Şimdi Ara

Ailesi fakir olup da ailesini seven var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
2.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fakir olup da uçkuruna bile sahip çıkamayıp çocuk yapan adam çocuğunu sevmiyordur, net.
    Fakirlikten kastım 4 kişilik bir aile için en az 6 bin lira.
    Benim bibim mimir miişiyle 5 çiçik okuttu. Baban gibi adamlar uçkuruna sahip çıkıp 5 çocuk yapmasaydı hem ülkemizde bu kadar nüfus patlaması olmazdı, daha yeşil daha zengin bir ülke olurduk, hem de sen makarnayla beslenen yaşam formu olmazdın, daha uzun daha zeki olurdun.

• Bir kısmına katılıyorum hemen evlenip çocuğu koyma derdinde.Önce bi gez onu yapmıyorsan ileriye yatırım yap eşinle hayatın tadını çıkar ama yok ilk gece koyacak çocuğu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1
  • Bir anne ve babanın oğluna vereceği en güzel hediye, tecrübe,bilgi,akıl ve sorgulama yeteneğidir.

Belki çok erken yaşta olgunlaşırsınız ama, geleceğe sağlam adımlar ile ilerlersiniz. 30 yaşına gelip, anne bana bakkaldab çikolata alsana diye yalvaran insanlar var.

Keşke küçükken üstüme çok düşselerdi.

• Para herşeydir diyen biri olarak sana şunu söyliyim bana göre para için herşey yapılmaz ama yapmak istediğin herşey için para gereklidir.

Ama zengin doğmayan ailesini sevmesin diyen bir adam veya çocuk artık neyse tehlikelidir yakın gelecekte para için hem dostlarını hem ailesini hem kendini satar.
  • Oldukça mantıklı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece zenginler çocuk yapsa fakir kimse kalmazdı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yat sahibi olan var mı?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sonuna kadar katılıyorum
  • Akıllarıyla cinsel organları yer değiştirmiş mahluklar sürüsüyle yaşıyoruz ne yapalım.

• Evin tek erkeğiyim, ablam evli.

Hala yettiremiyorlar, aç aç geziyorum. Keşke yapmasalardı beni..

• Var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazen sinirleniyor insan tabi de ne olursa olsun ailen istesem de edemiyorum yoksa bana yaptıkları kötülük keşke bunla bitse sadece
  • ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: ülkücüadam

Para herşeydir diyen biri olarak sana şunu söyliyim bana göre para için herşey yapılmaz ama yapmak istediğin herşey için para gereklidir.

Ama zengin doğmayan ailesini sevmesin diyen bir adam veya çocuk artık neyse tehlikelidir yakın gelecekte para için hem dostlarını hem ailesini hem kendini satar.

+1

Dediği doğru ama tepkisini yanlış yapmışlar olarak değil de nefret ederek gösteriyorsa burda çok daha büyük bir sorun var demektir.Zengin bir ailede doğup sonradan fakir olsa ailesini doğrar bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: İknatör

Bir kısmına katılıyorum hemen evlenip çocuğu koyma derdinde.Önce bi gez onu yapmıyorsan ileriye yatırım yap eşinle hayatın tadını çıkar ama yok ilk gece koyacak çocuğu.

Şair buradan annesi ile babasına sitem etmektedir.

Cevap C

:) :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ülkücüadam

Para herşeydir diyen biri olarak sana şunu söyliyim bana göre para için herşey yapılmaz ama yapmak istediğin herşey için para gereklidir.

Adam haklı..
  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    Sitem edecek zamanı geçtik be hocam artık aynı yanlışı(bana göre) ben yapmayacağım.

• Nick-konu uyumu

• haklılık payın var ama üslubunu doğru bulmuyorum
  • Fakir hemde çok ve sevmiyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.