Şimdi Ara

Ailemi okul değişikliğine nasıl ikna ederim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
76
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, 8. sınıf öğrencisiyim. Yaklaşık iki hafta önce bir kavgadan dolayı sınıf değişikliği yaşadım. Geldiğim sınıf, hem başarı hem de davranış ve kişilik açısından oldukça kötü durumda. Kavga ettiğim kişi, iyi bir sınıftan ortalama bir sınıfa geçerken, ben maalesef berbat bir sınıfa geldim. Kimseyle uyum sağlayamıyorum, derste ders dinletemiyorlar ve bu durumdan çok rahatsızım. Ailem, öğretmenlerim ve müdür yardımcılarıyla görüştü, ancak hepsi davranışlarımı gözlemleyeceklerini ve bu sürecin en az bir ay alacağını söylüyor. Bu süre zarfında o sınıfta daha fazla duramayacağım için aileme okul değiştirmek istediğimi söyledim. Annem bu duruma sıcak baksa da, babam 'Kavga etmeseydin bu sene o okulda bitecekti' diyerek karşı çıktı. Gerçekten moralim çok bozuk. Sınavlar geldi ve adam gibi ders bile çalışamıyorum. Mental olarak çok kötü durumdayım. Ne ders yapasım var ne de başka bir şey. Ne yapacağımı bilmiyorum ve en kötüsü de bu sene LGS senem.

• Kavga etmeden düşünecektin. Yaptığın hareketlerin bir karşılığı olacağını öğrenmen gerekir, baban haklı. LGS'ye de çalışmazsan liseyi de beter geçirip üniversite kazanamazsın ve hayatın kayar. O yüzden sık dişini, öğretmenlerinin gözüne gir ve eski sınıfına geri dönmeye çabala.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU SİLİNSİN LÜTFEN
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.