22 yaşındayım. Özellikle son 5 yıldır bana aleyhime davranıyorlar. Güzel Bir şey yaparsam , hemen diğerlerine bir bir şikayet ediliyorum ve çok ağır ceza alıyorum. Yani ne yaparsam yapayım, her şeyi kaybediyorum. Dizi izlemek yasak , internet yasak , spor yapmak yasak , hatta dışarı çıkmak bile yasak. Sadece kilo alma var. Edit: Az önce uzlaştık. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19acre96 -- 23 Eylül 2024; 20:27:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ailem korkunç derecede baskıcı (artık değil).
-
-
Evlen,
-
Evlenemiyorum , baya yasakçı zihniyet var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam erkek misiniz? mesleğiniz var mı elinizde? çalışıyır musunuz? neden böyle yapılıyor ayrıca
-
Kaç sende,
-
Aynı şeyleri yaşadım.
Kuran kursuna git, nalburda amelelik yap nerede saçma sapan iş varsa oraya sokuyorlar.
-
Erkeğim. Çalışmıyorum. Çünkü çalışamaz belgem var. Ama fotoğrafçılığa merakım baya var. Ailemin bu kadar çok baskıcı olmamın sebebi 2010'da ekmeğe gittim , bizim bakkal kapalı idi en yakın diğer bakkala gittim oradan almıştım. 14 yıldır aynı çile .
Kaçarsam yine ceza alıyorum o kadar pısırık duruma düştüm.
Çalışamaz belgesi nedir? Zekasız belgesi gibi birşey mi?
-
24 senedir hayattayim 24 senemin 15 senesi bundan beter geçti.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu arada ailemle az önce baskı konusunda uzlaşmaya vardık. Psikyatri'den randevu alacağız. 14 yıllık sorun nihayet bitiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19acre96 -- 23 Eylül 2024; 15:40:49 >
Bu kadar kolay mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet. Ama bunun için 3 yıl boyunca Uzun çabalar verdim
calisamaz belgesi neymis ilk defa duydum
Doğum izni falan mı acaba
-
kalici bisey gibi anlatmis ama bilmiyorum
Belki sürekli doğuruyordur?
-
Aslında engelliy(d)im o yüzden engelli belgemde %80 civarı olduğundan çalışamaz belgem var(dı)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19acre96 -- 23 Eylül 2024; 19:16:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X