Şimdi Ara

Ailemle yaşamak istemiyorum(Yatılı okul)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar istanbuldayım lise 1'e gidiyorum, ailemle şiddetli geçimsizlik var hergün ağlamaktan kavga etmekten çok sıkıldım çözülür diyeceksiniz ama çözülecek gibi değil kurtulmak istiyorum. Ne ders çalışabiliyorum ne psikolojim düzgün çok gerekli. Yatılı okumak istiyorum ama nasıl işliyor bilmiyorum, hiçbir fikrim yok. Paralı mı hepsi, bedava var mı, paralılar çok pahalı mı, nerde var bu okullar, taban puanları var mı vsvs. bunları öğrenmek istiyorum. Şu an da bir özel okulda yarı burslu okuyorum yani paralıysa ikna edebilirim bir şey farketmez. Yardımlarınızı bekliyorum lütfen yardım edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angel of Deth -- 4 Mart 2012; 11:30:16 >

• yukarı
  • Devlet yurtları var birde özel yurtlar tabi yurtlarına göre değişir,Devlet yurtlarında burs olabilio sanırım bursun varsa yoksada 1.5 - 2 bin tl idi geçen sene fazla oynamaz ama konuşman lazım şehir dışında okursan yararına olur 1-2 saatlik uzakta bi yerde ama söylemek gerek yurt hayatı zordur
  • Tüm yurtlar paralı değil bedava olanlarıda var ama bedavaların hepsi cemaat yurtları nur cemaati veya süleyman Hilmi tunahan'ın yurtları yani kısacası bedavaya kalmak istiyosan cemaatten başka çare yok. veya burs alman lazım.

6 yıldır ailemden ayrı yaşıyorum yurtlarda kaldım arkadaşlarla evlere çıktım vb... ama benimki mecburiyettendi mecbur olmasam ailemle yaşardım aile gibisi yoktur. Tavsiyem hiç ayrılma gittiğin yer daha güzel olmayacak.
  • sakın durma ikna et onları yani tabi ailene göre seneye bende gidiyorum izmirden,
    yatılıya az kaldı hem orda emin ol derslerin daha iyi olucaktır ama cemaat yurtlarına gitmeyi tercih etme
  • ağır ergenlik dönemlerinde olur böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: amashe

ağır ergenlik dönemlerinde olur böyle

ağır ergenlik falan değil bilseniz neler olduğunu böyle demezsiniz. Cemaate falan gitmek istemiyorum aşırı uçuk olmamak şartıyla özele gidebilirim zaten şu an gittiğim okul %50 burs olmasına rağmen yemekle beraber 15 000 civarı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Staja gitmek istemiyorum ağlicam
    11 yıl önce açıldı
    MEZUNA KALMAK VE ASKERLİK
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 300-400 tl arası çok rahat geniş odalı , internetli 2 kişilik odalarda kalınabliyor ünide , ergenler içinde olanı vardır herhalde
  • zamanında biz de yaşadık. şimdi insan yanlarında olmayı istiyor. bende bi hevesle üni.yi şehir dışında okuyorum ama pişman oldum. zamanla ailenin bakışı değişir. şimdi ufaksın ona göre davranmalar kısıtlamalar olur
  • Yurtta kaldığın ilk gün ailenin kıymetini anlarsın.
    Aileden uzaklaştın mı işin çok zor. Hayat mücaden o gün başlar b.ku yersin sonra demedi deme.
  • Liseyi bilmemde, üniversite sınavında askeri okula girebilirsin kilolu değilsen.
  • pilavlımı pilavsızmı istersin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaykusReis

sakın durma ikna et onları yani tabi ailene göre seneye bende gidiyorum izmirden,
    yatılıya az kaldı hem orda emin ol derslerin daha iyi olucaktır ama cemaat yurtlarına gitmeyi tercih etme

Mesaj-avatar uyumsuzluğu
  • Şimdi sana yalnız yaşamak havalı geliyor. Aileden ayrılınca özgür olacağını düşünüyorsun. Kimse karışmayacak falan ama aile gibisi yoktur dostum, biz de geçtik o yollardan, heves ettik, dırdırdan kurtulalım dedik yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyBlaster

quote:

Orijinalden alıntı: BaykusReis

sakın durma ikna et onları yani tabi ailene göre seneye bende gidiyorum izmirden,

Mesaj-avatar uyumsuzluğu

sen o avatardaki adamı tanımıyosun olabilir böyle şeyler
  • Aile içi sorunlarınızı bilmiyorum fakat ailenden başka ortamda kalman imkansız. Lise yaşlarında olduğunu sanıyorum. Her gencin başına gelebilir, ailesinden utanır, nefret eder... Sabret akıllı ol, sakin ol. Anne-baba çocukları için asla kötü birşey istemez. Elin insanları değil zora düştüğünde ailen senin yanında olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angel of Deth

Arkadaşlar istanbuldayım lise 1'e gidiyorum, ailemle şiddetli geçimsizlik var hergün ağlamaktan kavga etmekten çok sıkıldım çözülür diyeceksiniz ama çözülecek gibi değil kurtulmak istiyorum. Ne ders çalışabiliyorum ne psikolojim düzgün çok gerekli. Yatılı okumak istiyorum ama nasıl işliyor bilmiyorum, hiçbir fikrim yok. Paralı mı hepsi, bedava var mı, paralılar çok pahalı mı, nerde var bu okullar, taban puanları var mı vsvs. bunları öğrenmek istiyorum. Şu an da bir özel okulda yarı burslu okuyorum yani paralıysa ikna edebilirim bir şey farketmez. Yardımlarınızı bekliyorum lütfen yardım edin.

Ailemle yaşamak istemiyorum(Yatılı okul)

• Bende okulun pansiyonunda kalıyorum eğer varsa okula ait idareden bilgi al.Yoksa da iş cemaat yurtlarına bakman gerek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.