Şimdi Ara

AİLEYE SİGARA İÇTİĞİNİ SÖYLEME.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam herkese. Lise 3'e geçtim. 3 senedir günlük paket bitiriyorum. Harçlıkları stoklayarak paket parası ihtiyacımı karşılıyorum sık sık tütün içiyorum hatta. Fakat anneme ne zaman şaka yoluyla içiyorum desem tepkisi hep aynı. Spordan alırım, harçlık vermem işe sokarım. Geçen gün evde ki herkese paket alamam içersen çalış da iç dedi. İşin garibi annem de babam da işe girmeme çok karşı. Kaç defa iş buldum giricem dedim hayır diyorlar. Babam yazın memlekette oluyor. 900 km uzakta yani. Demin yine anneme şaka yoluyla ciddi olarak söyledim yine harçlık vermem işe de sokmam bu sefer dedi. Söylemek istiyorum, söylemesemde rahat rahat içiyorum evde. İçtikleri için anlamıyorlar. Hani kendileri de içiyor, küçüklükten beri pakatten dal getir yak da içeyim diyorlar. İçtiğimi ve içeceğimi nasıl kabullendiririm?

Bırakın diyecekler zararını söyleyecekler için hepsini biliyorum. Lütfen öneri de bulunmayın bunun hakkında. Bırakmak istesem veya içmek istemesem zaten içmeyeceğim. İçmeyenler hiç yazmasın lütfen. Benim yaşlarımda başlayanlar varsa tavsiye bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kabullendirmeye ne gerek var hocam gizli gizli için bilmelerine gerek yok
  • Ben 25 yasindayim, sigaradan elektronige gectim sonradan, ama ikisini de bilmediler, bilmiyorlar. Sir saklamayayim diyorsun ama bilmelerinin de faydasi yok ki, sadece endiselenecekler, kotu mu ornek olduk diye kotu hissedecekler.

Benim ailemden sakladigim tek sey bu, bir sorun olarak gormuyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • içme yazık (sigara kullanmıyorum )

• Hocam 25 yaşıma geldim 17 yaşından beri sigara kullanıyordum. Bence bırak. Saçma bir alışkanlık. Cebe sağlığa ve sosyal yaşamına olumsuz etki bırakıyor. Ailedende çok tepki alıyordum.

• Baban geldiginde baba ben sigara basliyom de bugun arkadaslayken ictik de
    Kucukken ben sigara icmedigim halde bizimkilere sigara iciyorum derdim ne mok yersen ye diyorlardi kizmiyorlardi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben içiyorum dedim babam ucan tekme attı kafama. Sonra bayılmışım hastanede serum takılı uyandım. Hastane kayıtlarına da başımız belaya girmesin diye araba çarptı demişler.

Ulan ne hayatlar var be

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigara nasıl içiliyor?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: =PistoLeRo=

Hocam 25 yaşıma geldim 17 yaşından beri sigara kullanıyordum. Bence bırak. Saçma bir alışkanlık. Cebe sağlığa ve sosyal yaşamına olumsuz etki bırakıyor. Ailedende çok tepki alıyordum.
    AİLEYE SİGARA İÇTİĞİNİ SÖYLEME.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 8 Ağustos 2019; 10:59:44 >
  • Cikart paketi vur masaya. Ya sigarayi ya sizi yakarim de

• Karadenizliyim. Peder benim ufaklıktan tavana bağlar 2 gün 3 gece salla beni.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrnick

içme yazık (sigara kullanmıyorum )
    Siz harbi şizofrensiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Ben 25 yasindayim, sigaradan elektronige gectim sonradan, ama ikisini de bilmediler, bilmiyorlar. Sir saklamayayim diyorsun ama bilmelerinin de faydasi yok ki, sadece endiselenecekler, kotu mu ornek olduk diye kotu hissedecekler.

Benim ailemden sakladigim tek sey bu, bir sorun olarak gormuyorum.
    Sonunda yakalanacağım korkum bu. 8 saat okuldayız okulda yakalanırım en olmadı. Bu yüzden öğrensinler istiyorum

• Anne bugün sigaraya başladım de. tepkisini beğenmezsen tamam sevmemiştim zaten de. ancak tavsiyem içmemen yönünde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesaopp

Anne bugün sigaraya başladım de. tepkisini beğenmezsen tamam sevmemiştim zaten de. ancak tavsiyem içmemen yönünde
    Okumadın sanırım. Tepkisini zaten söyledim ya

• İcmesen olmaz mi hocam?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 24 yasindayim benim ailem de bilmiyor. Defalarca yakalandim ancak hic birinde sigara agzimda degildi. İctikten sonra ya da içmeden once yakalandim hep. Bir sekilde gecistirdim. Babam muhtemelen ictigimi biliyor ama memlekete gittigimde falan icmiyorum. Ya da babamın paketten asiriyorum. Soylemeye de hic niyetim yok isin asli. Boyle devam ediyor zaten.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.