Şimdi Ara

Ailevi konularda Sıkıntı yaşıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samimi bir konudur Yöneticiler lütfen silmeyiniz

Çok klasik bir şekilde ergen tribi yapmayacağım merak etmeyin .

Ailemin cahilliğinden bıkmış durumdayım. Merak ediyorum aranızda benim durumumu yaşayıp bir çözüm bulmuş birisi var mı çünkü ben kafayı yemek üzereyim de bir danışayım dedim çünkü benim halimi anca bu olayı yaşayan sizler anlarsınız .

Konuya gelelim Bizimkiler ikisi de ilk okul 5 mezunu oku oğlum oku eyvallah okudum geldim iyi bir üniversiteye gidiyorum şuan (3 yıl ardından ama ilk 2 yıl gitmeme sebebim bu üniversiteden yüksek puan alıp başka üniversitelere gitmeye çalışmak ama olmadı bu üniversiteye de 2 yıl razı olmadım ama iyi üniversite onu söyleyeyim )Velhasıl bizimkiler böyle dindar kesimden namaz kıl falan (evet AKP kiler üstüne üstlük) ben de Müslümanım eyvallah ta namaz kılmıyorum bunun lafını yedim bilgisayarımın bulunduğu yer bunların namaz kıldığı yerle aynı yere yakın oyun oynarken bunları rahatsız ediyormusum kastı şekilde yapıyormuşum (zamanında çok laf yedim BUNLARI DH FORUM u SAMİMİ BULMASAM söylemezdim ama çaresizim) Bana yahudi dendiği oldu gay misin bile dediler

Neyse bunlar malûm kesimden olduğu için yurt dışına hep ters gözle bakıyorlar benim Üniversiteye gitme sebebim Work and Travel ve Erasmus zaten ingilizce hazırlıktayım şuan ve bu ikiliyi sonuna kadar kullanasim var bunlar da benim HAYATIMA TEK SİGORTA OLARAK GÖRDÜĞÜM 5000$ paraları var ve bunu WT için vermeyi pek doğru bulmuyorlar ki öyle deyip ablamı özelde okuttular 70.000 TL para harcadılar 4 yılda ama benim 40.000 TL yi 3 ayda geri getirebilme şansıma şans vermek istemiyorlar

Ben yıllardır bizimkilere her gün herhangi bir konudan dolayı kavga ederim çünkü çok aksi yüzlüler babam desen babalığı bilmez kendi babası o çocukken ölmesi bahanesi ile adam akıllı birşey yapmıyor elin babalarını imreniyorum gerçekten herşeyde kendilerini HAKLI görmeleri ve benim de haksızlığa dayanamamama dürtüm var basıyorum lafı kavga tartışma başlıyor vallahi şu hayattan bir nebze zevk alamıyorum duygusal biri ve biraz da zayıf biri olduğum için akranlarına göre yıllardır ağladığımı biliyorum MENTAL Kırılmalar yaşamaktan bıktım şu konuda bana ne yapabileceğim hakkında yardım edebilecek yol gösterebilecek biri varmı çok merak ediyorum

Hayatımın en büyük hatasını Mart ayında PC toolayarak Bitcoin e para yatırmamakla yaptım şuan 7000$ paran vardı ve kimseye muhtaç kalmazdım şuan tek amacım 4000 dolar biriktirebilmek ve kendim yapmaya çalışmak ve en yakın Work and Travel a 2 yıl var ben ne ara 4000 dolar yapabilirim ki aklıma dolarla kazanabilecegim bir işte gelmiyor bu konuda da bir fikriniz varsa o önerilere de açığım

• hocam bence oturup kafayı yemek yerine part time da olsa biryer misal hamburgerci falan çalışıp kenara 3 - 5 atarsan en azından final de cebinde biraz paran olur.kimseye de ağız eğmek zorunda kalmazsın.

• Kriptoya girdim elimdeki 3/5 parayla bir coine doğru zamanda yatırım yapınca hayatım değişti ne maddi sıkıntı kaldı ne diğerleri para olunca huzur geliyormuş

• RakıFeller kullanıcısına yanıt

zengin falanmı oldun ?

• Kafamı rahat ettirecek kadar paran oldu ABD ye gitmek istiyordum ya onun parasının üstüne harcayacak 10/15K$ parada yaptım kendime

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir yandanda paran olunca kimseye bağlı kalmamak kadar mükemmel birşey i tadıyorum ya şükür buna da

• Yalnız olmadığını ve geçeceğini unutma .Benzer durumlar söz konusu .
    Kripto olayını boşver .İlerde anlarsın sanırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bence aileniz çok fedakar ve cefakar bir aile. Kendileri okumamışlar ama sizin eğitiminize çok önem vermişler ben ailenizi takdir ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.