< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Ailemdeki psikiyatrik rahatsızlar.
-
-
Normal insan kalmadi ki agzina vurdumun yerinde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Uyutmuyor hocam, uyutmuyor... Kendimle savaşırım gece olunca.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yillarca kendimle savastimquote:
Orijinalden alıntı: VeronicaaUyutmuyor hocam, uyutmuyor... Kendimle savaşırım gece olunca.
Asil dusmanimi göremedim
Kendinle savasma
Bırakmayı deniyorum hocam. Zarardan başka bir şey vermiyor zaten bu savaş.
Kendinle nasil savasiyordun hocam
Pişmanlık dusunceler yazilar uzguntu mutsuzluk surekli depresyon her türlü kotu ruh hali iştequote:
Orijinalden alıntı: Dr. Alfred BlalockKendinle nasil savasiyordun hocam
Bu ülkede bunalım var, kriz var, bitmiyor. Yine de her şeye rağmen uğraşıp mutlu olmaya bakmak lazım, insan bu şekilde yaşar.
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Pişmanlık dusunceler yazilar uzguntu mutsuzluk surekli depresyon her türlü kotu ruh hali işte
Alıntıları GösterHocam ben hayatimda keske kelimesini yasakladim. Keske dememek icinde bazi risklerde aliyorum.
Biraz açar mısınquote:
Orijinalden alıntı: Dr. Alfred BlalockHocam ben hayatimda keske kelimesini yasakladim. Keske dememek icinde bazi risklerde aliyorum.
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Biraz açar mısın
Alıntıları GösterHocam gecmiste yaomadigimiz seyler olunca insan keske yapsaydım der, bu hem uzuntuye hem de depresyona sokar. Ben hayatimda yol ayrimina geldigimde eger ileride keske dedirtecek bir sey varsa oraya yonelirim.
Bir şeylerin farkındasın. Çoğu insan neye sahip olduğunu bile bilmiyor. Çok şanslısınız. Kendinizi bilerek ve tanıyarak bir hayat yaşamak, hiçbir şey bilmeden yaşamaktan çok daha yeğdir. Güçlü durun, gün gelir her şey geçer. Mutlu günler dilerim efendim.
-
Valla csb degilse siz komple bakirkoy deliler hastanesine gidin hocam
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hayat o kadar zor ve imkansız ki o yüzden insanın akıl sağlığını yitirmesi sağlıklı düşünememesi o kadar doğal ki, o yüzden bu dönemlerde sakin ve rahat olacakın sinir stres yapmayacaksın , o şekilde hayatına devam edebilirsi ancak.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Normal insan kalmadi ki agzina vurdumun yerinde
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X