ile anlaşamama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mezundaki arkadaşlardan varmı aşırı şiddetli tartışma yaşayan ve ailesinden nefret edicek duruma gelen .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben.pederden ciddi şekilde nefret etmeye başladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yapmacikinsan0 -- 10 Haziran 2020; 16:11:42 >
  • yapmacikinsan0 Y kullanıcısına yanıt
    Aynı şekil ama annemden daha çok söylemleri artık canıma tak etti çocuk gibi davranmaya başladı çabuk sinirlenen bi insan olduğum için beni sinirlendirmeye çalışıyo bilerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doremoni-V2 -- 10 Haziran 2020; 18:16:13 >
  • Doremoni-V2 D kullanıcısına yanıt
    banada "kendi paranı kazanınca görürsün filan diyordu peder.yaptığımda haftada bi dışarı çıkıp gezmekti.anca bi yemek yiyip dönüyordum.evde mezunum.bilmiyom herhalde ben hatalıydım.şuan kac aydır evdeyim ve sosyaik 0.ciddi derecede psikolojim bozuk ve kesinlikle sağlıklı düşünemiyorum

neden kank özel değilse
    Akli dengemi yitirmek üzereyim .. Senin yine kendim hatalıydım ondan peder kızdı diyosun . Bilerek beni tartışmaya zorluyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doremoni-V2 -- 10 Haziran 2020; 19:45:26 >
    kendim hatalıydım dedigim ironiydi.haftada bir dışarı cikil gezip gelmenin ne gibi bi hatası olabilirki?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİR GARİP BOŞANMA SÜRECİ
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende :( babam çok bunaltıyo.kazanmam tek şart.surekli kontrol altında tutmak istiyo

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne kadar uyarsam da evde çok gürültü oluyor sürekli bağırışma sesleri geliyo. Tartışmacı birisi olsam savaş alanına döner ama müzik açıp devam ediyorum.
    He anladım . Aynı şekilde . Çocuk görmemiiler işte dışarı çıkmışssın haftada bir nolmuş millet nelerle uğraşıyo . Ne diceksin işte kötüyü söylesen kötüyümü örnek gösteriyosun dicekler . Ben usandım bu işten artık gerçekten hiç ama hiç iyi değilim

şöyle bi taktiğim var.eve misafir tarzda biri gelince.bunlarin kirli çamaşırlarinı ortaya dökmeyi düşünüyorum(mecaz anlamda).bu onların canını fazlasıyla yakacağından eminim

• Aile ozleniyor ama ayri kalinca da

• Günde 8-10 saat çalışıyorum. Dün odama babam geldi yatakta dinleniyordum "anca uyuyorsun haa uykucu" dedi sinirden duvarı yumrukladım.

Ben uğraşmıcam tartıştıkça kendilerini bişey sanıp tartışmaya çalışcaklar . Ben artık çok iletişim kurmuyorum .Bu yüzden tartışıyolar takmıyorum çok yani .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doremoni-V2 -- 10 Haziran 2020; 18:17:29 >
  • fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    Özlenme hikaye benim geldiğim raddeye gelirsen . Defolup gidersin evden emin ol . Artık sömürdüler beni bitirdiler ruh sağlığım olarak.

anlaşamıyorsun diye ailenin itibarını mı düşüreceksin?
  • Rivaul kullanıcısına yanıt
    Adamın psikolojisi bitmiş işte kardeşim bende öyleyim . Artık misilleme yapmak istiyo . Okadar canı yanmışki bunu umursamıyo .

• Bence en iyisi sinirden çıldırsanız da o odadan ayrılmak ve müzik dinlemek. Kulaklığınızı takın asla duymayın umursamayın ve ben artık hiçbir şey demiyorum istediğinizi söyleyin diyin uğraşırlar az daha sonra illa pes edecekler. Yapcak bi şey yok yine de kırmamaya çalışın arkadaşlar:( aileniz sonuçta ve biz bazen aşırı sinirlensek falan da bu dünyada belki de en çok ve sonsuza kadar güvenebileceğimiz insanlar...

• Rivaul kullanıcısına yanıt
    anlaşmazlıktan çok daha ileri bence problem.

Aynen öyle .Çok fazla problem olmaya başladı artık . İnsanlara bakardım lan neden böyleler dersim anne babasıyla . Bende öyle oldum . Benide bu hale getirdiler bak sınav bitiyo 14 gün sonra . Ama bana yaşattıkları bu sıkıntılı 2 yılı unutmıcam asla yani .

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.