Şimdi Ara

Ailemde Sürekli Kavga Var ! :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben 15 yaşındayım. Benim ailem de babam 42 yaşında ve aşırı içiyor. İnanmazsiniz ama hergün içiyor kafayı buluyor bana laf söylüyor durmadan laf söylüyor bende sinirleniyorum.Beni bırakıp anneme sarıyor annem de o kadar çok bagiriyor ki ben annemin yanına gidiyorum annemden 2 tl istiyorum o kadar çok bagiriyor ki beni bile sinir ediyor annem çok bagiriyor diye konusmayi bilmiyor diye babam annemle konuşmaya başladı annemde bağırmaya konuyu başka bir yere çekmeye calisinca babamda sinirlendi kavga ettiler hep böyle kavgalar oluyor bosanmiyorlarda ben ne yapacam hepsini bırakın ben ne yapacam sinirden tansiyon hastası oldum. Olecem diye korkuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• alexistexaslisaannlolafoxxsiennawestalettaoceansophiedeeesperanzagomezjuliaannkagneylinnkarterpriyariamadisonıvychristymack
  • Pıçakla
  • alisko45 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba kardeşim. Konuyu Konu Dışı Özel'e (http://forum.donanimhaber.com/forumid_670/tt.htm) açarsan daha ciddi cevap alacaksın. Burada işi makaraya vuranlar olur.

• Insanlar bu yastan sonra degismezler halini anliyorum. En iyi secenek onlara karsilik vermemen ve umursamaman olur kendi sagligin icin.

• annenin ellediği bir bıçak ile babanı öldür suç annene kalsın 2sindende kurtulmuş olursun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.