Şimdi Ara

işe başlayacam ama işyerinde azarlanma korkusu yaşıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: alierentr , alierentr Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşe başlayacam ama azarlanma korkusu yaşıyorum bu sebeplende çalışamıyorum sanırım hayatım ömür bölü çalışmamakla geçecek eski çalıştığım yerlerde azar yemişliğim çok oldu bu yüzden çalışmıyorum 1 aydır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Destek almak isterseniz yaşam koçu olarak size yardımcı olmaya çalışabilirim.Konuyla alakalı özelden mesaj atabilirsiniz...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaş aldıktan sonra en çok şikayet alan konu bu sanırım. Aslında yaşı ve pozisyonu fark etmeksizin patron altında çalışan herkesin yaşadığı bir şey, bence af dileyip görmezden gelin.

• Selam , suan kı isiniz ne üzerine olacak . Anlasamadıgım ıcın cıkıs yaptgım yer cok oldu kafana takma onlar ıscıye muhtac

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çalışmadan nasıl yaşayacaksın hocam

• Yaa kardeşim ne alakası var 50 çeşit yerde çalıştım burası Türkiye nereye gidersen git %78 i egosundan bunu yapıyor.. Evde karı ile kavga ediyor adam geliyor elemanlarına hır kür yapıyor.. Bende sinirli bir insanım çok vukuatlı kamera kayıtları vardır silinmediyse ellerinde işyerlerinde tek şansım şikayetci olmadı kimse sicilimede işlenmedi.. Fabrikalara girsen çoğunda yalaka posta başları var onlara bile yetki verdiler diye onlarında çoğu aynı o yüzden iyi bir yer bulana kadar bunları çekeceksin burada insanlık yok kimsede..!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilenthillDream -- 24 Mayıs 2024; 23:45:49 >
  • SilenthillDream kullanıcısına yanıt

özel sektör çok acımasız hocam insanlık dışı muamele gösteriliyor allah herkese yardım etsin ülkenin durumu hiç iyi değil uçuruma doğru sürükleniyoruz yıllardır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Savaş çıkınca geçer. Bazen savaşlar gerekli belki de iyi bir şey diye düşünüyorum. Reset atılıyo xd

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.