Şimdi Ara

Ailem Sınırsız İnternet Almıyor Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepinize merhaba sizce ailemi sınırsız internet almaya nasıl ikna ederim yardım edermisiniz
    Sürekli şu mobil cihazlardaki kotalı kazık fiyata olan olan
    internetleri kullanıyoruz
    Mesela babam birkaç hafta önce türk telekomda 5gb faturasız internete 38 tl para verdi
    Birkaç hafta öncede annem 1 yıl taahütlü 6 gb intertet aldı 31 tl
    Birkaç ay sonra bende telefonuma 35tllik bir mobil internet alıcam
    Biliyorsunuz korona zamanlarında okul yok dersleri internette yapıyoruz internet yetmiyor 2.5 haftada 4 tane 4 gb ek paket aldık 28 tl ye fatura oldu 90-100 tl belki ilerde gene alırız
    Gelelim asıl konuya ailem bunca faturaya rağmen 75 tl ye bir sınırsız internet almak yerine 5gb internete 38tl veriyor
    Bazılarınız diyicek belki maddi durumunuz yüzünden almıyordur ama alakası yok arabamız var evimiz kira değil ailemizde sigara gibi kötü şeylere para harcayanda yok yani maddi durumumuz gayet iyi
    NOT:BEN İLKOKUL 3 TEYKEN EVİMİZDE İNTERNET VARDI 7. SINIFA GEÇENE KADAR SONRA KAPATTIRDI BU ARADA ŞUAN 8.SINIFI BİTİRMEK ÜZEREYİM KISACA 1 YILDIR İNTERNET YÜZÜ GÖRMÜYORUM VE ESKİ İNTERNETİMİZ KOTALIYDI.

Bazılarınız diyecek derslerin var ondan almıyorlardır fakat eskiden internet varken derslerim gayet iyiydi 2 dönem dışında hep taktir getirdim internet kapatıldık sonra derslerim hala gayet iyi birde bizim sınıfımız 24 kişi 3 kişide filan internet yok onlardan biri benim diğer ikisi zaten internetin ne olduğunu bilmiyorlar

Mesela geçen sınıf arkadaşımı instagramda arayasım geldi onla konuştuk felan sonra dediki güzel bir dizi var izlesene felan dedi bende internetim 4gb felan izlesem biter sonra internet bitti diye ailem bana kızıyor zaten 10dk internete giriyorum internet hemen bitiyor çok sinir oluyorum film felan izlemek istiyorum 144p film izleyeyim diyorum 30 dk boyunca 144p film izledim 2gb internet bitmiş bile arkadaşım bana filmi izledinmi diyince güzeldi izledim felan diyorum veya sonra izlerim diyip kaçışıyorum
    Yıl oldu 2020 hala tek sınırsız interneti olmayan ben kaldım galiba artık 2020 de 144p internet izlemek sinirlerim bozuldu artık
    AİLEMİ SINIRSIZ İNTERNET ALMAYA NASIL İKNA EDERİM LÜTFEN YARDIM EDİN
    Bu mobil internetede küfür etmek istiyorum
    5gb internete 38tl veriyorlar
    6gb internete 31tl
    İlerde bende hat alıcan oda 40tl felan olur diye tahmin ediyorum 4gb 5gb lik mobil tarifelere bu kadar para veriyorlar 75 tl sınırsız internete veremeyorlar
    NOT:daha ucuza bulmak mümkün
    Bazen dersim var annem diyor seni halana gönderiyim orda sınırsız internet var diyor ek paket almamıza gerek kalmaz dıyor
    Not:4gb ek paket 28tl
    Ben şimdi bu virüs zamanı internet için ev ev geziyimmi
    Sınırsız internet bir kere alalım demiştim dedilerki mobil internet sana yetmiyormu 5gb bir internet 38tl ve izlediğim 144p aldığım hız 1mbps nin yarısı bile değil 300kbps filan yani 5gb interneti kullanınca bile izledigik film eğlenceli bile değil çünkü 144p
    Bir tane daha sınıf arkadaşım var sınavlardan aldığı not ortalaması 35 ila 40 interneti i sini haketmiyor durumları bizimkinden bi kaç tık daha düşük ama ailesi nasıl oluyorsa ona sınırsız internet alıyor????
    Neyse konuyu fazla uzattım lütfen ailemi internet için nasıl ikna ederim yardım edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nerden bilelim çalış sen al.
  • Bizimkiler de zamanında böyleydi. Şimdi benden fazla kullanıyorlar neti.Bu zamanda her evde internet şart. Bir şekilde ikna edersin inşallah kardeş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 16 Mayıs 2020; 22:50:51 >
  • Babanın telefonuna bu konunun linkini at iş hallolur.

• Bize ne söyluyorsun git ailene söyle

• netgalaksi.com.tr
    Yalın İnternet | Yalın Adsl, Vdsl, Fiber ve En uygun İnternet Paketleri - NETGALAKSİ
    https://netgalaksi.com.tr/yalin-telefonsuz-internet

Kotasında Duran 8 MBPS
    8 Mbps 200 GB 36.00 ₺

Stabil bir firma değil ama hiç yoktan iyidir diye düşünüyorum.
  • Şimdi sen bu internet denen altyapıyı tam olarak ne için kullanacağını söylersen eğer yardımcı oluruz tabiiki ama mesajından gördüğüm kadarıyla sürekli bir vidyo izleyemiyormuşun kanaati oluştu bende :)

İki çocuğum var;Biri 10.sınıf Fen lisesinde diğeri de bu sene LGSye girecek.Hiçbir zaman internet hizmetlerini kısıtlamadım, aksine evime 2 ayrı hat çektirdim 100 Mbps sırf çocuklarım sıkıntı yaşamasın diye.

Sağolsunlar her ikisi de beni mahcup etmediler şimdiye kadar.Geçen Epic Games'de GTA V beleş olmuş indirsenize dedim; 8. sınıf olan çocuğum cevap verdi "Şu an Webex'de dersteyiz, müsait olunca bakarım" diye. :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Charmlander kullanıcısına yanıt
    GTA 5 steam beleş mi oldu steam değil nerede beleş link atar mısınız ?
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    Epic Games, Steam değil

Epic Games Store
    Grand Theft Auto V - Grand Theft Auto V: Premium Edition
    https://www.epicgames.com/store/en-US/product/grand-theft-auto-v/home

• Ev internetini de umarım halledersin ama mobil internet için sana şöyle bir öneride bulunayım. Hattın kontörlüyse (faturasız) Türk Telekom'dan 20 GB'ı 45 TL'ye alabiliyorsun. Eğer Turkcell'de falansan şu an geçiş yapıp faturasızda bu fiyatlardan kullanabilirsin.

Faturalıysan dikkat et. Kendin geçiş işlemini kafana göre başlatma. Babana yüzlerce lira cayma bedeli çıkartmasınlar sonra

bireysel.turktelekom.com.tr
    Yeni Fırsat Paketleri > Tarife ve Paketler > Web > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/sayfalar/faturasiz/paketler/yeni-firsat-paketleri.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evrifaessa_TR -- 17 Mayıs 2020; 9:42:27 >

• AMC kullanıcısına yanıt
    Korona virus inşallah olmassa yazın çalışıp alıcam
    Ben oyunlarla genelde pek uğraşmıyorum sinema filmi felan izliyorum youtube de takılıyorum canlı derslere felan giriyorum sosyal medyayla hiç uğraşmıyorum
  • öğrencinin en büyük sorunu budur,para olarak bağımlı olduğu için hayatını yaşayamaz. iyi ki öğrenci değilim de kendi paramı kazanıyorum. kafama göre takılıyorum ne istersem alıyorum.kimse karışamıyor, yorum bile yapamıyor.
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    Bu mobil internetmi ev internetimi
  • Kendi param olsa bile kendi düşüncelerine göre kullandırttırırlar
  • Evrifaessa_TR E kullanıcısına yanıt
    Faturasıza yeni gelenlere ilk aylar ucuza felan veriyorlar sonra gene 38 tlye 5gb veriyorlar onlar aldatma aga ilk aylar ucuz sonra yine pahalılaşıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtbz42

Faturasıza yeni gelenlere ilk aylar ucuza felan veriyorlar sonra gene 38 tlye 5gb veriyorlar onlar aldatma aga ilk aylar ucuz sonra yine pahalılaşıyor
    detayları incelersen 12 aylık fiyatlar yazıyor. linki oraya boşuna bırakmadım. 12 ay sonra istediğin operatöre geçer yine yeni gelen müşterilere özel olan tarifelerden yararlanırsın, ben hep faturalıda öyle yapıyorum. aynı fiyattan ya da daha avantajlı fiyatlardan teklif vermezlerse yapıştırıyorum iptali geçiyorum başka operatöre.

• quote:

Orijinalden alıntı: mtbz42

Bu mobil internetmi ev internetimi
    NetSpeed ev interneti sunan bir firma

Doğru söylüyorsun interneti %65 eğlence amaçlı %35 araştırmalar ve dersler için kullanıyorum
  • mtbz42 M kullanıcısına yanıt
    ev interneti
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.