Şimdi Ara

Aile Yanında Üni Okumak Yardım lütfenn..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ben yozgatta ailemle yaşıyorum, bu sene liseden mezun oldum ve mf4 sıralamam 88k , istediğim bölümler elektronik yada bilgisayar. Babam burda Bozok Üni. de idari personel. Şimdi sorum şu kardeşlerim; Ben bu puanla samsun denizli falan yazıp gidip bilgisayar okuyummu yoksa burda ailemin yanında bozok elektronik mi okuyum. Bu arada bozok elektronik sıralaması 150k. Aile yanında okumanın bi çok avantajı var fakat sizce burda yozgatta okumak bana ne gibi dezavantajlar getirir, yani uzak şehirlere gidip o gurbet sıkıntısını çekmeye değer mi ? Bide bozok a girersem büyük ihtimal en yüksek puanla girmiş olcam, bu avantaj mı sizce ? lütfen yardım edin, burda çok tecrübeli arkadaşlar var, gelsin biri hadii..

• maliceylan66 kullanıcısına yanıt
    Hocam size subu solicem oncelikle bende bu sene tercih yapicam ve cok tecrubeli degilim. Ben sehir disi okumak istiyorun bursada yasiyorum ve sıkıldim artik ama disarda 1 sene okuyim ozlicem herhalde. Neyse hocam evde okumanin en iyi yani ders calismak icin rahat bir ortamin olur sehir disinda yurtta kalsan yanina kikin gelcegini bilmiyon belki dallamanin biri olacak bunu dusunerek de tercih yap ve okula kacinci siradan girdiginin pek onemi yok. Gerci tercih edecegin uniler hakkinda pek fikrim de yok neyse kardes cok uzattim kusura bakmahadi sana kolay gelsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende onları düşünüyorum kardeş , hem maddi açıdan da çok faydası oluyor aile yanında okumanın, ama yinede korkuyorum karar veremiyorum , samsunla yozgat ın eğitim olarak ne kadar farkı olabilir ki ? Bide şeyi merak ediyorum ya şu kredi bursunu aile yanında olsak bile verirler mi , öyle bişi duymuştum bi ara. Bu arada cevabın için sağol :)

• sıralamanı dıkkate alarak mat 2 nın ıyı oldugunu dusunmuyorum.unıversıtenı bozok yazıp ılkyıl derslerıne aıle ortamında calısıp yatay gecıs ıle ankara yada bır baska ıyı unıversıtelerın oldugu yere gecıs yapabılırsın
    cunku yatay gecıs puanın 0.7 unıversıte gırıs puannında 0.3 te unıversıtedeki derslerının puan ortalamasından alınıyor
    hem yabancı bır ılde saglam temelının olmamasından dolayı hem unı basarının hemde sonrası etkılenır dıye dusunuyoruj
  • Aileden aileye degisir

• Aile yanı en iyisi..ben ankara tuttuğu halde memleketimi yazıyorum..ekonomik anlamda ve dersler açısından en iyisi bu..ulaşım da çok daha kolay olur..aile özlemi yaşamazsın..yemekler hazır olur..daha ne olabilir ki!! :)

• Şu burs konusunda sorun olurmu arkadaşlar onu merak ediyorum ?

• Yadımcı olun arkadaşlar lütfen..

• Up

• Bursu bilmiyorumda kredide bir sıkıntı olmaz benim memleketinde ailesiyle kalıp kredi alan çok arkadaşım var.
  • hmm anladım kardeş sağol. sizce gitmelimiyim samsuna falan ya bana faydası olacak mı, bozok'un dezavantajlarımı daha büyük olur yoksa aile yanında kalmanın avantajlarımı, nolur bişiler söyleyin
  • git samsuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: maliceylan66

Şu burs konusunda sorun olurmu arkadaşlar onu merak ediyorum ?

KYK KREDİSİNDEN BAHSEDİYORSAN SORUN ÇIKMAZ AMA BURS OLAYINI BİLMİYORUM

EDIT: BAŞKASI CEVAP VERMİŞ ZATEN AMA OLSUN KESİNLİK KAZANDI :D

SORUNA GELİRSEK SAMSUNLA BOZOK'UN ÇOK FARK ETCEĞİNİ ZANNETMİYORUM. SAMSUN MU YOZGAT MI DERSEN YOZGAT DERİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pursuitt -- 13 Temmuz 2014; 1:23:11 >
  • Gel Samsun a hocam rahat edersin burda

• hocam biraz anlat lütfen samsunda hangi konuda rahat ederim mesela ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktox55

Gel Samsun a hocam rahat edersin burda

Hangi konuda rahat ederim hocam ?

• maliceylan66 kullanıcısına yanıt
    her imkan var ulasim kolay istedigin herseyi yaparsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.